Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina27
    07. Siječanj 2021. 22:07

Bojana2017, Rio i Pahuljica12 bas mi je jako drago da su nam svima pregledu super prošli. ☺️
    Hvalaa Mallla za autosjedalice - budem malo pročitala o markama koje si navela i pogledala na ADAC. 😊
    Kiflica joooj fkt mislim iskreno da stokke nisu najbolja, ali su mi najljepšaas i toliko sam se zaljubila od njih da ne mogu odustat. 😂 kako Tweetyca kaze: beba je u višem položaju i to je stvarno super, trailz su meni najljepša. :) Ful su posebna, moderna. Druga stvar je s autosjedalicom - tu želim najbolja u smislu sigurnosti. Mislim da svaka od nas želi. 😊

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

07. Siječanj 2021. 22:23

Rio, Nin, Pahuljica, Bojana braaaavo za preglede ❤️ Super je osjecaj kad kaze sve je ok 🙂 Bojana, za slijedeci pregled par dana prije pripazi sta ces jest i secer ce ti biti ok 😉
    Sto se kolica tice, ja sam team bugaboo. Puno sam recenzija citala i u DE su zajedno s Candy kolicima na top, ali bugaboo su mi optički ljepse. Osim toga ima ih sestra, prezadovoljna je, drzi malog u jednoj ruci a kolica uzima iz prtljažnika i sklapa s drugom. Pa si mislim da su lagane 🙂 A i vozila sam ih svugdje, isprobala tak da nije teska odluka bila. 

mara5
    07. Siječanj 2021. 22:26

Cure drago mi je zbog vasih super pregleda 🤰😍
    Zanima me ipl i dojenje, jel netko vec ima kakvo iskustbo?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Lullaby
    07. Siječanj 2021. 22:51

Emberesada jako mi je žao 😔
    Što se tiče kolica ja pola ovih marki nisam čula. Mislila sam da su Stokke i Per Perego neka ok. Osim njih oko mene su uzimali Chicco. Ja nisam još to počela istraživati. Čekam da prođe 12 tjedana i suzdržavam se od bilo kakvih istraživanja koje se ne odnose na ovo razdoblje. Jedva čekam to razdoblje da budem mirnija i da uživam u trudnoći i shopingu 🙂

Kiflica
    07. Siječanj 2021. 23:12

Drago mi je na super pregledima! 
    Haha, joj meni sva ta kolica izgledaju isto! Ali ja sam malo cudna po tom pitanju, meni i svi auti izgledaju isto, nista me to ne impresipnira😂. 
    Mozda da su sarena sa slatkim kisobncicima u hippie stilu bi mi upala u oko, s ovako crna i siva i neke takve boje, robusni kotaci i rucke...meni sve isto.🤣 

Lullaby
    07. Siječanj 2021. 23:34

Hahaha meni isto. Ali učim, znači gledati koliko su teška, koliko je velika košara, može li se prebacivati ručka. Morat ću početi bilješke voditi o svemu 😂 Ne mogu sve informacije popamtiti. Baš mi malo mučno ovih dana pa niti knjigu svoju o T ne čitam jer se ne mogu skoncentrirati.
    Vidim da svi spominju da nije dobro da beba bude u jajetu, ali ja ne znam nijedno dijete koje se nije vozalo u tome. Svi su micali košare nakon cca 3 mjeseca, 4 max i vozili se 2,3 mjeseca u jajetu.

Aneee
    08. Siječanj 2021. 06:18

Evo i mene haha mm počeo raditi gotov godusnji...a bas smo lijepo uživali skupa u praznici ma. Nismo mogli za hrv, ali svejedno nam je bilo lijepo i doma sami 😊😊

Embarasada bas mi je zao 😔 nadam se da ćeš se ubrzo vratiti na ljepše teme ❤ 
    .
    Sto se kolica tiče mi želimo diamond najviše zbog udobnosti za bebu. Kolica jesu malo teža, ali meni ne smeta jer ih ne moram nigdje podizati pa tako da mi je to oke. Već poslije pregleda želim da počnemo sobu sređivati, jer je do sad bila soba za goste pa sad treba sve to izbaciti i lagano pripremati za bebu 😊 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

08. Siječanj 2021. 06:42

Jutro 🙂
    Kolica - mi cemo vrlo vjerojatno uzeti 2u1 kolica i posebno AS. Sto se tice kolica meni su ovako online za oko zapela cybex balios s 2u1, kosara se pretvara u sportski dio pa nema puno viska dijelova i ne izgledaju mi velika kad se sklope. Sto se tice AS ne znamo jos, kad pogledam ta testiranja niti jedna mi nije zapela za oko
    Stitnjaca - vi koje idete dalje radit hormone stitnjace, koliki vam je bio TSH? Ja sam dobila razlicite info, moj TSH je 3.29 u 10tt, jedan gin kaze da je to u redu, a drugi gin misli da je to poviseno za trudnocu

Bojana2017
    08. Siječanj 2021. 07:29

Kaca12

Jutro 🙂
    Kolica - mi cemo vrlo vjerojatno uzeti 2u1 kolica i posebno AS. Sto se tice kolica meni su ovako online za oko zapela cybex balios s 2u1, kosara se pretvara u sportski dio pa nema puno viska dijelova i ne izgledaju mi velika kad se sklope. Sto se tice AS ne znamo jos, kad pogledam ta testiranja niti jedna mi nije zapela za oko
    Stitnjaca - vi koje idete dalje radit hormone stitnjace, koliki vam je bio TSH? Ja sam dobila razlicite info, moj TSH je 3.29 u 10tt, jedan gin kaze da je to u redu, a drugi gin misli da je to poviseno za trudnocu

Jutro 🤗🤗
    Meni je TSH bio 3.99, isto u 10-om tjednu. Rekla je da je povišen, ali vidjećemo sa drugim vađenjem. Nadam se da će biti OK, jer stvarno nisam nikad imala problema, a i u prvoj trudnoći je bilo sve OK.
    Hvala Mirjam2 na savjeru, probaću sad pripaziti na ishranu nekoliko dana i ponoviti nalaze idući tjedan, mada iskreno uopšte ne jedem slatko i te gluposti, jedino što jedem je kruh, ali ni to u velikim količinama. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Rio
    08. Siječanj 2021. 08:02

Kaca12 Meni dr. rekla da svaki TSH koji je iznad 2,5 je visok za trudnicu. 🤷🏻‍♀️
    Ja sam zbog toga trebala ići na pretrage u dnevnu bolnicu, (TSH mi je bio 4,02) ali kako mi je određeno strogo mirovanje nisam mogla. S obzirom da je sad sve ok, trebala bih se naručiti opet. Tj prvo opet izvaditi krv pa na konto toga na daljnje pretrage..

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.