Kiflica ako si na komplikacija i nakon toga na porodiljnom imat ćeš pravo kad se vratiš (vjerojatno 2022. godine) sve iskorisiti. Inače bi morala do 6.mj 2021. Godine, ali sad nisi u mogućnosti tako da ti to nitko ne može oduzeti. Ne može ti jednostavno isplatit - to eventualno kad prestaje radni odnos. Tako da ti je najbolje s poslodavcem dogovorit da prije nego sto se vratiš, da iskoristiš cijeli iz 2020., možda cijeli ili dobar dio 2021. jer će ti onda još ostat i iz 2022. Po meni win-win situation jer je tebi bolje duže u komadu biti doma s bebom, a poslodavcu će odgovarati da ne uzimaš naknadno još 2 mjeseca u komadu godišnjeg ili slično. 😊
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Ja sam otišla na komplikacije u 5mj 2019... porodiljni mi se istekao 16.12.2020...i imam pravo na godišnji iz 2019 i 2020g....trebala bi se vratiti negde u 2mj....dal' mi može ko reći dal' mi može doktorica opće prakse pisati mjesec dana bolovanje?...jer tek mogu od 1.3 na komplikacije da ne padnem na minimalac...a nebi baš išla raditi...em radi korone a i radi obujma posla
Ja sam otišla na komplikacije u 5mj 2019… porodiljni mi se istekao 16.12.2020…i imam pravo na godišnji iz 2019 i 2020g….trebala bi se vratiti negde u 2mj….dal' mi može ko reći dal' mi može doktorica opće prakse pisati mjesec dana bolovanje?…jer tek mogu od 1.3 na komplikacije da ne padnem na minimalac…a nebi baš išla raditi…em radi korone a i radi obujma posla
To ovisi o doktorici opće prakse, da li je ona "voljna izaći u susret" da tako kažem. Probajte pitati, objasniti situaciju.
Drage trudnice jeste pocele smisljati imena? Ja nisam mislila ds ce to biti takav problem...imam popis od 10-ak imena od kojih se muzu 1 svida koje meni nije bas favorit🙈
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Ja sam otišla na komplikacije u 5mj 2019… porodiljni mi se istekao 16.12.2020…i imam pravo na godišnji iz 2019 i 2020g….trebala bi se vratiti negde u 2mj….dal' mi može ko reći dal' mi može doktorica opće prakse pisati mjesec dana bolovanje?…jer tek mogu od 1.3 na komplikacije da ne padnem na minimalac…a nebi baš išla raditi…em radi korone a i radi obujma posla
To ovisi o doktorici opće prakse, da li je ona "voljna izaći u susret" da tako kažem. Probajte pitati, objasniti situaciju.
Hvala Vam na odgovoru....budem probala...jer mi se stvarno ne vraća u ludnicu na poslu....vele cure da od kad je korona da je na poslu više oboljelih nego zdravih
Drage trudnice jeste pocele smisljati imena? Ja nisam mislila ds ce to biti takav problem…imam popis od 10-ak imena od kojih se muzu 1 svida koje meni nije bas favorit🙈
Haha, mi smo jedan dan krenuli o tom razgovarat i prvo je izgledalo da nemamo ni jednu opciju, al nakon nekog vremena smo nasli 5 muskih i 5 zenskih koje nam se oboma sviđaju! Tak da super al ima jos vremena, i kod vas i kod nas, naci cete nesto do poroda sigurno
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Drage trudnice jeste pocele smisljati imena? Ja nisam mislila ds ce to biti takav problem…imam popis od 10-ak imena od kojih se muzu 1 svida koje meni nije bas favorit🙈
Za curicu imamo 2 imena, ali za dečka nikako da nađemo. Ni meni ni njemu se ništa ne sviđa, ono što nam se sviđa već imaju djeca koja su nam jako bliska. 😅 Ali rano je još, i ako smislimo, bojim se da šta više izgovaram ili mislim na ime da će mi dosaditi. Ja osobno volim kratka imena.
Mi imamo ime za curicu, to ime je muzeva velika zelja, a meni je lijepo i nije toliko cesto kod nas. A za deckica nemamo niti jedno 😅 ona imena koja nam se stvarno sviđaju, imamo vec u obitelji ili najblizoj rodbini. Al dobro, imamo jos puno vremena za smisliti, zapravo ja imam za smisliti 😂jer ako bude cura onda ce bit po zelji muza, ako bude decko onda cu ja birat 😅
Mi imamo nekoliko lijepih imena za curicu, od kojih su se 2 bas istakla: jedno je jako lijepo ali je i jako cesto i popularno, a drugo je rijetko i neobicno ali se meni bas sviđa. Hm, cak razmisljam o opciji davanja oba imena... A za deckica nikako smisliti nijedno ime!
Sortiraj odgovore
Najstariji