Cure, nadam se da ste sve dobro. U Istri se dobro osjetilo, baš sam se uplašila, mogu misliti kako je u Sisku, Petrinji i okolici! Čuvajte se 🙏
Drzite se cure! Ne znam ima li koja iz Petrinje, Siska, najpogođenijih dijelova... Osjetilo se svugdje po Hr, cak i izvan! 🙁
Ja danas primila prvu piku Clexana, od sutra se pikam sama 😊
ima jos koja pikalica? zapamtila sam za Clio😊
I ja sam pikalica, ali na fragminu 💉💉💉
Mene pika muž, jer sam ja sa iglama na Vi, a i ne trudim se kad njemu to nije problem, nego se osjećam kao da i on dodatno sudjeluje u trudnoći.
Pikamo se u trbuh iako ćemo uskoro preći na bedra jer se trbuh polako zateže pa se njemu čini nezgodno.
Baš lijepo da sudjelujei ja sam razmišljala ukoliko zaista ne budem sama uspijevala onda svog dragog zaposlit
i ja krećem s trbuhom kad se gotovo i ne vidi i nije zategnut pa kasnije u bedra.. ova današnja pika me uopće nije boljela pa me nekak to tješi
Zbilja ništa ne boli, ali ja ne volim sam čin uboda, ne mogu to gledat. Mislim da kad bi si sama davala da bi si morala iglu zabit ono filmski, brzinom munje, samo da ne gledam kako igla ulazi u kožu.
Ako tebi to nije problem, onda super, većina se sama pika.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Hej dragičke, upravo sam dobila tipizaciju HPV-a i negativna sam...slaviiimmm...jeeejjj!
url=https://lilypie.com]
Ja sam danas bila na pregledu.. sve je super, pustila mi je da cujem otkucaje ❤️, nogice, rucice se vide, beba se prevrce, uzivaa.. doktorkaa prezadovoljna. Mene samo buni velicina bebe koja ne 21mm.. je li to normalno? Sigurno bi mi dr rekla da nije, ali ja sam to tek sada zapazila na izvestaju kada sam dosla kuci?
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Dreamer, cestitam! Normalna je velicina bebice za tjedne trudnoce, taman! 🍒
Malla, jeeej, super. Lijepo sto danas imamo i puno lijepih vijesti i uspjesnih pregleda u ovom ludom i tuznom danu za mnoge.
Malla, jeeej, super. Lijepo sto danas imamo i puno lijepih vijesti i uspjesnih pregleda u ovom ludom i tuznom danu za mnoge.
Da stvarno, dan je odvratan... zapravo jedino dobro i lijepo u ovoj godini je meni osobno ovih 6 cm ciste srece.
2021. M 💗
I ja sam zavrsila svoj pregled, vidjela sam bebicu napokon i cula otkucaje srca ❤️
Dr je preporucila mirovanje radi krvarenja i smedjarenja tako da cu otvorit bolovanje na 3 sedmice.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Cure nadam se da ste sve ok. Osjetilo se i kod nas u Dalmaciji. Ja sam se taman spremala za pregled i bila pod tušem, nisam ništa osjetila, ali svi moji jesu.
Bila sam na pregledu, sve je ok. Bebica 1.77 cm ima ❤️ Sljedeći pregled mi je 14.01. Manje me boli trbuh, ali počele su mučnine i vrtoglavica. Jedem normalno, ali toliko mi se vrti da je to strašno. Na godišnjem sam, ne znam kako ću izdržati na poslu ako se nastavi.
Sortiraj odgovore
Najstariji