Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matejaa95
    08. Siječanj 2021. 11:38

Cure..  meni je stigo nifty test upravo. Sve je uredu. I curicaa jee 💕💕💕

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

08. Siječanj 2021. 11:57

ana.b.

Mirjam2

ana.b.

Evo i mene haha mm počeo raditi gotov godusnji…a bas smo lijepo uživali skupa u praznici ma. Nismo mogli za hrv, ali svejedno nam je bilo lijepo i doma sami 😊😊

Embarasada bas mi je zao 😔 nadam se da ćeš se ubrzo vratiti na ljepše teme ❤
    .
    Sto se kolica tiče mi želimo diamond najviše zbog udobnosti za bebu. Kolica jesu malo teža, ali meni ne smeta jer ih ne moram nigdje podizati pa tako da mi je to oke. Već poslije pregleda želim da počnemo sobu sređivati, jer je do sad bila soba za goste pa sad treba sve to izbaciti i lagano pripremati za bebu 😊

Mi taman na ljeto prije bebe preselili u novi stan i dječja soba nam je, blago rečeno, skladište 🙈 Tako da i ja imam posla 😆
    Negativ.Ljubavi, slatko 🥰

Ma joj mogu reci kako nemamo tako često goste koji prespavaju i nam je na pola skladiste 😅
    Kad ćete vi početi sa spremanjem? Hhaha jer tu smo mi sa tjednima pa ono ne znam jel krećem prerano hahaah a opet nebih sa ogromnim stomakom nista sama mogla (iako i sada nakon 5 min moram sjesti ) 🤣🤣

Mi smo trenutno pri kupnji garderobe pa da sve prebacimo na svoje mjesto. Kroz nekih mjesec dana, max 2,se nadam da bi mogli poceti...
    Mislimo uzeti dječju sobu ali kinderbetic bi bio s nama u našoj ispočetka, a u dječjoj bar da bude mjesta kad mi mama ili sveki dođe 🙂 Znam kako ti je, ja isto sve na rate 🥴 Ne usudim se ni u ducan sama jer mi slabo dođe. Kako tvoje mucnine?
    Orhideja, ja sam isto imala vatrenu noć s trudnickom jastukom 🤣🤣 Prvi put smo spavali zajedno i malo se borili ispočetka. Nekako sam ga uspjela zajasit, i ok je dok nogu prebacim na njega 🤣 Ali isto sam ga zamalo izbacila 🤣

08. Siječanj 2021. 11:58

Matejaa95

Cure.. meni je stigo nifty test upravo. Sve je uredu. I curicaa jee 💕💕💕

Cestitke na curki 🥰

08. Siječanj 2021. 12:02

matea1989

I onda će nam to postati skladište od bebe. 😂😂

Ja vec vidim kak parkiram kolica nutra 🙈🤣

Susika
    08. Siječanj 2021. 12:59

Matejaa95

Predivne vijesti, čestitam na curki 

Aneee
    08. Siječanj 2021. 13:04

Matejaa95

Super, još jedna curka 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Nina27
    08. Siječanj 2021. 13:04

Matejaa95 čestitam! 😍😍 a curka, napokon malo cura da se ovdje skupi! 😂 kad si točno radila test? Fkt me zanima jer sam jučer radila pa da si mogu računat kad ću otprilike dobit rezultate. 😇

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

Aneee
    08. Siječanj 2021. 13:08

Ja mislim krevetić već u toj sobi, znaci sve komplet ispremiti jer kod nas u sobi nema mjesta za krevetić...ali bi si uzela i ono gnijezdo pa bi beba bila s nama u krevetu bar preko noci (nisam planirala koliko dugo hahah)...
    Ono samo čekam taj pregleda 14.1. Pa da počnem s tim pomalo...pa da mogu lagano i stvari početi kupovati 😁
    Znaci kolica i krevetić  već imamo u glavi sta želimo...imam već citavu listu sta želim ali sve pomalo 😄
    Mucnine su se malo smirile...ali nisam se htjela hvaliti jer sam već jednom pohvalila pa mi je sljedeći dan bilo opet sve isto 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Matejaa95
    08. Siječanj 2021. 13:11

Nina27

Matejaa95 čestitam! 😍😍 a curka, napokon malo cura da se ovdje skupi! 😂 kad si točno radila test? Fkt me zanima jer sam jučer radila pa da si mogu računat kad ću otprilike dobit rezultate. 😇

Ja sam ti test radila prošlu srijedu. Obzirom na toliko praznika brzo je i došlo. 😀

HVALAAA SVIM CURAMAA😁😘

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Aneee
    08. Siječanj 2021. 13:21

Ja sam sanjala da sam na pregledu i da sam pitala za spol i da je gin rekao da je curica i onda sam ja kao počela plakati nije moguće ja osjetim da je muško, nemoguće da me moj osjećaj vara hahahha...ali stvarno imam osjećaj da je muško...I nebih se razočarala da je i curica samo eto čudan san sam imala 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.