Na mojoj aplikaciji pise da s 14. tjednom počinje 4. mj. trudnoće, odnosno 2. tromjesečje
Cure koje imate već djecu ili iskustva otprije 😁 možete li možda navesti neke dućane koje su dobru za kupnju pojedinih proizvoda - od skupljih do jeftinijih, od poznatih do manje poznatih. Ja zaista ništa ne znam, a još barem dva tjedna neću ni sa kim pricat o tome. Srećom kako mi je muž stariji, on ima dosta frendica koje su već rodile pa ću s njima moć pricat. 🥰
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
ja nemam iskustva, ali ici cu u Graz u kupovinu kad se situacija unormali jer sam još prije primijetila da su stvari za djecu jeftinije nego kod nas. i u BiH ću ići tako da mogu tražit povrat poreza hahah
https://www.dotea.ba/ ova firma daje popust 20% preko jedne stranice i još povrat poreza...isplati mi se više nego u Zagrebu da kupim, a baš i nemam od koga naslijedit
Cao cure, prosao je i moj prvi pregled al buduci da smo ga obavili rano, ne vidi se beba jos, za sad samo zumanjcana vrecica. Sljedeci pregled za tri sedmice i da izvadim hrpu onih pocetnih nalaza.
Produzila mi je moju terapiju i jos ukljucila Duphaston 2x1.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Malo glupo pitanje ali zbunjuje me to sve hahah ugl.usla sam danas u 12 tjedan znaci 12+0 je danas sad ne znam jel se to racuna ko jos treci mjesec pa od sljedece srijede sam u 4.mjesecu ili je sad vec ovo 4 mjesec🤨
Usla si u 4.mj 😊 ti si onda kao i ja…jel i tebi termin 23.6. Znam da nas dosta ima na tak datum 😄
Jeje 23.6 predobro hahah..ti imas one jake mucnine nazalost ili sam pobrkala?
Da da…dobro sad se to malo uz čepiće smirilo 😄
Ja sam danas nikad gore a nadala sam se da ce se smirit neznam vise stvarno kud bi sa sobom na svaki miris sam dns povratila..kakvi cepici su to?
I ja sam danas dosta loše...još si onako mislim pa daj zar nije vrijeme da se smiri 🤣 ali dobro nisam danas povracala ali sam bas lose....a cepici cu vomex a....a sad nez kako se u hrv zovu i dali je isto..jer ja sam u njemačkoj
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Kako ste si vi odlučile računati tjedne???
Ja sam danas po ZM, 11+1
Moja ginekologica je do sad računala 3 dana više po UZV, znači 11+4
A u općoj bolnici mi mjerili po UZV 6 dana više, znači 12+0
Volim si pogledat na netu tipa što se koji tjedan događa sa bebom i mamom i sad nisam pametna koji tjedan da čitam??
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Malo glupo pitanje ali zbunjuje me to sve hahah ugl.usla sam danas u 12 tjedan znaci 12+0 je danas sad ne znam jel se to racuna ko jos treci mjesec pa od sljedece srijede sam u 4.mjesecu ili je sad vec ovo 4 mjesec🤨
Usla si u 4.mj 😊 ti si onda kao i ja…jel i tebi termin 23.6. Znam da nas dosta ima na tak datum 😄
Ja sam danas nikad gore a nadala sam se da ce se smirit neznam vise stvarno kud bi sa sobom na svaki miris sam dns povratila..kakvi cepici su to?
I ja sam danas dosta loše…još si onako mislim pa daj zar nije vrijeme da se smiri 🤣 ali dobro nisam danas povracala ali sam bas lose….a cepici cu vomex a….a sad nez kako se u hrv zovu i dali je isto..jer ja sam u njemačkoj
Ana, gdje si u DE? ☺️
Cure koje imate već djecu ili iskustva otprije 😁 možete li možda navesti neke dućane koje su dobru za kupnju pojedinih proizvoda - od skupljih do jeftinijih, od poznatih do manje poznatih. Ja zaista ništa ne znam, a još barem dva tjedna neću ni sa kim pricat o tome. Srećom kako mi je muž stariji, on ima dosta frendica koje su već rodile pa ću s njima moć pricat. 🥰
Ja imam dijete al nisam od neke pomoći jer sam prvo dijete rodila u Bosni i tamo sam sve kupovala (ono što nisam naslijedila).
Nisam baš upoznata sa radnjama tu jer sam se relativno skoro doselila 🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Kako ste si vi odlučile računati tjedne???
Ja sam danas po ZM, 11+1
Moja ginekologica je do sad računala 3 dana više po UZV, znači 11+4
A u općoj bolnici mi mjerili po UZV 6 dana više, znači 12+0
Volim si pogledat na netu tipa što se koji tjedan događa sa bebom i mamom i sad nisam pametna koji tjedan da čitam??
Ja sam po ZM 11+6, a gin mi je rekla da sam 11+2. Tako da računam kako mi je ona rekla. Sutra imam pregled pa ćemo vidjeti šta će reći 🥰
I ja sam danas dosta loše…još si onako mislim pa daj zar nije vrijeme da se smiri 🤣 ali dobro nisam danas povracala ali sam bas lose….a cepici cu vomex a….a sad nez kako se u hrv zovu i dali je isto..jer ja sam u njemačkoj
Ana, gdje si u DE? ☺️
Ja sam ti blizu Ulma...ako ti je mozda tako lakše 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji