https://ibb.co/J7nSzxB
🤦 Tocno ovakvu jednu imam di mi krumpir nutra stoji.
Mi smo skupa 14 godina. Ko bi nadavao toliko kondoma 😂 A zbog problema s hormonima nisam nikad htjela uzimati tablete. Ne znam, možda sam u krivu, ali ja mislim da ne možeš magično ostati trudna čak i ako ti je metoda zaštite samo prekinut snošaj i svim tim slučajevima slučajno mi se dogodilo ne vjerujem baš previše. Zbog takvih sam mislila da neću moći imati djecu jer kad se magično događa kako se meni nije u te puste godine dogodilo. Baš mi je to bio strah.
Mi smo uspjeli iz trećeg pokušaja. Prvi put smo sve odradili prerano i samo jednom na dan ovulacije, nismo previše forsirali. Drugi ciklus mislim da nisam ni ovulirala. Treći ciklus treća sreća. Sve u svemu jako smo sretni jer oko nas imamo parove koji pokušavaju već neko vrijeme i baš se rastužim zbog njih. Zato me uopće nije briga je li mi stan malen i što nismo stigli kupiti stan kakav smo planirali prije T ili nešto treće. Sve će to doći. Najbitnije mi je da je beba tu. Dok se sve posloži idealno u životu tko zna bi li onda mogla ostati trudna. Napokon sam prihvatila što su mi drugi govorili hehe. Čak mi nekad dođe žao što sam ganjala karijeru i što nisam ranije krenula u sve ovo. Imam osjećaj što si stariji to si više u strahu oko svega. Ali nekako i cijeniš možda više, pa sve ima svojih prednosti.
Nama je sad 3 i pol god od pocetka pokusavanja, 3 god od spontanog, 2020 bili u postupcima potpomognute oplodnje, uzela pauzu da se tijelo oporavi i na kraju se desilo cudo, prirodno zatrudnila.
U 3ipo godine toliko tuge i suza sam isplakala, uredni nalazi, a do trudnoce ne dolazi. Blago svima vama sto vam je uspilo iz prve, druge...
Bas mi je zgodno cuti sva ova iskustva, osobito koliko dugo ste se ajmo reci polu-pazili i nije se nista dogodilo. Ja sam bila uvjerena da se ne desava samo onima koji imaju problema s plodnoscu, bas zbog tih raznih frendova i clanova obitelji kojima se na taj nacin desila beba. Ali eto, vi ste cure dokaz da ne treba biti nikakav problem, nego da metoda mozda stvarno i funkcionira, barem kod onih koji imaju redovitiji ciklus pa znaju kada su im plodni dani. A mozda stvarno sta kazes, oni nasi muljaju da su pazili, a pojma nemaju di je sta zavrsilo😂.
Još moji ciklusi su bili uzas nikad nebih znala kad ce menga doći ili kad su plodni dani...pa eto opet je taj prekuniti snosaj bio dovoljan 😅
Jedino u ovom razdoblju di smo zbilja radili na bebi koristila sam lh trakice da bih ulovila ovulaciju...I eto bas ovaj dobitni ciklus nisam uhvatila pravi 'pik' pa je eto ipak uspijelo...čak sam se pripremala za operaciju i dan prije operacije sam morala napraviti test za svaki slučaj kad ono plus ko' kuća 🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mi smo vecinom koristili kondome i prekinuti snosaj, a zatrudnila iz 2 pokušaja 1.put i iz prve 2.put,isto sam znala da sam trudna prije testa 😊
A sto se libida tice, znaci nikad gora situacija, 0 bodova, nadam se da ce u 2 tromjesečju biti bolje kad prestanu mucnine i sve 🙈
👨🦱35
👱♀️26 Hipotireoza, Hashimoto, Euthyrox 88,
9/2020 Missed ab. 9tt 😔
12/12/2020 +
It's a girl ❤️
Wau puno vas je uspjelo jako brzo 😁
Ajme kad vas cujem da vam je libido na nuli, ja sam jos na mirovanju do sljedeceg pregleda i nadam se da cu dobit dopustenje za odnose 🤣
Ja sam isto znala odmah da sam trudna jer sam imala neki čudan osjećaj u trbuhu od implantacije, kao neka neugoda, a poslije je prešlo u bolove i trajalo do 6 tt.
Joj baš mi je drago kada čujem da je netko dugo pokušavao i uspio na kraju i to kada se najmanje nadao.
Stvarno blago svima kojima je uspjelo iz prve, druge, treće. Ovo pokušavanje sve preko godinu dana je bas odvratno i tužno. 😢 i na kraju smo sve moguće testove napravili i svi pokazatelji, sve savršeno, ali opet postoji i idiopatska neplodnost. I na kraju kada misliš da prirodno ne ide... Opa! 🥰 većini zapravo uspije unatar dvije godine. Mislim da je samo 5 % parova koji ne uspiju ni nakon 2. Mi smo u današnje vrijeme svi jako nestrpljivi, ali sto je i logično jer nam svima doslovno vrijeme curi.
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Jutro cure, i kod nas je metod bio prekinuti snošaj, s tim da smo zajedno preko 12 godina i eto baš nikad se nije slučajno desilo, a oba puta kad smo htjeli je odmah uspjelo.
Meni je menstruacija baš redovna ubijek bila pa mi je taj metod bio sasvim ok 🤭
A što se sexa tiče meni je zabranjen od početka, a sve su prilike da ga neće ni biti jer čim stomak poraste i beba se krene pomjerati muž se ne osjeća prijatno i ne želi sex 🙈🙈🙈
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji