Ja danas primila prvu piku Clexana, od sutra se pikam sama 😊
ima jos koja pikalica? zapamtila sam za Clio 😊
Fantazija jako mi je zao....😒
Ja poslijepodne imam kontrolu, ali nekako sam mirna...nekako osjecam da je sve ok, nisam dosad imala mucnine kao ovih dana, mogu napipati maternicu, bas je naraslo sve, siske tek sada obako bas lijepo izgledaju...umiruju me takve stvari💝
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Fantazija ne mogu ni zamisliti kako ti je
Drži se, isplaci se, ispricaj nam sve što želiš ako ce ti tako biti lakše i onda kad dodje vrijeme trk po novi plusić. Beskrajno mi je žao i šaljem ti veliki zagrljaj!
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Fantazija zao mi je 😔😔😔 drzi se..
Ja sam evo danas imala pregled, UZV sve savrseno, bebica je velika 6.2 cm, po svemu sam 12+4, znaci 2 dana razlike od ZM. Mlatara nogama nenormano, jedva uhvatili koju dobru slikicu 😄 nuhalni nabor je 1 cm, gin smatra da je s bebom sve u najboljem redu, sve kosti i organi na broju i na mjestu, ima prcasti nosic, veli da ako zelim da nek izvadim krv za kombinirani, ali iskreno mislim da necu.
2021. M 💗
ima jos koja pikalica? zapamtila sam za Clio😊
I ja sam pikalica, ali na fragminu 💉💉💉
Mene pika muž, jer sam ja sa iglama na Vi, a i ne trudim se kad njemu to nije problem, nego se osjećam kao da i on dodatno sudjeluje u trudnoći.
Pikamo se u trbuh iako ćemo uskoro preći na bedra jer se trbuh polako zateže pa se njemu čini nezgodno.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Evo i mene s pregleda! Sve je super, bebica se razvija skolski kako treba! ❤❤❤🤗 Danas smo napravili mini anomaly scan, jako detaljno i dugo je dr. sve pregledavala i tako mi lijepo usput sve pokazivala i objasnjavala sto je sto. A bebica zivahna, mase rukicama, nogicana, vrpolji se, okrece, jedva ju ulovili za sve mjere i slike. 😁 Sve je super, nuhalni nabor, nosna kost, vide se lijepo organi, cak kaze dr.da za sada kolio se vidi, 70 % sanse je da je curica! (Kako sam i predosjecala i sanjala...iako bi mi bilo drago jednako sto god da je😊) . Doktorica je bila divna i profesionalna, nista me nije nagovarala kad sam joj rekla da sam donijela odluku da ne radim ni Panoramu, ni kombinirani probir. Eto, Bogu hvala, sve je dobro ❤🤗😘
Drage mame trebam savjet... nije vezano za trudnoću.... imam sina od godinu dana koji je trebal krenuti u vrtić...zvali su me negde 7.12 da su mjesta u jaslicama zauzeta i da za njega nema mjesta...moj tata je odma zval nekog prijatelja koji nam je sredil mjesto u vrtiću...ja sam sad saznala da sam trudna...kak reći svojima da sam trudna i da ipak nebi da klinac ide u vrtić jer nam je to trošak..inače moj tata je jako inpluzivan čovjek i nažalost voli si popiti...i opće me strah kaj bu radio kad sazna da sam trudna i da klinac nejde u vrtić...molim Vas savjet i bez osuđivanja...ovak mi je teško i bojim se da moja nervoza ne utječe na bebu u trbuhu 😭😱
ima jos koja pikalica? zapamtila sam za Clio😊
I ja sam pikalica, ali na fragminu 💉💉💉
Mene pika muž, jer sam ja sa iglama na Vi, a i ne trudim se kad njemu to nije problem, nego se osjećam kao da i on dodatno sudjeluje u trudnoći.
Pikamo se u trbuh iako ćemo uskoro preći na bedra jer se trbuh polako zateže pa se njemu čini nezgodno.
Baš lijepo da sudjeluje i ja sam razmišljala ukoliko zaista ne budem sama uspijevala onda svog dragog zaposlit
i ja krećem s trbuhom kad se gotovo i ne vidi i nije zategnut pa kasnije u bedra.. ova današnja pika me uopće nije boljela pa me nekak to tješi
ana0310 i Kiflice čestitam na dobrim pregledima baš mi je drago, samo neka tako i nastavi
tu smo negdje i po tjednima, isto mi je beba 6 cm
Mam1234, zao mi je zbog situacije... pokusaj se ne uzrujavati previse, najbitnija di ti i bebica u ovoj situaciji, a tata je manje bitan... Ne znam radis li, hoces li odmah na komplikacije, u kojem sj tjednu trudnoce? Ako odmah ostajes doma, mozda je najbolje otkazati vrtic, a ako ces jos raditi onda mozda moze jos neko vrijeme maleni ici u vrtic... Mozda da tati saopcite zajedno muz i ti, da ne budes sama ako te strah njegove burne reakcije... zaista ne znam, nisam se nikada nasla u takvoj situaciji, oko mene svi jedva cekaju unucad... ne mogu zamisliti kako ti je tesko kad nedostaje podrska ali budi jaka zbog bebice i napravi kako je najbolje za vas, bez obzira sta tata rekao i hoce li se ljutiti. ❤ saljem podrsku
Sortiraj odgovore
Najstariji