Bravo za divne preglede🥰🥰🥰
Pobačaji zbog spola🤯🤯🤯tko ima imalo morala takvo što napravit.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
To za dijabetes - vadili su mi oni krv nekoliko puta nataste, poslali me u dnevnu bolnicu kod dijabetologa, prosla neki tecaj pregrane, dobila aparatic za mjerenje secera i sad si doma moram vadit krv na prst prije jela i 2 sata nakon i provjeravati stanje, pisati u dnevnik i telefonski im javljati vrijednosti. Rekli su mi da vec vide po tim vrijedbostima da imam gest.dijabetes i ne moram ispijati secer (tocnije ne smijem ga ni taknuti :) )
No, vrijednosti secera su mi u normali kada se striktno drzim prehrane, tako da je za sada sve u redu jer sam jako disciplinirana.
Embarasada, nazalost moja bivsa gin.je mene tako varala, uzimala mi je na crno novac za utz, naravno bez racuna. Ietina je da su ti svi utz u trudnoci besplatni i da te tvoj gin.vara i krade. Imas pravo cak ga i prijaviti, ne samo promijeniti.
Otkrili su mi gestacijski dijabetes odmah zapravo, na prvom vađenju kompletne krvne slike, u 5tt.
A inace, prije trudnoce nikada nisam imala problema sa secerom. Cak sam i vitka i apsolutno zdrava. Jednostavno je organizam poludio :)
E da, posteljica je sprijeda i ako je vjerovat bapskim pricama curka je😆 Uglavnom, ginekologinja mi nije smjela reci spol jer bude puno pobačaja zbog nezeljenog spola 🙄
Whaaaaat? nesto čudnije nisam dugo cula.
I mene je zaprepastilo, ali takav je zakon u DE. Prije 14 tt ginekolog ne smije otkriti spol jer se pobačaji mogu ostvariti do 13+3tt, ako ne u DE onda u inozemstvu 😔
Trudnice koje imate vec dijete i iskustva, savjetujte nas. :) Ja vec mastam kako cu preurediti mali stan za bebi stvari. Ugurat cu nekako krevetic uz bracni krevet, a stat ce nekako i komoda za presvlacenje u spavacu sobu, iako ce sve biti nagurano i tesko za proci. Je li mi bolje imati manje prostora u spavacoj, ali vecu komodu da imam vise mjesta za spremanje stvari za bebe ili neku sitnu malu s malo spremisnog prostora a da mi soba dise? Odnosno, je li mozda dosta i samo neka varijanta da se stavi presvlacilica na ves masinu u wc-u ili kao preko krevetica... Djeluje mi malo nezgrapno za presclaciti bebu tako, da nemam gdje staviti sve te bocice, maramice, pelene, robu... Hm... Sto vi kazete? Bas gledam ikea hemnes komodu, veliku predivnu s puno mjesta za spemanje, pun Pinterest ideja krasnih.... samo ja cu jedva proc pored te gromade. :)
Otkrili su mi gestacijski dijabetes odmah zapravo, na prvom vađenju kompletne krvne slike, u 5tt.
A inace, prije trudnoce nikada nisam imala problema sa secerom. Cak sam i vitka i apsolutno zdrava. Jednostavno je organizam poludio :)
Kiflica, koliki ti je bio šećer kod prvog vađenja krvi?
Meni 5.0 pa mi rekla da sam na granici🙄
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
Monika, bio mi je 5.7, a granica je 5.1. Vadili su mi jos par puta, nataste je bio 5.6, 5.4, i jednom 5.0. Doma kad si vadim sama bez srresa je normalan, 4.6. Skoci mi od stresa i od svega psenicnog. Recimo, 2 h nakon normalnog rucka tipa meso, blitva i salata je secer 5.0, a smije biti do 6.2. A ako pojedem kruh uz to ili ako pojedem pastu, secer ce mi biti oko 7.3...
Jel vam uputnicu za vadit krv daje ginekolog ili doktor opce prakse?
Meni je sve uputnice za krv i urin dala ginekologica
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
Cure... Evo mi izgleda pobrali koronu. Doslovno muž samo u trgovinu išao. Muž nema njuh, ja dobila temperaturu i sad imam osjećaj da mi je sve koliko sam panična. Muž sutra ide na testiranje, a ja cu vidjeti što i kako dalje sa svojim doktoricom poslijepodne obzirom da sam na komplikacijama. Ima li netko da je prošao to u trudnoći? Kako ste se borile s tim? Bebi ne bi trebalo ništa biti nadam se 🤞 Svaki savjet primam 🥰
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Sortiraj odgovore
Najstariji