Jako lijepa kolica su joolz, sestrica i frendica ih voze. Zapravo po specifikacijama jako slicne bugaboo, bugaboo su par kila laksa, cijena je u DE i za joolz i bugaboo 1100€ bez AS.
Mene zanima od nasih mama ovdje koliko se isplati kupiti torba za kolica (ono za pelene i maramice i sl) sto se objesi sprijeda?
Cure, molim pomoc. U 8. tjednu trudnoce sam i upravo sam prokrvarila. Krv je crvene boje bez bolova. Zovem dr ali ne javlja se. Obzirom da mi je prva trudnoca ne znam da li da idem na hitnu ili da mirujem doma.
Na hitnu!!
Jako lijepa kolica su joolz, sestrica i frendica ih voze. Zapravo po specifikacijama jako slicne bugaboo, bugaboo su par kila laksa, cijena je u DE i za joolz i bugaboo 1100€ bez AS.
Mene zanima od nasih mama ovdje koliko se isplati kupiti torba za kolica (ono za pelene i maramice i sl) sto se objesi sprijeda?
Sestricna*
Ja bas gledam te torbe, tocnije ruksake i cine mi se preveliki! Pokazala muzu, kaze on da bi spakirao robe za tjedan dana u to a ne da to teglim kao magarac svaki dan 😅😂 Ja cu probati naci neku manju.
Vučica nadam se da nije nista strasno, pozitivno je sto te ne boli, ali svakako hitno na uzv. Tako sam i ja prokrvarila u 14tt, bio hematom.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Iako imam samo 22 god.
Trebalo nam je 2 godine da napokon vidim taj + na testu.. mislili smo da ce to ici malo brze.. sad smo presretni 😍
1.12 +
https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png
Hvala svima na savjetu!!!❤️ Otisla sam u Vinogradsku, odmah su me primili i pregledali i sve je ok! Bebino srce kuca, sve odgovara tjednu trudnoce. Krv je brzo prestala, hematoma nema... vjeroj je pukla žilica ili nesto...
Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
[/url
Stize nam decko💙
Hvala svima na savjetu!!!❤️ Otisla sam u Vinogradsku, odmah su me primili i pregledali i sve je ok! Bebino srce kuca, sve odgovara tjednu trudnoce. Krv je brzo prestala, hematoma nema… vjeroj je pukla žilica ili nesto…
🙏🙏 Tako mi je drago!!!
Hvala svima na savjetu!!!❤️ Otisla sam u Vinogradsku, odmah su me primili i pregledali i sve je ok! Bebino srce kuca, sve odgovara tjednu trudnoce. Krv je brzo prestala, hematoma nema… vjeroj je pukla žilica ili nesto…
Super, bas mi drago! 🙂 🎉
Ajde super! Uvijek bolje provjeriti pa biti siguran ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji