Uf, raspisale se...
1. Vučica idi na hitnu za svaki slučaj. Ne mora biti ništa strašno, ali vikend je i bit ćeš mirnija.
2. Muž i ja smo jučer i danas obišli trgovine baby opreme, nakon svega viđenog i razgovora s prodavačicama odlučili smo uzeti maclaren atom kolica koja u pravilu odu od rođenja ali ćemo mi ipak uzeti i košaru, kolica koštaju 3000 kn teška su samo 5.9 kg, a košara je još 1100 kn, prodavačica nas je savjetovala da uzmemo na žutu srijedu jer je -15% što ispadne cca 3500 kn ukupno što je odlično. Moji roditelji će nam na kraju uzeti kolica pa je i to odlično. 😆
3. Za autosjedalicu ćemo maxicosi sigurno, ne znamo još koji ćemo model točno, najviše mi se sviđa coral zbog odvojivog dijela. To će nam uzeti muževi starci.
4. Krevetić ćemo na kraju uzeti od mog brata, kupljen je nov i korišten samo 2 mj. jer beba nije baš u njemu spavala, jedino ćemo novi madrac uzeti ipak ovaj već neko vrijeme stoji pa radi prašine.
Tako da smo se zapravo riješili tih većih troškova, sad ovo ostalo ćemo lagano kupovati ali nije nam nikakva žurba.
Vučice dok sam istipkala ti si se javila, baš mi je drago da je sve ok. Sad si lijepo mirna.
Vučica drago mi je da je sve dobro!
Missy tek si zatrudnila prakticki, nemoguce je vidit na UZV tako rano, ako nisi mengu dobila onda biokemijska vjerojatno nije. I sama imam kasne ovulacije pa mi se trudnoćw vodi po ultrazvuku a ne po zadnjoj M. U misnusu sam punih tjedan dana....traži drugo mišljenje svakako.
Torba za kolica je meni bila odlična stvar iako bi mi možda praktičniji bio neki ruksak model. Za bebu uvijek treba hrpa čudesa koja zauzimaju mjesta....naravno ovisi koliko se planirate zadržat tamo gdje idete, al bebe kake vodenasto to leti na sve strane, bljucaju, zahtjevaju presvlačenje, hranjenje i tako...točno se preporodiš kad malo odrastu pa više ne nosiš sa sobom pola kuće u šetnju 🤣
url=https://lilypie.com]
Vucica divne vijesti, hvala Bogu! 🥰
Joolz ima moja kuma, lijepe su i koliko sam skontala nisu teške..ona je prezadovoljna. Realno meni su vizualno najljepša Mima kolica, ali sam čula da recimo djetetu vise noge u sportskom dijelu Itd... puno novaca za nedostatke.
Možda će biti nekih novijih modela pa ce ispraviti..provjerit ću bas, još mi je prerano.
Sto se toce torbi, sve su ogromne, na kraju mamama budu premale za sve sto natrpaju unutra kad se ide na duze šetnje, druzenja i sl... ne vidim zašto bi mi bile izuzetak 🤣
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Hvala svima na savjetima i mišljenjima! Svakako idem kod drugog dr! ❤️
Cure vidim da vi vec kupujete kolica i stvarcice, meni su se svidjela kunertova 3u1 u prosloj trudnoci... Ja osobno necu nista kupovati do 30tt. Ostalo mi je puno robice, a ove velike stvari cu tada poceti. Previse se bojim jbg.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure vidim da vi vec kupujete kolica i stvarcice, meni su se svidjela kunertova 3u1 u prosloj trudnoci… Ja osobno necu nista kupovati do 30tt. Ostalo mi je puno robice, a ove velike stvari cu tada poceti. Previse se bojim jbg.
Ma ja sam samo gledala da si sve posložimo koliko šta dođe, ali isto ne planiramo uzimati ništa prije svibnja ali u tako poodmakloj trudnoći mi se neće ići po trgovinama pa sad pravim listu. 😊😊 Nekako mi prerano da sada sve kupujemo, možda koja sitnica da se razveselim tipa bodići, ali ništa veliko...
Osobno ne kupujem još nista samo snimam situaciju. Ako bude cura onda 90% stvari imam. Trebam novu AS i madrac obavezno, a kolica lagana su mi želja pa o tom maštam al ništa do proljeća kad će opet sajam, obično budu 2 pa možda bude kakav popust opet.
url=https://lilypie.com]
Mallla spominjala si prije koji dan da si osjetila bebu kao kad se namjestiti na jednu stranu pa tak nesto...to sam i ja osjetila čak sam mogla napipati kad se stvrdnuo stomak na desnoj strani i danas je isto bilo...ali ja sam sve do sad mislila da je u crijevima stolica malo tvrđa na toj strani pa zato 🤣🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Uf, raspisale se…
1. Vučica idi na hitnu za svaki slučaj. Ne mora biti ništa strašno, ali vikend je i bit ćeš mirnija.
2. Muž i ja smo jučer i danas obišli trgovine baby opreme, nakon svega viđenog i razgovora s prodavačicama odlučili smo uzeti maclaren atom kolicakoja u pravilu odu od rođenja ali ćemo mi ipak uzeti i košaru, kolica koštaju 3000 kn teška su samo 5.9 kg, a košara je još 1100 kn, prodavačica nas je savjetovala da uzmemo na žutu srijedu jer je -15% što ispadne cca 3500 kn ukupno što je odlično. Moji roditelji će nam na kraju uzeti kolica pa je i to odlično. 😆
3. Za autosjedalicu ćemo maxicosi sigurno, ne znamo još koji ćemo model točno, najviše mi se sviđa coral zbogodvojivog dijela. To će nam uzeti muževi starci.
4. Krevetić ćemo na kraju uzeti od mog brata, kupljen je nov i korišten samo 2 mj. jer beba nije baš u njemu spavala, jedino ćemo novi madrac uzeti ipak ovaj već neko vrijeme stoji pa radi prašine.
Tako da smo se zapravo riješili tih većih troškova, sad ovo ostalo ćemo lagano kupovati ali nije nam nikakva žurba.
Nismo jos nista gledali za kolica ali koliko sam istraživala isto tako mi se svidaju maclaren atom kolica plus košara! Tak da hvala što si saznala za popust hehe samo u kojem je to dućanu bilo? Također ne planiramo još kupovat al kad bude prilika da znamo :)
________
Procitala sam postove od zadnjih par dana i mogu rec da mi je drago cut da ste dosta vas brzo zatrudnile, to je bio i nas slucaj, odmah prva ovulacija nakon vjenčanja, i jesam i nisam se nadala, al svakako Bogu hvala, sretna sam da nismo imali tih problema jer i u nasoj okolini dosta parova ima tih problema, i naravno super za parove koji su duze pokusavali da su na kraju dobili bebicu, nek budu sve trudnoce i bebe zdrave. Btw jel netko nosi blizance? :)
________
Libido mi se smanjio i bas nemam nikakvu želju pa me muž pilio da pitam vas jel to normalno ili sam ja jedini čudak hahah tak da mi je drago da ste pokrenule tu temu, iako sam znala da se to događa, bar da njemu mogu rec da nisam jedina!
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji