Ljetne bebe 2021.šŸ’›

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    08. Siječanj 2021. 18:04

I potpisujem da pilates lopta zlata vrijedi!

url=https://lilypie.com]

• vanilla6
    08. Siječanj 2021. 18:07

Evana

vanilla6

Možda bedasto pitanje, ugl, 5.1. sam bila na pregledu. Kaže dr sve super, lijepa bebica, nuhalni 0.9mm a veličina bebice 5 cm a tad sam bila 12+6.Nekako mi to djeluje malo za taj tt iako po meni sam 2 tj manje trudna šŸ˜‚

Kak mislia po tebi? Pise ti na uzv kojem tjednu ti odgovara velicina 😊

Po mom računanju prema ovulaciji al totalni sam laik u svemu i skroz me zbunjuje ovo računanje od zadnje menatruacije ak znam da mi nije ciklus 28 dana šŸ¤·ā€ā™€ļøšŸ¤·ā€ā™€ļø

Rio
    08. Siječanj 2021. 18:14

TweetycaĀ i meni su grudi prestale biti osjetljive...znaci na dodir su me boljele, grudnjak nisam nosila 5.tjedna.. imam sreću da su čvrste pa se ne kuži da nema grudnjaka 🤣 
    Plus, narasle su za jedno 2 broja sigurno 😳 vidim da smo u istom tjednu, gotovo i danu, imamo slične simptome, znaci ne moramo brinuti 🤣 
    Ja sam imala i jake cjelodnevne mučnine gotovo mj dana bez prestanka, ali i to mi se sada prorijedilo.. doduÅ”e jučer sam povratila, ali nije mi mučnina Non stop.Ā 
    Ne brinem oko postupnih prestanaka simptoma, sve je to normalno... ā˜ŗļø

šŸ‘©šŸ» 32 god.
    šŸ§”šŸ» 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić šŸ’«
    27.07.2021. Ante šŸ¤Ž

08. Siječanj 2021. 18:24

Mallla

ana.b.

Mallla

Cure koje nemaju mjesta u sobi, postoje krevetici koji su skroz mali tj koljevke koje jednu stranicu nemaju i približe se uz veliki krevet pa budu kao nastavak vaÅ”eg kreveta i tu beba spava, to je jako praktično. Ne preporučam spavanje male bebe tj. Novorođenđeta između roditelja jer nitko se naspavati neće, a može vas savladati umor pa da zaspete i nehotice se oslonite na dijete…mislim to je sad krajnost al nije da se nije događalo…probat cu nas takav krevet pa vam pokazem na sto mislim.

I to nam je problem jer konstrukcija kreveta nije ravna nego zaobljena a i od poda je svega 2cm uzviÅ”en…tako da ni ta opcija nam ne može pomoći šŸ˜…

Nema druge nego na pod 🤣🤣🤣 Å”ale malo….muž u selidbu a ti i beba u krevet…pucam ideje bezveze…al dosta je nezahvalno da ste svi troje u krevetu…kasnije sa 4+mj je to izvedivije, a u prvim tjednima i mjesecima dosta izazovno. Naravno napravit ces kako ti najbolje odgovara.
    A ako ces bebu u gnjezdo imas svakako jastuk za bocno spavanje i beba iz toga ne moze tako da nema straha da ce se okrenuti na prsa ili leđa bez tvoje kontrole. Sistem funkcionira da joj ti svako buđenje mijenjaÅ” bok. Evo to je jedna joÅ” opcija, a ljeto je pa nema pokrivanja…

Upravo to i bude opcija kad je beba u krevetu, onda tata na kaucšŸ˜…
    Mi planiramo staviti krevetic uz sami krevet i spustit jednu stranu krevetica, da mi je beba nadohvat ruke, al opet u svom kreveticu.Ā 
    Mene je uzasno strah pomisli da mi je beba u krevetu uz mene da ne bi legla na nju, ali puno roditelja odnosno mama (tata je na kaucu 🤣) to prakticira iz razno raznih razloga, netko nema mjesta za krevetic, nekome je beba stalno na cici itd. Ne osuđujem niciji izbor i mislim da ce svaka mama napravit sve da osigura bebi miran san

• boobaboo
    08. Siječanj 2021. 18:30

Malla, nisam nikad oblacila bebu preko nogu šŸ˜‰ Znam da taj preklop u biti sluzi da kad se beba onako bas pokaka pa krene preko ledja se razlijevati, da se tako skida - znaci izvuku se rukice i povuce prema dolje - da ta kakica u suprotnom ne ide preko glave bebe 🤣 Prvo mi je zivjelo u benkicama do valjda 4 mjeseca, nikako se nisam mogla natjerati "nauciti" na presvlacenje preko glave. A s drugim sam s mjesec dana vec bila maher. Ali u svemu tome, mislim da je i bitno kakva je beba, kakav joj je tonus i slicno.Ā 

08. Siječanj 2021. 18:37

ana.b.

Mi stvarno u sobi nemamo mjesta niti malo tako da sam mislila to gnijezdo na krevetu čisto eto da nebih slučajno legla na bebu. Ja sam planirala bebu odmah od početka u sobi sa tim alarmne za disanje i sa kamerom, ali svi su me iznapadali da beba na početku treba moju blizinu da kako mogu bebu samu ostaviti šŸ˜…

Meni nije losa ideja da mama spava s bebom u djecjoj sobi, jedino da madrac bude ok da ne trgas kicmu. Samim time bebu se uci na svoju sobu i svoj prostor i lakse ces se iskrast i nestat jednog dana iz djece sobe u spavacu šŸ˜„

• Evana
    08. Siječanj 2021. 18:47

Mi cemo prebaciti ormar u drugu sobu i stavit kinderbet kod nasĀ 

08. Siječanj 2021. 18:57

Evana

Mi cemo prebaciti ormar u drugu sobu i stavit kinderbet kod nas

Kak si ti vec dalekooo 😃 Jel osjetis bilokaj? Jel ti se vec vidi trbuh? Ja ga npr ne mogu sakriti, pogotovo nakon vecere... 

• Evana
    08. Siječanj 2021. 19:05

Mirjam2

Evana

Kak si ti vec dalekooo 😃 Jel osjetis bilokaj? Jel ti se vec vidi trbuh? Ja ga npr ne mogu sakriti, pogotovo nakon vecere…

Vidi se mali trbuscic 😃😃 osjetim, ali nisam sigurna jel to to ili su crijeva hahah 13.1.idem na pregled šŸ˜„ jel ti osjetis kaj?

08. Siječanj 2021. 19:08

Evana

Mirjam2

Evana

Kak si ti vec dalekooo 😃 Jel osjetis bilokaj? Jel ti se vec vidi trbuh? Ja ga npr ne mogu sakriti, pogotovo nakon vecere…

Vidi se mali trbuscic 😃😃 osjetim, ali nisam sigurna jel to to ili su crijeva hahah 13.1.idem na pregled šŸ˜„ jel ti osjetis kaj?

Samo crijeva, tj mozda je i bilo kakvih "ribica" ali mislim da su crijeva šŸ˜„ I bas mi stalno zeludac radi, konstantno "krulji", i kad sam gladna i kad nisam, jel i tebi tak?Ā 

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.