Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Siječanj 2021. 10:37

Orhideja1

https://ibb.co/9H7LRcs
    Ja si želim ovo poklonit 🥰, ali još se kontroliram…….

Jel to ono kao paket za novorođenče? Vidjela sam na raznim  stranicama da se nudi, slatko je🥰
    Ja toliko istrazujem te robice, a u podrumu me čekaju 2 kutije robice za bebu od sestre, jos nisam otvorila 🤣 Kaže da neke bodice nije uspjela ni 2put obuci koliko brzo bebe rastu.
    Al mislim da ću sebi za gust morati kupiti bar jedan bodic/nešto za izlazak iz bolnice 🤣

Orhideja1
    08. Siječanj 2021. 10:50

Mirjam2

Orhideja1

https://ibb.co/9H7LRcs
    Ja si želim ovo poklonit 🥰, ali još se kontroliram…….

Jel to ono kao paket za novorođenče? Vidjela sam na raznim stranicama da se nudi, slatko je🥰
    Ja toliko istrazujem te robice, a u podrumu me čekaju 2 kutije robice za bebu od sestre, jos nisam otvorila 🤣 Kaže da neke bodice nije uspjela ni 2put obuci koliko brzo bebe rastu.
    Al mislim da ću sebi za gust morati kupiti bar jedan bodic/nešto za izlazak iz bolnice 🤣

Da to je taj paketić
    https://ibb.co/yRNSvYr
    Ja nemam još ništa, osim jastuka za spavanje kojeg sam jučer dobila i sinoć ga izbacila iz kreveta🙈. 
    Što se još tiče robice i ja vjerujem da ću dobit od prijateljica jer je cijelo vrijeme cirkulirala između njih, ali znate kako je uvijek je gušt kupit koju sitnicu, pogotovo kad je ovako upakirana🥰

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

matea1989
    08. Siječanj 2021. 10:57

Orhideja da, izgleda da se pratimo 😊😊 ma samo neka sve bude u redu pa ćemo lako kupovati, hot će vremena za to 😊😊 meni je 2.2. pregled, taman u 20.tj 😊

A ja opet pilim po kolicima, sad sam vidjela jedna maclaren koja idu od 0+ a lijepa su mi, nisu kao ona tipična maclaren kišobran kolica... https://www.magicbaby.hr/maclaren-kolica-daytripper-black-herringbone.html 
    Nezz jeste čuli za njih, vidili ih, baš me zanima kakva su... morat ću dignit guzicu i malo do trgovina 😂😂😂

• boobaboo
    08. Siječanj 2021. 11:01

Moje iskustvo ( ovo mi je treća trudnoća): 5-7 body-benkica dugih rukava ( lako se podvrnu rukavi, a i ne vjerujem da ce odmah bas ugrijati), vel 56-62. 4-5 bodyja kratkih rukava, na njih se moze nabaciti dugi rukav/vesta neka, a moze beba biti i samo u tome ako bas naglo postane vruce. Carapice oko 7 pari, vel 0-3 mjeseca ( na pocetku im doslovno dodju ko dokoljenke 😉). I 5-6 jednodjelnih pidzama/odjelca sa zatvorenim stopalima. Moji su oboje prvih mjesec /dva i nocu i danju bili u tim odjelcima, mozete za dan uzeti s kratkim rukavima, a za noc dugi rukav. Treba i tetra pelena, sad ima izbora bar, za ljeto najbolje neke s bambusom, ali super su i pamucne. Toga si slobodno uzmite 10+ komada ( em ce vam trebati ako vam beba bude dosta bljuckala, ja bi ju uvijek stavljala i u kosaru od kolica , da nije direkt na onoj podlozi - lakse je oprati samo tetru kasnije nego podlogu, ako bebi ide sunce u kolicima mozete napraviti kao sjenilo, pokriti bebu u krevetu/kolicima, u krajnjem slucaju obrisati guzu 🤣, a i kod nas u gotovo 100% slucajeva i dalje tjeraju siroki povoj bar do prve kontrole kukova, pa vam patronazna pokaze - stavi pelenu, pa tu tetru preko pa onda jos ona kao tanka platnena preko). I preporucam Ethrerealove, bas su kvalitetne, peri-deri, ima "normalnih" dimenzija i onih tetra/dekica, koje su vise za pokriti itd. 

Aneee
    08. Siječanj 2021. 11:18

Mirjam2

ana.b.

Evo i mene haha mm počeo raditi gotov godusnji…a bas smo lijepo uživali skupa u praznici ma. Nismo mogli za hrv, ali svejedno nam je bilo lijepo i doma sami 😊😊

Embarasada bas mi je zao 😔 nadam se da ćeš se ubrzo vratiti na ljepše teme ❤
    .
    Sto se kolica tiče mi želimo diamond najviše zbog udobnosti za bebu. Kolica jesu malo teža, ali meni ne smeta jer ih ne moram nigdje podizati pa tako da mi je to oke. Već poslije pregleda želim da počnemo sobu sređivati, jer je do sad bila soba za goste pa sad treba sve to izbaciti i lagano pripremati za bebu 😊

Mi taman na ljeto prije bebe preselili u novi stan i dječja soba nam je, blago rečeno, skladište 🙈 Tako da i ja imam posla 😆
    Negativ.Ljubavi, slatko 🥰

Ma joj mogu reci kako nemamo tako često goste koji prespavaju i nam je na pola skladiste 😅
    Kad ćete vi početi sa spremanjem? Hhaha jer tu smo mi sa tjednima pa ono ne znam jel krećem prerano hahaah a opet nebih sa ogromnim stomakom nista sama mogla (iako i sada nakon 5 min moram sjesti ) 🤣🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    08. Siječanj 2021. 11:20

boobaboo

Vezano za bodije, mislim da je najlakse uzeti za pocetak ( znaci za velicinu 56) one body benkice, dakle one koji se preklapaju. Bar tako i kod nas u rodilistu oblace. Jer dok je bas mala beba, jos pogotovo ako vam je prva, bojati cete se primiti ju, a jos vise preko glave navlaciti. A kod ovih koji se preklapaju pa kopcaju sa strane, uvuces jednu ruku, drugu ruku i bebi glavu ni taknuti ne moras.

Super da si napisala ja o tome nisam sad ni razmišljala, ali istina prva beba pa strah oko svega naravno.

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    08. Siječanj 2021. 11:26

I bas mi je drago da imamo iskusnijih mama jer ja se u nista ne razumijem....tako da ću vjv kupiti dosta toga što mi ne treba a faliti na onom što mi treba 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Lora27621
    08. Siječanj 2021. 11:26

Cure, jel mislite da se zbog ovih bolova u ledima isplati otici na hitnu? Hoce mi moci dati sta? 🤔

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

matea1989
    08. Siječanj 2021. 11:29

ana.b.

Mirjam2

ana.b.

Evo i mene haha mm počeo raditi gotov godusnji…a bas smo lijepo uživali skupa u praznici ma. Nismo mogli za hrv, ali svejedno nam je bilo lijepo i doma sami 😊😊

Embarasada bas mi je zao 😔 nadam se da ćeš se ubrzo vratiti na ljepše teme ❤
    .
    Sto se kolica tiče mi želimo diamond najviše zbog udobnosti za bebu. Kolica jesu malo teža, ali meni ne smeta jer ih ne moram nigdje podizati pa tako da mi je to oke. Već poslije pregleda želim da počnemo sobu sređivati, jer je do sad bila soba za goste pa sad treba sve to izbaciti i lagano pripremati za bebu 😊

Mi taman na ljeto prije bebe preselili u novi stan i dječja soba nam je, blago rečeno, skladište 🙈 Tako da i ja imam posla 😆
    Negativ.Ljubavi, slatko 🥰

Ma joj mogu reci kako nemamo tako često goste koji prespavaju i nam je na pola skladiste 😅
    Kad ćete vi početi sa spremanjem? Hhaha jer tu smo mi sa tjednima pa ono ne znam jel krećem prerano hahaah a opet nebih sa ogromnim stomakom nista sama mogla (iako i sada nakon 5 min moram sjesti ) 🤣🤣

I nama je druga soba kao gostinjska al zapravo je skladište, planirali smo je rasčistiti uskoro ali nezz kad bi je opremali,svakako smo planirali da beba bude s nama u sobi do prve godine, a onda bi samo taj dječji krevetić prebacili u drugu sobu za prvu ruku ( nadobudna ideja, na kraju ćemo se bojim se svi tiskati u našem krevetu 😂😂).
    Uglavnom nismo ništa pretjerano planirali osim raščistiti i okrečiti, ali za to nam treba malo ljepše vrijeme ipak. 

matea1989
    08. Siječanj 2021. 11:30

I onda će nam to postati skladište od bebe. 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.