Mi cemo prebaciti ormar u drugu sobu i stavit kinderbet kod nas
Kak si ti vec dalekooo 😃 Jel osjetis bilokaj? Jel ti se vec vidi trbuh? Ja ga npr ne mogu sakriti, pogotovo nakon vecere…
Vidi se mali trbuscic 😃😃 osjetim, ali nisam sigurna jel to to ili su crijeva hahah 13.1.idem na pregled 😄 jel ti osjetis kaj?
Samo crijeva, tj mozda je i bilo kakvih "ribica" ali mislim da su crijeva 😄 I bas mi stalno zeludac radi, konstantno "krulji", i kad sam gladna i kad nisam, jel i tebi tak?
Je 😄😄
Bok cure,
ovo je moj prvi post na forumu 🤭 I moja je beba ljetna (10.07.2021.) i čekam prve znakove trbušćića kojeg još nema ni u tragovima (14tt) 🙄.
E cure, u petrovoj ne prolaze e-uputnice na transfuziji? Moj ginekolog je meni dao e-uputnicu, nije papirnu onu… poslala mi sestra mailom uputnicu kao da imam, ali nije ovjerena i sad nisam pametna.
U petorvoj do daljnjeg primaju crvene uputnice hzzo im jos nije napravio preko e-uputnice.
Odlicno 🤦🏻♀️ nadam se da ce mi uvaziti ako im isprintano donesem kaj mi je sestra poslala, inace imam problem
2021. M 💗
Cure koje nemaju mjesta u sobi, postoje krevetici koji su skroz mali tj koljevke koje jednu stranicu nemaju i približe se uz veliki krevet pa budu kao nastavak vašeg kreveta i tu beba spava, to je jako praktično. Ne preporučam spavanje male bebe tj. Novorođenđeta između roditelja jer nitko se naspavati neće, a može vas savladati umor pa da zaspete i nehotice se oslonite na dijete…mislim to je sad krajnost al nije da se nije događalo…probat cu nas takav krevet pa vam pokazem na sto mislim.
I to nam je problem jer konstrukcija kreveta nije ravna nego zaobljena a i od poda je svega 2cm uzvišen…tako da ni ta opcija nam ne može pomoći 😅
Nema druge nego na pod 🤣🤣🤣 šale malo….muž u selidbu a ti i beba u krevet…pucam ideje bezveze…al dosta je nezahvalno da ste svi troje u krevetu…kasnije sa 4+mj je to izvedivije, a u prvim tjednima i mjesecima dosta izazovno. Naravno napravit ces kako ti najbolje odgovara.
A ako ces bebu u gnjezdo imas svakako jastuk za bocno spavanje i beba iz toga ne moze tako da nema straha da ce se okrenuti na prsa ili leđa bez tvoje kontrole. Sistem funkcionira da joj ti svako buđenje mijenjaš bok. Evo to je jedna još opcija, a ljeto je pa nema pokrivanja…
Cak imam opciju da u bebinu sobu stavim onu ležeću fotelju (nez pravilan naziv 😅)...super mi je za dojiti a i ako bih morala nekad i prespavati bilo bi oke...
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sve nas je više i više na forumu 😍
Bit će puno beba na ljeto 🥰🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure jel pije neka od vas Heferol? Meni je željezo nešto niže, prepisala mi je Heferol, upozorila na moguć zatvor u probavi. Ukoliko dođe do toga da se prebacim na tekućinu Blue Iron.
Moje prijateljice su sve odreda imale zatvor od njega tako da ja razmišljam odmah uzeti tu tekućinu 🤷🏻♀️
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Bella0805 dobrodošla! 🥰
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
E cure, u petrovoj ne prolaze e-uputnice na transfuziji? Moj ginekolog je meni dao e-uputnicu, nije papirnu onu… poslala mi sestra mailom uputnicu kao da imam, ali nije ovjerena i sad nisam pametna.
U petorvoj do daljnjeg primaju crvene uputnice hzzo im jos nije napravio preko e-uputnice.
Odlicno 🤦🏻♀️ nadam se da ce mi uvaziti ako im isprintano donesem kaj mi je sestra poslala, inace imam problem
Pozdrav i od mene :) citam vas redovito, ali nisam neka od pisanja.
ana0310 Meni je sestra isprintala uputnicu na obicnom bijelom papiru i primili su je.
Mislim da je njima samo potreban neki dokaz da je uputnica pustena 😊
ana0310Meni je sestra isprintala uputnicu na obicnom bijelom papiru i primili su je.
Jel bila ovjerena uputnica, imala neki zig il nes? Ljubim te! Hvala na info!
2021. M 💗
ana0310Meni je sestra isprintala uputnicu na obicnom bijelom papiru i primili su je.
Jel bila ovjerena uputnica, imala neki zig il nes? Ljubim te! Hvala na info!
Nista, samo isprintano. :)
Nema na cemu
Sortiraj odgovore
Najstariji