Toncice, to znaci da se vidjela gestacijska i zumanjcana vrecica, jos se nije vidio embrionalni odjek (to je plod iliti beba). Ja uvijek dobijem i nalaz ba kojemu pisu dimemzije svake od ove 3 stavke i fotkicu ultrazvuka. Ne brini se omo toga sto se plod jos ne vidi, vidjet ce se drugi put. :)
Tweetica, nisam ni ja nikad cula za blighted ovum, dok se meni nije desio pred manje od pola godine. Nemoj se strasiti bezveze unaprijed, dok jos nemas nikakvu dijagnozu. :) Gle, ja sam prezivjela i opet sam tu, s drugom bebicom koja se, daj Boze, dobro razvija.
Sto vise citam vise me strah. Nikad prije cula za blighted ovum 🙈
A mislila ici na ultrazvuk sljedeci tjedan, sad me strah 🤭
Mislim da ti je bolje cekat da budes punih 7 tjedana trudna za prvi uzv, naravno ako nemas nekih komplikacija u međuvremenu. Jer neces se umiriti da je sve u redu ako se npr ne bude vidio plod, bar je meni tako, a nakon punih 7 tjedana u vecini slucajeva je sve vidljivo
Sto vise citam vise me strah. Nikad prije cula za blighted ovum 🙈
A mislila ici na ultrazvuk sljedeci tjedan, sad me strah 🤭
Nemoj više čitat i samo hrabro. 💪💪
Kaže ti ona koja je isto tako sve živo pročitala u prošlih godinu dana i naravno da me svaki put strah, ali ovdje smo baš zato, da se ohrabrujemo međusobno😉
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
ja imam jedno stvarno glupo pitanje.
U gestacijskog vrecici se nalazi mala kuglica i to je žumanjčana, jel tako? i onda je u žumanjčanoj plod, jel. e a ja sam na uzv vidjela dvije kuglice na doslovno sekundu, 90% sam sigurna da sam vidjela, ali mi je čudno kako on to nije vidio ako je tamo jer nije to spomenuo i samo je izmjerio plod u jednoj kuglici. ja sad ne znam jesam ja ćorava ili šta hahh sutra ću doznat trebaju li mi naočale
mislim, moze li to biti nesto drugo a ne jos jedna žumanjcana?
Bilo bi dobro znati u kojem si bila tjednu kada si to vidjela na UZV?
Koliko sam ja upućema plod se ne nalazi u ŽV, nego se ŽV nalazi odmah uz plod (kada je plod već vidljiv). Ako je skroz mala trudnoća onda je veliki krug GV na UZV, a mali krug ŽV i na stijenki ŽV se vidi mala točkica, ta točkica je plod.
Ne znam jesi li razumjela?
Ustvari je jako važno kada si to vidjela jer je velika razlika.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Koliko sam ja upućema plod se ne nalazi u ŽV, nego se ŽV nalazi odmah uz plod (kada je plod već vidljiv). Ako je skroz mala trudnoća onda je veliki krug GV na UZV, a mali krug ŽV i na stijenki ŽV se vidi mala točkica, ta točkica je plod.
u 6tt
u 6tt
Stavila bi svoje slikice UZV da lakše objasnim, ali ne znam stavit, osim ako netko nešto stavi pa ja kliknem na to i iskoristim priliku. Pa eto ako bi mi netko objasnio kako stavit sliku... Tnx
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Trebam li instalirati neku ap. ili??
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶