Vasi pregledi su jedino dobro u danasnjem danu 🙏🙏
Isla bi spavati pa nebi, pa stalno pratim sto se dogadja, jesu ljudi zbrinuti, jesu klinci na sigurnom... bas grozno 😔😔
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutro cure...meni grozan dan od jucer ipak odlicno zavrsio..sve ok, bebica raste 3,18 cm je vec🥰🥰
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Drago mi je da su pregledi dobro prosli 🤗 mene ovi potresi i podrhtavanja ubijaju, trudim se ne stresirati, al ne mogu prestrasno mi je
2021. M 💗
Jutro cure, kako smo danas?
Hej. Jutro. Ja sam dobro. Jucer se selili u nasu kucicu i sad mi je sve u vrecama... Sinoc smo do 2 ujutro bili budni, osposobili spavacu i boravak... A danas nastavljamo dalje. Ima puno posla dok se sve izriba i namjesti... Ali polako.... Trudnoca, ok, nosta ne osjetim... Tu i tamo neka sitna mucnina... Mene do sada su samo mucnine mucile, povracanje ne... Kod ovog seljakanja sam dosta toga nosila, teškog, ali nije mi ništa, ne boli nista tako da mislim da nisam pretjerala 😇 a trubuscic se osjeti pod rukom, ne vidi se toliko koliko ja mogu napipati taj donji dio trbuha gdje mrvica raste 🥰🥰 Cuvajte se drage trudnice 😘
Meni je bila ful čudna situacija s potresom. Inače smo u širem centru, ali jako novoj zgradi pa se već prvi put nije ni blizu osjetila ko ljudima koji žive u centru u starim zgradama niti smo imali štetu. Hodala sam po centru ZG jer sam išla opet u svoju dugu šetnju i kak sam hodala i slušala muziku, samo odjednom sam ispred sebe vidjela da se žice ljuljaju i onda zgrada. Ali nis nisam osjetila. Taman dolazim na zeleni val kad ono komadine sa zgrade otpali 😳, imala sam sreće. I onda vidim ljude na ulici, vrište, placu - bas jako strašno. A ne mogu ni zamislit jadne ljude u Petrinji i okolnim selima. 😔 trebamo Bogu biti zahvalni na svakom lijepom danu i da čekamo naše slatke bebice, ostalo je sve ionako prolazno i manje bitno.
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Bok cure,nadam se da ste svi dobro s obzirom na ovu situaciju! 😔
Mene nije bilo par dana,odmarala sam. Pocela sam jako krvariti prije 10-ak dana,odem na pregled kod doktorice koja mjenja moju jer je na godisnjem. Rekla mi je da se nista ne vidi i da sacekam pregled kod svoje doktorice (sto je danas u 16,drzite mi fige) i da mi ne preostaje nista drugo nego cekati. I šokirala me izjavom da imam dvorogu maternicu sto mi moja nikad nije rekla. Razmisljam da li da promjenim ginek. jer ipak je to nešto sto bi se trebalo vidjeti i znati i rekla mi je da je to vjerojatno uzrok prijašnjeg spontanog.. 😕
Nina slazem se, trebamo biti zahvalni na svakom novom danu 🙏
Mmarie nadam se da ce sve biti uredu 🙏❤
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mmarie držimo fige. Prvo svoju dr ispitaj sve što možeš a onda ćeš lakše odlučiti o eventualnoj promjeni ❤ javi se nakon pregleda!
url=https://lilypie.com]
Bok cure, od jutros imam neke cudne bolove s desne strane trbuha, od vrha zdjelicne kosti se šire u desni donji dio leđa, nije jaka bol, ne znam ni kako bih ju opisala, sjevajuca, probadajuca.. Termin kod doktora imam tek iduci cetvrtak, a ovaj tjedan je na godisnjem. Ne znam sto da radim 😒 je li se ijedna od vas susrela s takvom boli?
👨🦱35
👱♀️26 Hipotireoza, Hashimoto, Euthyrox 88,
9/2020 Missed ab. 9tt 😔
12/12/2020 +
It's a girl ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji