Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    10. Prosinac 2020. 19:20

Toncice, to znaci da se vidjela gestacijska i zumanjcana vrecica, jos se nije vidio embrionalni odjek (to je plod iliti beba). Ja uvijek dobijem i nalaz ba kojemu pisu dimemzije svake od ove 3 stavke i fotkicu ultrazvuka. Ne brini se omo toga sto se plod jos ne vidi, vidjet ce se drugi put. :) 

Kiflica
    10. Prosinac 2020. 19:23

Tweetica, nisam ni ja nikad cula za blighted ovum, dok se meni nije desio pred manje od pola godine. Nemoj se strasiti bezveze unaprijed, dok jos nemas nikakvu dijagnozu. :) Gle, ja sam prezivjela i opet sam tu, s drugom bebicom koja se, daj Boze, dobro razvija. 

10. Prosinac 2020. 19:24

tweetyca

Sto vise citam vise me strah. Nikad prije cula za blighted ovum 🙈

A mislila ici na ultrazvuk sljedeci tjedan, sad me strah 🤭

Mislim da ti je bolje cekat da budes punih 7 tjedana trudna za prvi uzv, naravno ako nemas nekih komplikacija u međuvremenu. Jer neces se umiriti da je sve u redu ako se npr ne bude vidio plod, bar je meni tako, a nakon punih 7 tjedana u vecini slucajeva je sve vidljivo

Orhideja1
    10. Prosinac 2020. 19:25

tweetyca

Sto vise citam vise me strah. Nikad prije cula za blighted ovum 🙈

A mislila ici na ultrazvuk sljedeci tjedan, sad me strah 🤭

Nemoj više čitat i samo hrabro. 💪💪
    Kaže ti ona koja je isto tako sve živo pročitala u prošlih godinu dana i naravno da me svaki put strah, ali ovdje smo baš zato, da se ohrabrujemo međusobno😉

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• Evana
    10. Prosinac 2020. 21:13

ja imam jedno stvarno glupo pitanje. 
    U gestacijskog vrecici se nalazi mala kuglica i to je žumanjčana, jel tako? i onda je u žumanjčanoj plod, jel. e a ja sam na uzv vidjela dvije kuglice na doslovno sekundu, 90% sam sigurna da sam vidjela, ali mi je čudno kako on to nije vidio ako je tamo jer nije to spomenuo i samo je izmjerio plod u jednoj kuglici. ja sad ne znam jesam ja ćorava ili šta hahh sutra ću doznat trebaju li mi naočale  

• Evana
    10. Prosinac 2020. 21:14

mislim, moze li to biti nesto drugo a ne jos jedna žumanjcana? 

Orhideja1
    10. Prosinac 2020. 21:29

Evana

Bilo bi dobro znati u kojem si bila tjednu kada si to vidjela na UZV?
    Koliko sam ja upućema plod se ne nalazi u ŽV, nego se ŽV nalazi odmah uz plod (kada je plod već vidljiv). Ako je skroz mala trudnoća onda je veliki krug GV na UZV, a mali krug ŽV i na stijenki ŽV se vidi mala točkica, ta točkica je plod. 
    Ne znam jesi li razumjela? 
    Ustvari je jako važno kada si to vidjela jer je velika razlika. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

• Evana
    10. Prosinac 2020. 21:40

Orhideja1

Evana

Koliko sam ja upućema plod se ne nalazi u ŽV, nego se ŽV nalazi odmah uz plod (kada je plod već vidljiv). Ako je skroz mala trudnoća onda je veliki krug GV na UZV, a mali krug ŽV i na stijenki ŽV se vidi mala točkica, ta točkica je plod.

u 6tt

Orhideja1
    10. Prosinac 2020. 21:55

Evana

Orhideja1

Evana

u 6tt

Stavila bi svoje slikice UZV da lakše objasnim, ali ne znam stavit, osim ako netko nešto stavi pa ja kliknem na to i iskoristim priliku. Pa eto ako bi mi netko objasnio kako stavit sliku... Tnx

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    10. Prosinac 2020. 21:56

Trebam li instalirati neku ap. ili?? 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.