Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Siječanj 2021. 17:12

Vučica

Cure, molim pomoc. U 8. tjednu trudnoce sam i upravo sam prokrvarila. Krv je crvene boje bez bolova. Zovem dr ali ne javlja se. Obzirom da mi je prva trudnoca ne znam da li da idem na hitnu ili da mirujem doma.

Ja bi na tvom mjestu otisla na hitnu. 

Rio
    09. Siječanj 2021. 17:45

Vucica idi na hitnu, možda moraš piti terapiju odmah..nema potrebe čekati. 
    Kaca12 ja sam kupila taj madrac svome nećaku, odlična stvar.. osim sto je anatomski prilagođena bebici, lijepo oblikuje i glavicu..odnosno ne dopušta ravnanje glave kako bebama zna biti. Ima za kupiti i samo jastučić za glavicu koji se može koristiti i dulje... 
    Meni su joolz kolica jako lijepa i praktična. 

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Susika
    09. Siječanj 2021. 17:59

ja sam ostala trudna iz drugog pokušaja 🙏
    prije nego smo se odlucili za bebu smo koristili prekinuti snošaj, a kondome za vrijeme plodnih dana 😊 
    libido mi je isti kao i prije trudnoce 😊
    a sad se seksamo najnormalnije, kao da radimo na bebi 😄

• missy5
    09. Siječanj 2021. 18:10

Pozdrav mame!

Imam jako neredovite cikluse + utvrđen PCOS. 2.1. imala rozi iscjedak (implementacijsko krvarenje), 4.1. radila Clear blue digitalni test, plus ko kuca uz navedeno 1-2 tj. Nakon 6 mjeseci pokusavanja, srce ko planeta. Sutradan smedji iscjedak i blagi grcevi. Dva dana nakon ponovno. Cetvrtak vecer opet lagani smedji iscjedak i bolovi, ovaj puta malo jaci. Moja redovita dr propisala Utrogestan 3x2 koje sam stavila odmah tu vecer sva i oko 4 ujutro jos dva. U petak ujutro odem na hitni pregled (jer me bilo strah), doktor izjavi da mi vidi mjehuric koji bi mogao biti gestacijski od 3 mm, al da je to za njega premalo obzirom da bi trebala biti u 6 tj. (27.11. zadnja menga), i da se sto posto radi o biokemijskoj i spontanom, bez objasnjenja, bez icega. Odem doma, od panike opet napravim test, plus je tu. Taj isti dan iscjedak se prestao pojavljivati, danas iscjetku ni traga. Koje je vase misljenje? Osobito u vidu velicine GM-a? Je li tko imao slicno iskustvo! U ponedjeljak vadim betu… Bojim se, drzite fige!

mara5
    09. Siječanj 2021. 18:29

Rio

Vucicaidi na hitnu, možda moraš piti terapiju odmah..nema potrebe čekati.
    Kaca12ja sam kupila taj madrac svome nećaku, odlična stvar.. osim sto je anatomski prilagođena bebici, lijepo oblikuje i glavicu..odnosno ne dopušta ravnanje glave kako bebama zna biti. Ima za kupiti i samo jastučić za glavicu koji se može koristiti i dulje…
    Meni su joolz kolica jako lijepa i praktična.

Meni se isto bas svidjaju joolz kolica, ali nisam jos pocela citati recenzije niti poznajem nekoga tko ih ima 🤷‍♀️
    Jel znas nekoga?  vidila sam samo da ima onaj model koji se iz kosare pretvara u sportski ako se ne varam, i da imaju ova nova Hub mislim koja su mi jos bolja izgledmo 🤭

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    09. Siječanj 2021. 18:40

missy5

Pozdrav mame!

Imam jako neredovite cikluse + utvrđen PCOS. 2.1. imala rozi iscjedak (implementacijsko krvarenje), 4.1. radila Clear blue digitalni test, plus ko kuca uz navedeno 1-2 tj. Nakon 6 mjeseci pokusavanja, srce ko planeta. Sutradan smedji iscjedak i blagi grcevi. Dva dana nakon ponovno. Cetvrtak vecer opet lagani smedji iscjedak i bolovi, ovaj puta malo jaci. Moja redovita dr propisala Utrogestan 3x2 koje sam stavila odmah tu vecer sva i oko 4 ujutro jos dva. U petak ujutro odem na hitni pregled (jer me bilo strah), doktor izjavi da mi vidi mjehuric koji bi mogao biti gestacijski od 3 mm, al da je to za njega premalo obzirom da bi trebala biti u 6 tj. (27.11. zadnja menga), i da se sto posto radi o biokemijskoj i spontanom, bez objasnjenja, bez icega. Odem doma, od panike opet napravim test, plus je tu. Taj isti dan iscjedak se prestao pojavljivati, danas iscjetku ni traga. Koje je vase misljenje? Osobito u vidu velicine GM-a? Je li tko imao slicno iskustvo! U ponedjeljak vadim betu… Bojim se, drzite fige!

Jedino sto sam naucila na forumu je da i nakon biokemijsle test ostaje pozitivan, dok se ne ocisti sve... zato doktori i salju na vadjenje bete da vide jel pada ili se dupla... 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    09. Siječanj 2021. 18:42

Missy5 mozda si manje trudna pa samim tim je i manja GV 🤷‍♀️
    Drzim fige da se sve odrzi, i da se beta udupla 🙏

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Aneee
    09. Siječanj 2021. 18:42

Vučica

Cure, molim pomoc. U 8. tjednu trudnoce sam i upravo sam prokrvarila. Krv je crvene boje bez bolova. Zovem dr ali ne javlja se. Obzirom da mi je prva trudnoca ne znam da li da idem na hitnu ili da mirujem doma.

Odmah na hitnu.

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    09. Siječanj 2021. 18:50

missy5

Pozdrav mame!

Meni je npr ovulacija bila malo kasnije jer imam neredovite cikluse i po tome je i beba manja za skoro tjedan dana od zadnje menge....tako da ja bi na tvom mjestu tražila drugo misljenje

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

miska
    09. Siječanj 2021. 19:01

Zene drage, nisam citala 2 dana forum, sad sam 10 min listala i citala komentare 😂 Ja cu ukratko haha
    1. Kolica abc design viper 4 (2 u 1), sjedalica britax römer (u DE). Vec je spomenuto, provjerite sjedalice na ADAC testovima.
    2. Hipp paket - dobila i ja knjizicu i kupone. Trebali bi kasnije dobiti nesto bolje 😅😉
    3. Stitnjaca. Ja imam usporenu, pijem terapiju vec 2god. Normalno je u trudnoci TSH do 2,5. Ja sam imala prije trudnoce TSH 1, u 6.tt. skoro 8, u 13.tt. 3, pa mi je svejedno povecana doza da se to jos smanji.
    Najbitnije je to kontrolirati i piti terapiju pa bude ok.
    4. Muz i ja smo skupa 9 godina. Prakticirali smo prekinuti snosaj. Pokusavali vise od 2 godine. Otkrili moj problem sa stitnjacom, radila sam i ultrazvukom prohodnost jajovoda, muz spermiogram, sve bilo ok ali bebe nikako. Probala i Klomifen 3 mjeseca. Kad mi se TSH smanjio na 1 (od vece doze lijeka) i kad sam odustala i od pracenja ovulacije i svega jer me to sve psihicki umorilo e onda sam ostala trudna!!
    Necu nikad zaboravit taj + na testu i suze radosnice!! 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.