Nego jeste li si već priuštile kakvu sitnicu za bebača🥰🥰
Ja bih tako htjela sad nešto kupiti, pogotovo od kad nam je stigla uredna panorama i od kad znamo spol💙, a s druge strane mi je još rano, htjela bih se suzdržat do 20tt
Nisam još ništa kupila. Ne mislim da je rano nego nisam još bila u nekoj prilici za kupiti a sve kontam ima vremena. Ovaj put sam malo lijenija 😁
url=https://lilypie.com]
Tigrica dobrodošla! Želim ti urednu trudnoću i zdravu bebicu. Računa se prosjek zadnjih 6 plaća, odnosno minimalno zadnje 3 plaće i po tom prosjeku dobivaš mjesečnu naknadu. Maksimalan iznos je 4.900. Dakle ako ti je prosjek veći od toga onda dobivaš 4.900 ako ti je ptosjek manji onda dobivaš toliko koliko ti je prosjek.
Cocolina baš ti je fin trbuščić, pravi trudnički, a i moj je tako zaobljen i ispupčen.
Bojana, rekla sam joj nakon prvog pregleda i presretna je. Ljubi i grli bebu, priča što će radit s njom i odlučila je da je sestra, ne želi čut za brata. Mislim da neće bit tako oduševljena kad skonta da nas sve mora dijeliti s bebom!
Kad smo kod tegoba, mene mučnine puštaju i apetit mi se popravlja. Nemam neke grčeve osim kad kihnem zna me baš žicnuti i danas san osjetila pritisak u pipi, jednak koji sam imala nakon poroda. Ako dulje hodam ili sam na nogama počme dole pulsirati. Osjećam da su usne natečene i znam da je to sve normalno al evo dosta me ta tegoba ograničava u aktivnostima. Isto, grudi me bole više sada nego na početku i umornija sam…
Malla hvala na odgovoru i lijepim željama. Tebi i svim curama želim laku trudnoću i zdrave bebe , te sve najbolje u novoj godini!
Veci mi je prosjek od 4.900 Još jednom hvala.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Pozdrav svim (budućim) mamama!
Na poticaj jedne trudnice koja je sad vec pred porod otvorila sam ovdje profil da se malo bondam sa curama koje prolaze isto sto i ja.
Prvu bebu ocekujem krajem 7., pocetkom 8. 2021. tak da ce to bit prava ljetna beba!
Svima vam želim ugodnu i zdravu trudnoću, tipkamo se tokom ove zajednicke avanture
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Dominique dobrodošla! 😊😊
Mallla, govoriš za prosjek iznosa komplikacija? Na prijašnjim stranicama sam pročitala da je max iznos 4200 za komplikacije. Kamo sreće da si ti u pravu😁
It's a boy! 💙
Tigrica dobrodošla! Želim ti urednu trudnoću i zdravu bebicu. Računa se prosjek zadnjih 6 plaća, odnosno minimalno zadnje 3 plaće i po tom prosjeku dobivaš mjesečnu naknadu. Maksimalan iznos je 4.900. Dakle ako ti je prosjek veći od toga onda dobivaš 4.900 ako ti je ptosjek manji onda dobivaš toliko koliko ti je prosjek.
Cocolina baš ti je fin trbuščić, pravi trudnički, a i moj je tako zaobljen i ispupčen.
Bojana, rekla sam joj nakon prvog pregleda i presretna je. Ljubi i grli bebu, priča što će radit s njom i odlučila je da je sestra, ne želi čut za brata. Mislim da neće bit tako oduševljena kad skonta da nas sve mora dijeliti s bebom!
Kad smo kod tegoba, mene mučnine puštaju i apetit mi se popravlja. Nemam neke grčeve osim kad kihnem zna me baš žicnuti i danas san osjetila pritisak u pipi, jednak koji sam imala nakon poroda. Ako dulje hodam ili sam na nogama počme dole pulsirati. Osjećam da su usne natečene i znam da je to sve normalno al evo dosta me ta tegoba ograničava u aktivnostima. Isto, grudi me bole više sada nego na početku i umornija sam…
Sta nije max naknada 4.250? Ili se nesto mijenjalo od 1.1.
Tako je, max naknada za komplikacije je 4.257 kuna mjesečno.
Cure, molim vas za pomoć : nakon komplikacija idem na rodiljni ( najranije 45 dana prije očekivanog termina poroda pa sve do navršenih 6mj ako se ne varam) : da li se za taj period računa prosjek plaće PRIJE komplikacija ili se uračunava i iznos komplikacija 4.257 kuna koji smo dobivali tih par mjeseci prije rodiljnog?
Nadam se da me kuzite šta pokušavam reći, mozak mi se pretvorio u kašu otkako sam trudna 😂😂
It's a boy! 💙
Tako je, max naknada za komplikacije je4.257 kuna mjesečno.
Cure, molim vas za pomoć : nakon komplikacija idem na rodiljni ( najranije 45 dana prije očekivanog termina poroda pa sve do navršenih 6mj ako se ne varam) : da li se za taj period računa prosjek plaće PRIJE komplikacija ili se uračunava i iznos komplikacija 4.257 kuna koji smo dobivali tih par mjeseci prije rodiljnog?
Nadam se da me kuzite šta pokušavam reći, mozak mi se pretvorio u kašu otkako sam trudna 😂😂
Racuna se prosjek prije komplikacija
Da, komplikacije su 4250kn, a za rodiljni se računa prosjek prije komplikacija. 😊
Ne znam da li ste vidjele, na Rodinim stranicama ima online tečajeva. Iako je još rano za njih, izgledaju mi super.
https://edukacija.roda.hr/
Sortiraj odgovore
Najstariji