Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lucijaa117
    15. Prosinac 2020. 10:20

Bokic, da se ja javim malo 🙋 Dosla sam samo prijaviti svoj prvi "bljuc bljuc" danas (9+1) tako da curke koje si prizeljkujete simptome, imate jos vremena 🤣

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

15. Prosinac 2020. 10:30

tweetyca

Haha! A od postojecih mama, dal je tko koristio platnene pelene?

I mene zanima dal je netko koristio. Osim nasih mama 🙏 Ja mislim da nisam dovoljno hrabra za to 

• Tonka55
    15. Prosinac 2020. 10:49

cocolina

Jutroo..citam da pricate o stambenom prostoru.Mi plsniramo uredito potkrovlje bas samo za nas.Zmaci potpuna adaptacija micanje krova sve zivo i nezivo ali za to mora prvo doc lijepse vrijeme kad moramo bit bez krova ali dobro valjda ce se do 6 mjeseca sve stici napravit.Ja sam isto razmidljala o tim prematalicama i svemu puno tog mi se cini nepotrebno sli kad krenem kupovat mislim da nece slavno zavrsit hahhaha

I ja sam za dala rok svojim radnicima... Gradimo kuću i taman postavili krovište... Jeeeej, još saaaamo malo i gotovi smo 😂😂 sad i ja imam nade kad vidim da i ti smatraš da bi se sve moglo do 6 mj, ali kako bilo bilo.. Nikad ne može bit sve posloženo 🙂

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

Mallla
    15. Prosinac 2020. 11:01

tweetyca

Haha! A od postojecih mama, dal je tko koristio platnene pelene?

Ja sam djelomično koristila MPP, dakle moderne platnene pelene i skroz sam bila zadovoljna. Dosta su praktične za korištenje. Jedino što je u startu potrebno izdvojiti malo više novca za njih što tada nisam mogla pa sam kupovala korištene što je isto ok. Imate grupu na fejsuu, moderne platnene pelene gdje možete naučiti sve o tome, o metodama, stilovima, vrstama, šivalicama. Tko krene u to imat će jednu ludu avanturu zvanu želim još i ovaj uzorak i ovaj i ovaj....dakle krpice kojim jednostavno ne možeš odoliti. S njima nema smrada, nema osipa, ima malo više pranja ali sve u dobru svrhu.

url=https://lilypie.com]

15. Prosinac 2020. 11:15

E ovo s modernim, platnenim pelenama mi se sviđa. Ušla sam u grupu i bas cu malo proučiti. Hvala Mallla 👍

Kiflica
    15. Prosinac 2020. 11:27

Malla, hvala za moderne platnene pelene, bas mi se sviđa da to postoji! 

mara5
    15. Prosinac 2020. 12:05

Moram.pohvaliti ovu ideju, mada moram reci da ja za sada nisam toliko hrabra.. ali budemo vidjeli sto vrijeme nosi 🤭

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

matea1989
    15. Prosinac 2020. 12:16

Super je ideja s MPP, puno manje otpada i troška na kraju krajeva...ali baš to što Mara kaže bojim se da nisam toliko hrabra jer ipak je to više posla i zajebancije, ne znam ni kako ću se ovako uopće snaći 😆🤦🏻‍♀️

ana0310
    15. Prosinac 2020. 13:25

antonela98

Bok cure, ako ste me popratile, danas u podne idem kod doktora da mi kaze je li blighted ovum ili se nesto razvilo :( nije mi davao bas puno sanse zadnji put..

Kako je proslo? 🤗

2021. M 💗

• Evana
    15. Prosinac 2020. 13:38

koliko god da mi se sviđala prije ideja o platnenim pelenama toliko sad mislim da su one nepraktične za mene  mislim da uz sve obaveze mi ne treba jos i obaveza pranja pelena, ali super ako se vama to da 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.