Zdravo cure,
Maloprije sam isla piskit i primijetila sam svijetlo rozi iscjedak jako jako svijetlo i kad obrisem se drugi put, nestane toga i tako poslije svakog odlaska u wc. Sinoc sam isla na UZ i kontam da nije radi toga? Jeste li imali slicno iskustvo da li trebam ici dr obzirom da je jako oskudno i jako svijetlo?
Inace imam bol u ledjima i neku nelagodu dole, bas kao kad trebam dobit
Moguće da je od pregleda ali mislim da se u trudnoći za svaku krv treba obavezno javit ginekologu.
Slazem se, ja sam kontaktirala jucer privatno ginokologa zbog svog smeđeg iscjedka, i on mi je rekao da ne mora svako krvarenje biti opasno, al da mi to same ne možemo procijeniti i da bi se trebalo svaki puta javiti ginekologu
Ja sam zvala na broj poliklinike gdje radi moja dr i ove sestre mi kazu da dodjem kod dr. Dodjem kod dr, ova: "Sto si dosla?" Ja joj objasnim situaciju a ona: "Pa sta? Sta je tu cudno, normalno je". Kontam vase sestre su mi rekle da dodjem. Dali su mi injekciju neku progesteron i eto da se smirim i mirujem... a mene su jos vise iznervirale.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Zdravo cure,
Maloprije sam isla piskit i primijetila sam svijetlo rozi iscjedak jako jako svijetlo i kad obrisem se drugi put, nestane toga i tako poslije svakog odlaska u wc. Sinoc sam isla na UZ i kontam da nije radi toga? Jeste li imali slicno iskustvo da li trebam ici dr obzirom da je jako oskudno i jako svijetlo?
Moguće da je od pregleda ali mislim da se u trudnoći za svaku krv treba obavezno javit ginekologu.
Slazem se, ja sam kontaktirala jucer privatno ginokologa zbog svog smeđeg iscjedka, i on mi je rekao da ne mora svako krvarenje biti opasno, al da mi to same ne možemo procijeniti i da bi se trebalo svaki puta javiti ginekologu
Ja sam zvala na broj poliklinike gdje radi moja dr i ove sestre mi kazu da dodjem kod dr. Dodjem kod dr, ova: "Sto si dosla?" Ja joj objasnim situaciju a ona: "Pa sta? Sta je tu cudno, normalno je". Kontam vase sestre su mi rekle da dodjem. Dali su mi injekciju neku progesteron i eto da se smirim i mirujem… a mene su jos vise iznervirale.
Jel to danas bilo? Bas se iznerviram kad procitam ovako nesto? Bas sto kazes umjesto da te umire jos te raspizde 😤 Jel su te bar pregledali ili si dobila Progesteron samo da odes?
Zdravo cure,
Ja sam zvala na broj poliklinike gdje radi moja dr i ove sestre mi kazu da dodjem kod dr. Dodjem kod dr, ova: "Sto si dosla?" Ja joj objasnim situaciju a ona: "Pa sta? Sta je tu cudno, normalno je". Kontam vase sestre su mi rekle da dodjem. Dali su mi injekciju neku progesteron i eto da se smirim i mirujem… a mene su jos vise iznervirale.
Jel to danas bilo? Bas se iznerviram kad procitam ovako nesto? Bas sto kazes umjesto da te umire jos te raspizde 😤 Jel su te bar pregledali ili si dobila Progesteron samo da odes?
Ma i mene iznervira, bas sam osjetljiva na te stvari jer ja radim s englezima i svoje klijente moram drzat kao malo vode na dlanu, s osmjehom sve, a kod nas, moze svakako... Nisu me pregledali, jer sam sinoc bila na UZ, nije bilo potrebe opet jer bolje i ne cackat toliko ja sam tek 5 + 1 trudna. Ali treba def imat strpljenja s nama trudnicama i fino pojasnit, oni nisu svjesni koliko najmanje sitnice uznemire (bar mene i vjerovatno sve koji su prvi put trudni).
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Kako ste cure citam vas ja svaki dan al nemam sta pametno rec pogotovo sta se tice stvari za bebu to ce pricekat.
Nego mozda glupo pitanje
Ali kako vi znate da se vidio plod na pregledu,jer meni to dr.nije spomenia nego ka samo uredna GV SA ŽV i bilo je 6 +3 .
Jel postoji neka kratica za plod na ultrazvuku il kako ?
Narucena san 23 ceg nemogu docekat 🤗😍
Ja san ona koja priziva neke trudnicke tegobe jer evo ja san super,jedino zadnjih veceri brate mili ja po noci nemogu spavat nzn jel radi uzbudenja il cega ko sova sam 🤭
1.8. Curetak stigao 💗
Kako ste cure citam vas ja svaki dan al nemam sta pametno rec pogotovo sta se tice stvari za bebu to ce pricekat.
Nego mozda glupo pitanje
Ali kako vi znate da se vidio plod na pregledu,jer meni to dr.nije spomenia nego ka samo uredna GV SA ŽV i bilo je 6 +3 .
Ja san ona koja priziva neke trudnicke tegobe jer evo ja san super,jedino zadnjih veceri brate mili ja po noci nemogu spavat nzn jel radi uzbudenja il cega ko sova sam 🤭
Ja sam na prvom pregeldu isto bila s 6+3, vidla se gestracijska,zumanjcana i jedva plod nekako kad je vrtio taj ultrazvuk, mala bijela tockica 🤣 za tjedan dana se sve lijepo vidlo vec. A koja je kratica za to nemam pojma jer ja nisam dobila nikakav nalaz 🤷
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Nego mozda glupo pitanje
Eto tako i meni zadnje 3 veceri. Samo ja utonem u san i onda se probudim sva uplasena, k’o da sam pod stresom. A mozda i jesam, malo me plasi sve to skupa - i raduje naravno. Kazu da ti trudnicki hormoni mogu svasta izazvat :D
Hahaha ajme bas ko da sam psiho 😄
1.8. Curetak stigao 💗
Nego mozda glupo pitanje
Ja sam na prvom pregeldu isto bila s 6+3, vidla se gestracijska,zumanjcana i jedva plod nekako kad je vrtio taj ultrazvuk, mala bijela tockica 🤣 za tjedan dana se sve lijepo vidlo vec. A koja je kratica za to nemam pojma jer ja nisam dobila nikakav nalaz 🤷
Onda si bila dosad 2 puta na pregledu ? I nije ti dao sliku ultrazvuka i nalaz 😏
1.8. Curetak stigao 💗
Meni je svaki put dao sliku, i tek kad je bila mala tockica zuto tijelo jel... I prosli tjedan kad sam bila 7tj mi je dao sliku mrvice naše... Danas sam ga nesto zvala vezano za sistematski i tak je bio dobar i pitao me kako sam, kak se osjecam... Odmah se osjecas bolje kad za tebe doktor brine 😇
Nego mozda glupo pitanje
Mene su učili da nema glupih pitanja😉😉
U jako ranoj trudnoći kada se uglavnom vidi GV i ŽV za plod piše EO (embrijalni odjek) tada je to mala bijela točkica kako je netko napisao, a onda ubrzo se javlja baš plod, kada je mjerljiv i tada piše CRL i neka mjera (1cm,3cm,5cm itd ovisno o tjednu)
Nadam se da sam malo pomogla.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji