Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Siječanj 2021. 19:39

Rio, kako je prosao tvoj pregled danas? 🙂

Nina27
    07. Siječanj 2021. 20:32

Embarasada baš mi je žao i drži se! 😢 brzo ćeš nam se vratiti sa sretnim vijestima - u to ne sumnjam.
    Meni pregled super prošao. Beba opet veća nego sto treba biti, raste ko gljiva - 6.1 cm, kao da smo 12+4. Mini animals stan vrhunski prošao, sve kako treba - nuhalni do 1 mm. ☺️ Radila dns i nifty iako svi pričaju da vide “pišonju”, da je sigurno dečkić. Ja već lagano počela za curicu navijat s obzirom na to kak svi s tim maltretiraju. 😂 nifty rezz vj kroz 5 dana. Evo jedino mi je za težinu rekla da moram pazit, da se sad moram pocet debljat, ali da bi to trebalo sad doc samo od sebe.
    Ja sam se priključila na rodinu grupu za dojenje, kolica i autosjedalicu na Facebooku (sestricina mi preporučila). 😊 
    Ja definitvno želim stokke kolica, nema premišljanja oko toga pa ako bilo koja od vas zna koja su stokke najbolja po karakteristikama (ali da i nisu preteška) pliz podijelite. 🤗 isto vrijedi i za autosjedalicu, vidim da se dosta pisalo, ali me zanima koja inače glasa kao najbolja - koja od vas je sto pročitala? Ja javim ako nešto pametno saznam na FaceBooku. :)

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

Kiflica
    07. Siječanj 2021. 20:37

Nina, drago mi je za super pregled! :) Zasto definitivno zelus Stokke kolica? Jesi citala iskustva da su ta najbolja ili? :)
    Meni bi trebala neka najlaganija sto postoje, i koja se sklapaju u sto manje dimenzije. Mislim da su po tome  babyzen yoyo naj, ali ako imaju neka jos laksa i manja, javite. :* 
    Rio, cekamo te s lijepim vijestima. :) 

ana0310
    07. Siječanj 2021. 21:00

Ja za kolica  nemam ideju sta bi, mislim da cu otici skoro u neki ducan s djecjim stvarcicama pa da vidim i pripremim se na trosak 😅

2021. M 💗

Mallla
    07. Siječanj 2021. 21:08

Hej cure... evo i mene malo.
    Negativljubavi ma daleko sam ja od 4djece  to će ostati nedosanjani san. Imam 1 curicu koja ima 4 godine.
    Kiflica potpisujem preporuku za čitanje unazad oko Nipt testova.
    Embarasada potpisujem za vožnju u jaju, dakle mnogi voze al se ne preporuča, za auto je ok jer je bolje vozit u njoj nego bez nje, npr mnogi voze u korpi od kolica što mi je osobno užas  za duža putovanja se preporuča stanka svako 2h.
    Embarasada jako jako mi je žao, neopisivo. Želim ti brz oporavak i da nam se brzo vratiš ❤
    Bebe od 4mj mogu u poluležeći položaj, al to je samo mogu, nije preporuka. Neka djeca se posjednu tek sa 8mj.....
    Sjedalice je najbolje pogledati friško na ADAC testu, svako proljeće i zimu rade test...a ima i HAK svoj izvještaj. Nina imaš sad ove što se okreću 360° što je jako praktično...najčešće u vrhu su Besafe, Britaxromer i Joie....MaxiCosi znaju isto imat solidnu ocjenu. Međutim rijetke su ocjene veće od 3. Bilo bi super kad bi pročitale stavke ocjene jer onda vidite na što se odnosi i što je vama bitno.
    Bolna leđa....Evo mee, ta sam. Od poroda su moja leđa krš i lom...često me ukoči, često ih osjećam i zato pucam na lagana kolica i laganu sjedalicu jer meni je moja beba od 4kg bila teška a da ne kažem ta beba u kolicima od 15kg. Pa sad pucam na babyzen i na maxicosi coral. E da pade mi na pamet djeca se u sjedalicama jako znoje, dakle bila zima ili lketo u sj3dalici je vruće, a postoje ljetne presvlake što je super a pišem ovo pod idejom da ćemo više bebu gledat vadit iz sjedalice nego je vozit u sjedalici u kolicima...mislim sad iznosim svoju ideju ne nikako da ce sad svi radit ko ja...pa nije nitko lud 🤣
    Mislim da sam danas osjetila konkretno udarac dok sam jela sladoled...nadam se da nisam zamjenila bebu za crijeva 🤣

url=https://lilypie.com]

Mallla
    07. Siječanj 2021. 21:11

Sori na mom stihijskom odgovaranju...100 misli u minuti...puno zanimljivih tema 😁 
    Dobrodošle nove cure, nismo strašne, slobodno nam se pridružite piskaranjem 😄 I da Nina u super grupu si se uključila od Roda sam jakooo puno naučila...zakon su!

url=https://lilypie.com]

Rio
    07. Siječanj 2021. 21:34

Mirjam2 hvala ti na pitanju 🥰 
    Super je prošao pregled, toliko sam se bojala, a na kraju sam izasla pjevajući... imam divnu doktoricu, toliko nježnu, pažljivu i pozitivnu. Ja sam danas 9+5 ali bebica je narasla lijepo pa je po uzv 10+1. Čak se i micala...🥰 
    Moram ponovno vaditi hormon štitnjače, vjerojatno ću piti terapiju. 19.1. idem na nifty... 
    i da, pregledala me preko trbuha. Imam i slikicu, ne znam kako uploadat na onaj link neki da vidite malenog glavonju.. 🤣

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Rio
    07. Siječanj 2021. 21:35

Kako je ostalim curama prošao pregled? Bilo nas je 4 zakazane za danas, vidim da je Ninin prošao super... ostatak? ❤️

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Bojana2017
    07. Siječanj 2021. 21:36

Da se i ja javim sa pregleda, beba je super, fino raste vidjela sam je, gura rukice u usta.
    Ono što nije super su mamini nalazi pa sve moram ponoviti 😔
    Šećer mi je 5.1 pa držite fige da bude ispod kad budem opet vadila, željezo nisko i štitna nije u redu. 
    Svaka trudnoća je prava priča za sebe, moje dvije nebo i zemlja 🙈

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Pahuljica12
    07. Siječanj 2021. 21:48

Nina i Rio bas mi je drago da je sve u redu s vasim bebicama 🙏😍 i ja sam bila na pregledu i sve je super, culi smo  srceko, a bila sam toliko prestrasena, tresla sam se prije pregleda 🙈 iduci pregled za 4 tjedna, treba to docekati 😄

👨‍🦱35
    👱‍♀️26 Hipotireoza, Hashimoto, Euthyrox 88,

9/2020 Missed ab. 9tt 😔
    12/12/2020 +
    It's a girl ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.