Cure jel pije neka od vas Heferol? Meni je željezo nešto niže, prepisala mi je Heferol, upozorila na moguć zatvor u probavi. Ukoliko dođe do toga da se prebacim na tekućinu Blue Iron.
Moje prijateljice su sve odreda imale zatvor od njega tako da ja razmišljam odmah uzeti tu tekućinu 🤷🏻♀️
Pila sam ga davno i da imala sam zatvor 😣 prestala ga pit brzo i uzimala kupinovo vino za zeljezo, to ti sad naravno ne preporucam u trudnoci, ali da mozda je bolje uzet nesto drugo za zeljezo
E cure, u petrovoj ne prolaze e-uputnice na transfuziji? Moj ginekolog je meni dao e-uputnicu, nije papirnu onu… poslala mi sestra mailom uputnicu kao da imam, ali nije ovjerena i sad nisam pametna.
U petorvoj do daljnjeg primaju crvene uputnice hzzo im jos nije napravio preko e-uputnice.
Odlicno 🤦🏻♀️ nadam se da ce mi uvaziti ako im isprintano donesem kaj mi je sestra poslala, inace imam problem
Pozdrav i od mene :) citam vas redovito, ali nisam neka od pisanja.
ana0310Meni je sestra isprintala uputnicu na obicnom bijelom papiru i primili su je.
Mislim da je njima samo potreban neki dokaz da je uputnica pustena 😊
Jel bila ovjerena uputnica, imala neki zig il nes? Ljubim te! Hvala na info!
Nista, samo isprintano. :)
Nema na cemu
Ne mogu ti opisati kakvo olaksanje 😂
2021. M 💗
Cure jel pije neka od vas Heferol? Meni je željezo nešto niže, prepisala mi je Heferol, upozorila na moguć zatvor u probavi. Ukoliko dođe do toga da se prebacim na tekućinu Blue Iron.
Moje prijateljice su sve odreda imale zatvor od njega tako da ja razmišljam odmah uzeti tu tekućinu 🤷🏻♀️
Pila sam ga davno i da imala sam zatvor 😣 prestala ga pit brzo i uzimala kupinovo vino za zeljezo, to ti sad naravno ne preporucam u trudnoci, ali da mozda je bolje uzet nesto drugo za zeljezo
Ima onih sokova od cikle, znam da sam to pila kad sam imala problema sa zeljezom, mozda to probati?
2021. M 💗
Cure,
Jedna stvar mi pala napamet a mislim da nikada nismo o tome.
Koliko vam je dugo trebalo da ostanete trudne.
Nama iz drugog ciklusa.
Baš sam se nešto danas mislila o tome kako je sve to brzo išlo uključujući i ove trudnočke dane...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Malla, nisam nikad oblacila bebu preko nogu 😉 Znam da taj preklop u biti sluzi da kad se beba onako bas pokaka pa krene preko ledja se razlijevati, da se tako skida - znaci izvuku se rukice i povuce prema dolje - da ta kakica u suprotnom ne ide preko glave bebe 🤣 Prvo mi je zivjelo u benkicama do valjda 4 mjeseca, nikako se nisam mogla natjerati "nauciti" na presvlacenje preko glave. A s drugim sam s mjesec dana vec bila maher. Ali u svemu tome, mislim da je i bitno kakva je beba, kakav joj je tonus i slicno.
A cuj ako moze bodi prema dole moze i prema gore. Naravno puno ovisi o tonusu bebe, ja sam imala malu žilavicu i preko glave smo išli bez po muke...ne kažem da će opet bit tako...tko zna. Al slažem se da su benkice prwktične. Još su mi odlični oni kombinezoni koji imaju gumbiće samo oko guze tako da kad presvlačiš ne skidaš cijeli nego samo taj kao otvor, nazovimo tako...al rijetko sam srela takav sistem u trgovinama.
url=https://lilypie.com]
Cure,
Nama iz drugog ciklusa.
Baš sam se nešto danas mislila o tome kako je sve to brzo išlo uključujući i ove trudnočke dane…
2 godine!
Ima onih sokova od cikle, znam da sam to pila kad sam imala problema sa zeljezom, mozda to probati?
Da i ja sam pila davno i naravno zatvor gratis.
E cure, u petrovoj ne prolaze e-uputnice na transfuziji? Moj ginekolog je meni dao e-uputnicu, nije papirnu onu… poslala mi sestra mailom uputnicu kao da imam, ali nije ovjerena i sad nisam pametna.
U petorvoj do daljnjeg primaju crvene uputnice hzzo im jos nije napravio preko e-uputnice.
Odlicno 🤦🏻♀️ nadam se da ce mi uvaziti ako im isprintano donesem kaj mi je sestra poslala, inace imam problem
Pozdrav i od mene :) citam vas redovito, ali nisam neka od pisanja.
ana0310Meni je sestra isprintala uputnicu na obicnom bijelom papiru i primili su je.
Mislim da je njima samo potreban neki dokaz da je uputnica pustena 😊
Jel bila ovjerena uputnica, imala neki zig il nes? Ljubim te! Hvala na info!
Nista, samo isprintano. :)
Nema na cemu
Ne mogu ti opisati kakvo olaksanje 😂
Drago mi je da sam pomogla 😁🙈
Cure,
Nama iz drugog ciklusa.
Baš sam se nešto danas mislila o tome kako je sve to brzo išlo uključujući i ove trudnočke dane…
Uffff, pola godine cca aktivno (4 ciklusa, 2 bila bez ovulacije), a ne pazimo bas i ne pamtim kak dugo 😅 dogodilo se kad sam digla ruke, iskreno.
2021. M 💗
Da i ja sam pila davno i naravno zatvor gratis.
Znas sta, brijem da je meni to taman dovelo stolicu u neku normalu 🤣
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji