Mmarie, u kojem si tjednu? Stavi si naljepnicu. :)
U pocetku sam i js imala grceve, od cca 5 do cca 7 tt. Malo i krvarenja pa sam mirovala. Je li nesto ili nije ovisi koliko su jaki bolovi i da li krvaris. Sitni grcevi bez krvi su normalni. Ako su jaki, nazovi svoju dr.
Tonka, huh, prisilim se nekako, makar se borim sa svakim zalogajem i jedem jako sporo. Uglavnom uspijevam zadrzati sto pojedem, ali jako malo uspijem pojesti. Puno sam smrsavila. Nije ni tebi lako, jos je gore kad puno povracas, pa ti ni to sto si pojela ne ostane... drzi se, proci ce to za koji tjedan, bit cemo ko nove .
Tweetica, ja inace nemam pms promjene raspolozenja, ali u trudnoci itekako imam. Nisam nikad nervozna ni razdrazljiva, nego sam jako ganutljiva. Svaka stvar me rasplace tipa, vidi kako slatkooo, cmolj... Vidi sto je ovo lijepo...cmolj. Vidi u filnu se ovi zaljubeee...cmolj. Vidi reklama za pelene...znate vec dalje
U pocetku sam i js imala grceve, od cca 5 do cca 7 tt. Malo i krvarenja pa sam mirovala. Je li nesto ili nije ovisi koliko su jaki bolovi i da li krvaris. Sitni grcevi bez krvi su normalni. Ako su jaki, nazovi svoju dr.
Hvala cure,joj moras mi reci kako da to stavim pokusavala sam ali mi ne ide.. 😅
U 5 tjednu,kaze prijateljica da je njoj isto tako bilo jer se plod ugnjezduje i da ne brinem samo mirovati..
Mmarie, ma da, grcevi su tipicni za 5tt, mislim da ne trebas brinuti. Malo laganije zivi, slusaj svoje tijelo, odmori. Za naljepnocu, kliknes na recimo lilipie, namjestis sve podatke i izgled naljepnice i onda ti nudi linkove. Ti odaberes onaj zadnji sta nude, za forume, mislim da se zove BB Code. I to kopiras u potpis. :)
U 5 tjednu,kaze prijateljica da je njoj isto tako bilo jer se plod ugnjezduje i da ne brinem samo mirovati..
Upravo to, bez brige to je sve ok i normalno.
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Hvala vam bas ste me utjesile! ❤
U 6 mj sam imala spontani u 8tt i sad sam sva kao na jajima,sta god me zaboli uspanicarim se.. 😂
Cao Mmarie, ja sam isto imala grceve i sad ih povremeno imam, maternica se siri, beba se ugnjezdava, tako da je to sve normalno, mada mi je dr rekla da ukoliko su bolovi bas veliki da se javim. Kod mene je bilo kao kad imam M onih prvih dana i trajalo je 5-6 dana i onda se smanjivalo i sad ponekad dodju. Prati svoje tijelo i ako ce ti biti lakse javi se dr (ja sam tako uradila).
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Mmarie ne brini, sve smo to vise manje prošle. :) naravno da te plaši i da je neugodno, ali to je sve normalno. Mene i sad još koji put zateže i probada, ali maternica se stalno širi pa je to potpuno uobičajeno. ☺️
Kiflica drži se! 💜 na kraju ćeš bit sretna i zahvalna sto ne moraš skidat nakupljene kile imati ćeš izgledat fenomenalno čim rodiš! 😁 ima to i svoje pozitivne strane. 😉
Ma ja generalno mislim da trebamo sad jest što nas tijelo traži (tko moze), osim naravno kile i kile šećera i masnog, ali ostalo je okej. Ionako sve ima neki drukčiji okus i miris nego inače. Ja sam recimo kukuruz jela prije na žlice, a sad ga ne želim vidjet. 🥺
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji