Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    08. Siječanj 2021. 13:28

Matejaa95

Cure.. meni je stigo nifty test upravo. Sve je uredu. I curicaa jee 💕💕💕

Čestitam na rezultatima 🤗🤗 stiže mojoj curi pojačanje 💪💪💪

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

08. Siječanj 2021. 13:50

ana.b.

Ja mislim krevetić već u toj sobi, znaci sve komplet ispremiti jer kod nas u sobi nema mjesta za krevetić…ali bi si uzela i ono gnijezdo pa bi beba bila s nama u krevetu bar preko noci (nisam planirala koliko dugo hahah)…
    Ono samo čekam taj pregleda 14.1. Pa da počnem s tim pomalo…pa da mogu lagano i stvari početi kupovati 😁
    Znaci kolica i krevetić već imamo u glavi sta želimo…imam već citavu listu sta želim ali sve pomalo 😄
    Mucnine su se malo smirile…ali nisam se htjela hvaliti jer sam već jednom pohvalila pa mi je sljedeći dan bilo opet sve isto 😅

Ja sam isto 14.1 🎉

Kiflica
    08. Siječanj 2021. 14:29

Boobaboo, hvala na info!
    Lora, ne znam sta bih ti rekla za leđa i hitnu..
    Ana B. - vazno, cutala sam da su ta gnijezda za bebe jako opasna, da je bilo slucajeva gusenja. Peobam kasnije naci clanak. Novorođence treba spavati ba tvrdom madracu, bez jastucica, obuceno koliko treba i bez pokrivaca, da se ne zagusi. Ako ne mozete staciti krevetic u svoju sobu, mozete u bebinoj sobi staviti bebi monitor za disanje da zvoni ako nesto nije ok. Ili staviti bebu u neku sigurnu manju kolijevku, kosaru za bebu koja vam stane u vasu sobu, pored vaseg kreveta.

Kiflica
    08. Siječanj 2021. 14:31

Evo clanak o opasnosti gnijezda: https://net.hr/zena/roditeljstvo/imate-li-i-vi-ovaj-opasan-jastuk-za-bebe-povlace-se-djecja-gnijezda-zbog-opasnosti-od-gusenja/

mara5
    08. Siječanj 2021. 15:02

Vidila sam taj clanak.
    Svi moji koji su imali taj jastuk uglavnom je bio u dnevnoj.
    Vec nakon 2 mj bebe napune taj jastuk, i manje vise budu u ljuljama. 
    Ja osobno ga necu imati jer sam dobila koljevku koju cu drzati u dnevnoj tako da ce beba imat svoje mjesto, a u sobu cemo ugurat krevetic bit ce na knap 😂
    Kiflice probaj se malo vise opustit i ne gledat toliko strogo sto je opasno sto se smije sto ne, bez ljutnje ali mislim ds si previse fokusirana na sve lose stvari koje se mogu dogoditi. 🙏

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

matea1989
    08. Siječanj 2021. 15:10

Kiflica

Drago mi je na super pregledima!
    Haha, joj meni sva ta kolica izgledaju isto! Ali ja sam malo cudna po tom pitanju, meni i svi auti izgledaju isto, nista me to ne impresipnira😂.
    Mozda da su sarena sa slatkim kisobncicima u hippie stilu bi mi upala u oko, s ovako crna i siva i neke takve boje, robusni kotaci i rucke…meni sve isto.🤣

Evo jedna za tebe možda, čak su simpa 😆😆
    https://www.magicbaby.hr/maclaren-kolica-atom-jason-woodside.html

• Evana
    08. Siječanj 2021. 15:16

Evo samo da javim, dosao mi je hipp paketic doma  dobila sam caj za dojilje, vlazne maramice, ulje te sampon za bebu i neke prospektice 

08. Siječanj 2021. 15:21

Evana

Evo samo da javim, dosao mi je hipp paketic domadobila sam caj za dojilje, vlazne maramice, ulje te sampon za bebu i neke prospektice

Naaaajs 😍
    Cure u DE, ja sam od hippa dobila samo dnevnik za vođenje trudnoce i neke kupone s popustima za njegu mame. Hoce jos nesto stici ili? 

08. Siječanj 2021. 15:25

Matea1989 ova kolica su bas upadljiva 🤣 iako fora izgledaju
    Kiflice nemam osobnih iskustva al koliko sam cula od drugih mama oko sebe, beba zaista treba spavat na ravnom, bez iceg oko sebe, ali isto tako treba realno razmisljat da se beba na pocetku ne mice i ne kotrlja, pa zapravo u koji polozaj ju stavis tako i spava. Ne znam u kojim okolnostima je doslo do gusenja tih 12 briznih bebica 😢 ali mislim da beba moze normalno prvo vrijeme spavati i u jastuku, a kasnije i bez jastuka s roditeljima u krevetu, jer realno mama, pogotovo mama koja doji jako malo spava i prakticki stalno ti je beba na neki nacin pod nadzorom. Ima i ovdje mama koje nam mogu reci vise o tome, a evo ja sam napisala ono sto su mi mame koje ja poznajem rekle iz iskustva

08. Siječanj 2021. 15:38

https://super1.telegram.hr/fit/nakon-nedavne-tragedije-u-starigradu-zamolile-smo-pedijatre-da-nam-kazu-sto-sve-treba-znati-za-sigurno-spavanje-beba/

Evo clanka ako si netko zeli procitati, koristan je 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.