Evo samo da javim, dosao mi je hipp paketic domadobila sam caj za dojilje, vlazne maramice, ulje te sampon za bebu i neke prospektice
Naaaajs 😍
Cure u DE, ja sam od hippa dobila samo dnevnik za vođenje trudnoce i neke kupone s popustima za njegu mame. Hoce jos nesto stici ili?
E to sam I ja dobila mislim da kasnije dode tek neki paketic
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mi stvarno u sobi nemamo mjesta niti malo tako da sam mislila to gnijezdo na krevetu čisto eto da nebih slučajno legla na bebu. Ja sam planirala bebu odmah od početka u sobi sa tim alarmne za disanje i sa kamerom, ali svi su me iznapadali da beba na početku treba moju blizinu da kako mogu bebu samu ostaviti 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Trebali bi napraviti neku listu sa terminima i spolovima, sad kad smo se poceli otkrivati 🤭
🙅♀️30, 🙋♂️29
mara5 To sam i ja razmišljala 🤣🤣 ne mogu ovako dobiti dojam koliko nas je, kad koja, kako.. a bas me zanima 🤣
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
E cure, u petrovoj ne prolaze e-uputnice na transfuziji? Moj ginekolog je meni dao e-uputnicu, nije papirnu onu... poslala mi sestra mailom uputnicu kao da imam, ali nije ovjerena i sad nisam pametna.
2021. M 💗
Matejaa95 čestitam! 😍😍 a curka, napokon malo cura da se ovdje skupi! 😂 kad si točno radila test? Fkt me zanima jer sam jučer radila pa da si mogu računat kad ću otprilike dobit rezultate. 😇
Ja sam ti test radila prošlu srijedu. Obzirom na toliko praznika brzo je i došlo. 😀
HVALAAA SVIM CURAMAA😁😘
Cestitam! 🥰🥰
2021. M 💗
Možda bedasto pitanje, ugl, 5.1. sam bila na pregledu. Kaže dr sve super, lijepa bebica, nuhalni 0.9mm a veličina bebice 5 cm a tad sam bila 12+6.Nekako mi to djeluje malo za taj tt iako po meni sam 2 tj manje trudna 😂
Možda bedasto pitanje, ugl, 5.1. sam bila na pregledu. Kaže dr sve super, lijepa bebica, nuhalni 0.9mm a veličina bebice 5 cm a tad sam bila 12+6.Nekako mi to djeluje malo za taj tt iako po meni sam 2 tj manje trudna 😂
Kak mislia po tebi? Pise ti na uzv kojem tjednu ti odgovara velicina 😊
https://www.plivazdravlje.hr/zdravlje-online/kalendar-trudnoce/tjedan/12
vanilla6 to ništa loše ne znaci nego samo da si vjerojatno imala kasniji ovaulaciju. 😊 tako da se gestacijska fkt razlikuje i od dobi prema računanju zadnje M. Ja sam kao 12 + 0 dns odnosno jučer na pregledu 11+ 6, a ispada zapravo 12+ 4 jer je beba bila već 6,1 cm (zato sam i stavila 12 + 5 u potpisu). Tipa za nifty je bilo relevantno da sam 12 + 4, a termin poroda mi računa prema 11+ 6 od jučer. Tako da ne igra to neku veliku ulogu i stalno se mijenja. 😉
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji