Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja1
    08. Siječanj 2021. 09:44

Negativ.Ljubavi

Drage cure, kupila sam u Lidla set od 7 pamučnih bodija dugih rukava, s nazivima dana u tjednu, kao jedan za svaki dan u tjednu 😄

🥰🥰

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• boobaboo
    08. Siječanj 2021. 09:52

Vezano za bodije, mislim da je najlakse uzeti za pocetak ( znaci za velicinu 56) one body benkice, dakle one koji se preklapaju. Bar tako i kod nas u rodilistu oblace. Jer dok je bas mala beba, jos pogotovo ako vam je prva, bojati cete se primiti ju, a jos vise preko glave navlaciti. A kod ovih koji se preklapaju pa kopcaju sa strane, uvuces jednu ruku, drugu ruku i bebi glavu ni taknuti ne moras.

08. Siječanj 2021. 09:53

ana.b.

Evo i mene haha mm počeo raditi gotov godusnji…a bas smo lijepo uživali skupa u praznici ma. Nismo mogli za hrv, ali svejedno nam je bilo lijepo i doma sami 😊😊

Embarasada bas mi je zao 😔 nadam se da ćeš se ubrzo vratiti na ljepše teme ❤
    .
    Sto se kolica tiče mi želimo diamond najviše zbog udobnosti za bebu. Kolica jesu malo teža, ali meni ne smeta jer ih ne moram nigdje podizati pa tako da mi je to oke. Već poslije pregleda želim da počnemo sobu sređivati, jer je do sad bila soba za goste pa sad treba sve to izbaciti i lagano pripremati za bebu 😊

Mi taman na ljeto prije bebe preselili u novi stan i dječja soba nam je, blago rečeno, skladište 🙈 Tako da i ja imam posla 😆
    Negativ.Ljubavi, slatko 🥰

Orhideja1
    08. Siječanj 2021. 10:05

https://ibb.co/9H7LRcs
    Ja si želim ovo poklonit 🥰, ali još se kontroliram....... 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

matea1989
    08. Siječanj 2021. 10:08

Orhideja1

Ja si želim ovo poklonit 🥰, ali još se kontroliram…….

Daaaaa, i meni je to preslatko ali odlučila sam se još suzdržati sa svime osim s gledanjem bar dok 20. tjedan ne prođem da sam bar na pola 😆

Orhideja1
    08. Siječanj 2021. 10:11

matea1989

Orhideja1

Daaaaa, i meni je to preslatko ali odlučila sam se još suzdržati sa svime osim s gledanjem bar dok 20. tjedan ne prođem da sam bar na pola 😆

Pregled mi je 18.01. i ako bude sve ok, imam dojam da ću narudžbu obavit po izlasku iz ordinacije 🙈🙈

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    08. Siječanj 2021. 10:12

matea1989

Orhideja1

Vidim da si danas točno 16 tt, i ja sam po UZV danas točno 16tt.... Izgleda se pratimo potpuno

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

mara5
    08. Siječanj 2021. 10:14

Ja sam za sada bas suzdrzana, dobila dam samo od prijateljica jedan neutralni set za bebu buduci da jos ne znamo spol 😍
    Ali kontam kad dodjem oko 20tog tjedna da cu poluditi 😂
    Moram jos pitat sogorice sto ce mi prepustiti, kolica cu si sigurno kupiti, jer planiramo pravit razliku od godinu dana i odmah krenuti na drugo 😛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• boobaboo
    08. Siječanj 2021. 10:18

Negativ.Ljubavi

boobaboo

Vezano za bodije, mislim da je najlakse uzeti za pocetak ( znaci za velicinu 56) one body benkice, dakle one koji se preklapaju. Bar tako i kod nas u rodilistu oblace. Jer dok je bas mala beba, jos pogotovo ako vam je prva, bojati cete se primiti ju, a jos vise preko glave navlaciti. A kod ovih koji se preklapaju pa kopcaju sa strane, uvuces jednu ruku, drugu ruku i bebi glavu ni taknuti ne moras.

Kužim, tnx!
    Piše da imaju preklapajući ovratnik, ne znam hoće li to imalo pomoći…
    Kupila sam veličinu za 6-12 mjeseci, računam da se rukavi uvijek mogu malo zavrnuti… Ah, prva iskustva

Biti ce ti bas puuuno preveliko 6-12 za pocetak, ali taman onda dok se snadjes s glavicom 😉

Ivo& Ivana💙♥️
    08. Siječanj 2021. 10:36

sto se tice stitnjace, TSH za trudnice mora biti do 2,5. meni je na pocetku trudnoce bio idealan 1,2, a prije 10 ak dana kad sam radila krvne pretrage bio je 4,9 i odmah su mi dali tablete Eutirox 35 miligrama i za mjesec dana na kontrolu opet. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.