Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina27
    03. Siječanj 2021. 22:45

Kiflica ako si na komplikacija i nakon toga na porodiljnom imat ćeš pravo kad se vratiš (vjerojatno 2022. godine) sve iskorisiti. Inače bi morala do 6.mj 2021. Godine, ali sad nisi u mogućnosti tako da ti to nitko ne može oduzeti. Ne može ti jednostavno isplatit - to eventualno kad prestaje radni odnos. Tako da ti je najbolje s poslodavcem dogovorit da prije nego sto se vratiš, da iskoristiš cijeli iz 2020., možda cijeli ili dobar dio 2021. jer će ti onda još ostat i iz 2022. Po meni win-win situation jer je tebi bolje duže u komadu biti doma s bebom, a poslodavcu će odgovarati da ne uzimaš naknadno još 2 mjeseca u komadu godišnjeg ili slično. 😊

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

• mam1234
    04. Siječanj 2021. 00:03

Ja sam otišla na komplikacije u 5mj 2019... porodiljni mi se istekao 16.12.2020...i imam pravo na godišnji iz 2019 i 2020g....trebala bi se vratiti negde u 2mj....dal' mi može ko reći dal' mi može doktorica opće prakse pisati mjesec dana bolovanje?...jer tek mogu od 1.3 na komplikacije da ne padnem na minimalac...a nebi baš išla raditi...em radi korone a i radi obujma posla

Hedwig.Z
    04. Siječanj 2021. 00:17

mam1234

Ja sam otišla na komplikacije u 5mj 2019… porodiljni mi se istekao 16.12.2020…i imam pravo na godišnji iz 2019 i 2020g….trebala bi se vratiti negde u 2mj….dal' mi može ko reći dal' mi može doktorica opće prakse pisati mjesec dana bolovanje?…jer tek mogu od 1.3 na komplikacije da ne padnem na minimalac…a nebi baš išla raditi…em radi korone a i radi obujma posla

To ovisi o doktorici opće prakse, da li je ona "voljna izaći u susret" da tako kažem. Probajte pitati, objasniti situaciju. 

MariLove12
    04. Siječanj 2021. 08:55

Mare i Lulu hvala!! 😊😊

It's a boy! 💙

Lora27621
    04. Siječanj 2021. 09:32

Drage trudnice jeste pocele smisljati imena? Ja nisam mislila ds ce to biti takav problem...imam popis od 10-ak imena od kojih se muzu 1 svida koje meni nije bas favorit🙈

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

• mam1234
    04. Siječanj 2021. 09:42

Lulu.Lu

mam1234

Ja sam otišla na komplikacije u 5mj 2019… porodiljni mi se istekao 16.12.2020…i imam pravo na godišnji iz 2019 i 2020g….trebala bi se vratiti negde u 2mj….dal' mi može ko reći dal' mi može doktorica opće prakse pisati mjesec dana bolovanje?…jer tek mogu od 1.3 na komplikacije da ne padnem na minimalac…a nebi baš išla raditi…em radi korone a i radi obujma posla

To ovisi o doktorici opće prakse, da li je ona "voljna izaći u susret" da tako kažem. Probajte pitati, objasniti situaciju.

Hvala Vam na odgovoru....budem probala...jer mi se stvarno ne vraća u ludnicu na poslu....vele cure da od kad je korona da je na poslu više oboljelih nego zdravih

Dominique_i_bebita
    04. Siječanj 2021. 09:53

Lora27621

Drage trudnice jeste pocele smisljati imena? Ja nisam mislila ds ce to biti takav problem…imam popis od 10-ak imena od kojih se muzu 1 svida koje meni nije bas favorit🙈

Haha, mi smo jedan dan krenuli o tom razgovarat i prvo je izgledalo da nemamo ni jednu opciju, al nakon nekog vremena smo nasli 5 muskih i 5 zenskih koje nam se oboma sviđaju! Tak da super  al ima jos vremena, i kod vas i kod nas, naci cete nesto do poroda sigurno 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Hedwig.Z
    04. Siječanj 2021. 10:24

Lora27621

Drage trudnice jeste pocele smisljati imena? Ja nisam mislila ds ce to biti takav problem…imam popis od 10-ak imena od kojih se muzu 1 svida koje meni nije bas favorit🙈

Za curicu imamo 2 imena, ali za dečka nikako da nađemo. Ni meni ni njemu se ništa ne sviđa, ono što nam se sviđa već imaju djeca koja su nam jako bliska. 😅 Ali rano je još, i ako smislimo, bojim se da šta više izgovaram ili mislim na ime da će mi dosaditi. Ja osobno volim kratka imena. 

04. Siječanj 2021. 10:38

Lora27621

Mi imamo ime za curicu, to ime je muzeva velika zelja, a meni je lijepo i nije toliko cesto kod nas. A za deckica nemamo niti jedno 😅 ona imena koja nam se stvarno sviđaju, imamo vec u obitelji ili najblizoj rodbini. Al dobro, imamo jos puno vremena za smisliti, zapravo ja imam za smisliti 😂jer ako bude cura onda ce bit po zelji muza, ako bude decko onda cu ja birat 😅

Kiflica
    04. Siječanj 2021. 10:48

Mi imamo nekoliko lijepih imena za curicu, od kojih su se 2 bas istakla: jedno je jako lijepo ali je i jako cesto i popularno, a drugo je rijetko i neobicno ali se meni bas sviđa. Hm, cak razmisljam o opciji davanja oba imena... A za deckica nikako smisliti nijedno ime! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.