Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    12. Prosinac 2020. 18:55

Orhideja, hvala na pojasnjenju i zao mi zbog toga sto si prozivjela. Cocolina, super, drsgo mi je mucnine popustaju! Joj ja sam sinoc prvi put u tjednima pojela veceru s gustom i bez mucnine i jos imala nekakav nalet energije, a vec tjednima sam ko zombi. I naravno, sta je ludi mozak, odmah sam se toliko zabrinula da nisam mogla spavati, dok inace spavam ko top bar 10 sati.  No danas opet mucnine su nazad i mirna sam . Luda zena...

Kiflica
    12. Prosinac 2020. 19:02

Nego, pozeljele ste lijepe teme, pa imam ja jednu takvu . Otkad znam da sam trudna, uzasno me bilo strah da nesto ne poremetim sa sexom ili masturbacijom, da sam apsolutno zakocila sve kocnice. I zasto sad zadnjih 2 tjedna skoro svaku noc sanjam vruce snove i budim se iz sna u orgazmu. To mi se nikad prije u zivotu nije dogodilo, a sad skoro svaku noc. Jel se vama sta takvoga događa s tijelom? I cuvate li se vi od sexa i pipkanja ili ne? Meni nije zabranjeno, ali me strah. 

Mallla
    12. Prosinac 2020. 19:09

vale123

Cure kako stomacici? Jel vam se vidi šta? 🥰
    Ja sam ujutro ravna, ali čim nesta pojedem, odmah iskoči hehe

Vidi se vidi...imala sam stomaka al aad se je ispupčio i zaoblio. 2 trudnoća je u pitanju. Imala sam i u prvoj dosta velik stomak.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    12. Prosinac 2020. 19:11

Kiflica

Nego, pozeljele ste lijepe teme, pa imam ja jednu takvu. Otkad znam da sam trudna, uzasno me bilo strah da nesto ne poremetim sa sexom ili masturbacijom, da sam apsolutno zakocila sve kocnice. I zasto sad zadnjih 2 tjedna skoro svaku noc sanjam vruce snove i budim se iz sna u orgazmu.To mi se nikad prije u zivotu nije dogodilo, a sad skoro svaku noc. Jel se vama sta takvoga događa s tijelom? I cuvate li se vi od sexa i pipkanja ili ne? Meni nije zabranjeno, ali me strah.

U 1 T sam isto bila zakočena, sad nisam ali se događa da uspijemo jednom tjedno jer preko tj3dna budem premorana i ne da mi se...al zato su vikendi naši. I da i uz to sam imala mokre snove di bi se probudila u čudu šta je to sad 🤣 inače sam dosta veće želje nego inače. 

url=https://lilypie.com]

Orhideja1
    12. Prosinac 2020. 19:16

Kiflica

Nego, pozeljele ste lijepe teme, pa imam ja jednu takvu. Otkad znam da sam trudna, uzasno me bilo strah da nesto ne poremetim sa sexom ili masturbacijom, da sam apsolutno zakocila sve kocnice. I zasto sad zadnjih 2 tjedna skoro svaku noc sanjam vruce snove i budim se iz sna u orgazmu.To mi se nikad prije u zivotu nije dogodilo, a sad skoro svaku noc. Jel se vama sta takvoga događa s tijelom? I cuvate li se vi od sexa i pipkanja ili ne? Meni nije zabranjeno, ali me strah.

Da i ja sam sve zakočila i do prekjučer mi nije ni padalo na pamet, no od prekjučer mi koncentracija pada🙈, a isto me je još strah. U prošloj T sam se opustila u 9tt i nije se ništa loše dogodilo, ali sada još nisam dovoljno hrabra, a želja raste↗️↗️↗️

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

12. Prosinac 2020. 19:30

Kiflica

Ja i muz nismo imali problema sa sexom (nije me bilo strah) do sad kad su krenuli problemi s iscjetkom, a do tad su svi vikendi bili nasi 😂 jesmo bili njezniji, ali nismo se suzdrzavali 😂

12. Prosinac 2020. 19:49

Imam osjecaj da mi se trbuščič vidi, ujutro manje al zato navecer bas iskoci ☺️ Sve netrudnicke trenirke koje imam me stiscu tak da sam vecinom po stanu u majici i gaćicama. 
    Sto se sexa tice, mi evo jucer razbili led i bilo je ok 🙈 Strasno sam se bojala iako mi je ginicka odmah na pocetku napomenula da nema nikakvih smetnji po tom pitanju. Al prvo njega bilo strah, pa onda mene i nikak da se nađemo 😆 

mara5
    12. Prosinac 2020. 20:32

Mi nismo imali nikaki strah, cim je pao plus proslavili smo ga sexom 🤭
    No medjutim ja sam svr umornija i uglavnom zaspem puno prije njega vec na kutnoj, budem se morala potrudit 😛bar zbog njega 🤭

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Tonka55
    12. Prosinac 2020. 21:23

Kiflica

Hahahhaa ajmeee i ja sam noćas to sanjala 🙈

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

Kiflica
    12. Prosinac 2020. 22:34

Hehe, ma meni preko dana ni ne dolazi gust, valjda od mucnina i umora i te zakocenosti iz straha, al zato po noci dok spavam kad se svjesni um iskljuci, raspasoj!  A muzic me uopce ne davi, samo me mazi i pazi i smije se mojim jutarnjim pricama sta je nocas bilo. Mozda se uskoro i ja opustim, pa i ostvarim koju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.