I potpisujem da pilates lopta zlata vrijedi!
url=https://lilypie.com]
Možda bedasto pitanje, ugl, 5.1. sam bila na pregledu. Kaže dr sve super, lijepa bebica, nuhalni 0.9mm a veliÄina bebice 5 cm a tad sam bila 12+6.Nekako mi to djeluje malo za taj tt iako po meni sam 2 tj manje trudna š
Kak mislia po tebi? Pise ti na uzv kojem tjednu ti odgovara velicina š
Po mom raÄunanju prema ovulaciji al totalni sam laik u svemu i skroz me zbunjuje ovo raÄunanje od zadnje menatruacije ak znam da mi nije ciklus 28 dana š¤·āāļøš¤·āāļø
TweetycaĀ i meni su grudi prestale biti osjetljive...znaci na dodir su me boljele, grudnjak nisam nosila 5.tjedna.. imam sreÄu da su Ävrste pa se ne kuži da nema grudnjaka š¤£Ā
Plus, narasle su za jedno 2 broja sigurno š³ vidim da smo u istom tjednu, gotovo i danu, imamo sliÄne simptome, znaci ne moramo brinuti š¤£Ā
Ja sam imala i jake cjelodnevne muÄnine gotovo mj dana bez prestanka, ali i to mi se sada prorijedilo.. doduÅ”e juÄer sam povratila, ali nije mi muÄnina Non stop.Ā
Ne brinem oko postupnih prestanaka simptoma, sve je to normalno... āŗļø
š©š» 32 god.
š§š» 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusiÄ š«
27.07.2021. Ante š¤
Cure koje nemaju mjesta u sobi, postoje krevetici koji su skroz mali tj koljevke koje jednu stranicu nemaju i približe se uz veliki krevet pa budu kao nastavak vaÅ”eg kreveta i tu beba spava, to je jako praktiÄno. Ne preporuÄam spavanje male bebe tj. NovoroÄenÄeta izmeÄu roditelja jer nitko se naspavati neÄe, a može vas savladati umor pa da zaspete i nehotice se oslonite na dijeteā¦mislim to je sad krajnost al nije da se nije dogaÄaloā¦probat cu nas takav krevet pa vam pokazem na sto mislim.
I to nam je problem jer konstrukcija kreveta nije ravna nego zaobljena a i od poda je svega 2cm uzviÅ”enā¦tako da ni ta opcija nam ne može pomoÄi š
Nema druge nego na pod š¤£š¤£š¤£ Å”ale maloā¦.muž u selidbu a ti i beba u krevetā¦pucam ideje bezvezeā¦al dosta je nezahvalno da ste svi troje u krevetuā¦kasnije sa 4+mj je to izvedivije, a u prvim tjednima i mjesecima dosta izazovno. Naravno napravit ces kako ti najbolje odgovara.
A ako ces bebu u gnjezdo imas svakako jastuk za bocno spavanje i beba iz toga ne moze tako da nema straha da ce se okrenuti na prsa ili leÄa bez tvoje kontrole. Sistem funkcionira da joj ti svako buÄenje mijenjaÅ” bok. Evo to je jedna joÅ” opcija, a ljeto je pa nema pokrivanjaā¦
Upravo to i bude opcija kad je beba u krevetu, onda tata na kaucš
Mi planiramo staviti krevetic uz sami krevet i spustit jednu stranu krevetica, da mi je beba nadohvat ruke, al opet u svom kreveticu.Ā
Mene je uzasno strah pomisli da mi je beba u krevetu uz mene da ne bi legla na nju, ali puno roditelja odnosno mama (tata je na kaucu š¤£) to prakticira iz razno raznih razloga, netko nema mjesta za krevetic, nekome je beba stalno na cici itd. Ne osuÄujem niciji izbor i mislim da ce svaka mama napravit sve da osigura bebi miran san
Malla, nisam nikad oblacila bebu preko nogu š Znam da taj preklop u biti sluzi da kad se beba onako bas pokaka pa krene preko ledja se razlijevati, da se tako skida - znaci izvuku se rukice i povuce prema dolje - da ta kakica u suprotnom ne ide preko glave bebe 𤣠Prvo mi je zivjelo u benkicama do valjda 4 mjeseca, nikako se nisam mogla natjerati "nauciti" na presvlacenje preko glave. A s drugim sam s mjesec dana vec bila maher. Ali u svemu tome, mislim da je i bitno kakva je beba, kakav joj je tonus i slicno.Ā
Mi stvarno u sobi nemamo mjesta niti malo tako da sam mislila to gnijezdo na krevetu Äisto eto da nebih sluÄajno legla na bebu. Ja sam planirala bebu odmah od poÄetka u sobi sa tim alarmne za disanje i sa kamerom, ali svi su me iznapadali da beba na poÄetku treba moju blizinu da kako mogu bebu samu ostaviti š
Meni nije losa ideja da mama spava s bebom u djecjoj sobi, jedino da madrac bude ok da ne trgas kicmu. Samim time bebu se uci na svoju sobu i svoj prostor i lakse ces se iskrast i nestat jednog dana iz djece sobe u spavacu š
Mi cemo prebaciti ormar u drugu sobu i stavit kinderbet kod nas
Kak si ti vec dalekooo š Jel osjetis bilokaj? Jel ti se vec vidi trbuh? Ja ga npr ne mogu sakriti, pogotovo nakon vecere...Ā
Kak si ti vec dalekooo š Jel osjetis bilokaj? Jel ti se vec vidi trbuh? Ja ga npr ne mogu sakriti, pogotovo nakon vecereā¦
Vidi se mali trbuscic šš osjetim, ali nisam sigurna jel to to ili su crijeva hahah 13.1.idem na pregled š jel ti osjetis kaj?
Kak si ti vec dalekooo š Jel osjetis bilokaj? Jel ti se vec vidi trbuh? Ja ga npr ne mogu sakriti, pogotovo nakon vecereā¦
Vidi se mali trbuscic šš osjetim, ali nisam sigurna jel to to ili su crijeva hahah 13.1.idem na pregled š jel ti osjetis kaj?
Samo crijeva, tj mozda je i bilo kakvih "ribica" ali mislim da su crijeva š I bas mi stalno zeludac radi, konstantno "krulji", i kad sam gladna i kad nisam, jel i tebi tak?Ā
Sortiraj odgovore
Najstariji