Jutro 🤰
Imam pitanjce, jeli neka od vas isla kod zubara?
Konkretno me zanima jel trudnice mogu uzet anesteziju 🤷♀️
Ja nisam, ali znam cure koje jesu. U pravilu ista stvar kao za bilo koji lijek. Ako te ne boli, ne trpiš, neće ti ništa raditi, ali ukoliko te boli (a svi znamo taj osjećaj) bolje je i primiti anesteziju nego trpiti bolove i biti pod tolikim stresom. To zubar odlučuje kolika je prednost rješavanja u odnosu na problem.
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Jutro 🤰
Ja sam u prvoj trudnoći išla kod zubara i napomenula da sam trudna, da mi ne bi davali anesteziju, ali su mi rekli da može i anestezija. Ja je nisam uzela jer uvijek popravljam zube bez nje
Vjerovatno zavisi kakva anestezija
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Jutro 🤰
Ja sam bila prosli tjedan i rekla mi je stomatologica da mogu bez problema i da nije stetno i da se ne brinem, takodjer ce mi i umnjak vadit ovaj mjesec.
Ne smijes samo ici slikat zbog zracenja, no ja sam to obavila prije 4 mj.
I da idem kod privatnog stomatologa
Hvala puno cure, idem i ja privatno svakako cu se posavjetovati... ali sam mislola da skroz otkazem 😂
🙅♀️30, 🙋♂️29
Postoji anestezija s manje adrenalina za trudnice.
Ja sam sve zube ispopravljala u 1. tromjesečju
Bitno je jos bolju higijenu odrzavati u trudnoci, jer su desni osjetljiviji.. Zubni konac obavezno
Jutro 🤰
Ja sam u prvoj trudnoći išla kod zubara i napomenula da sam trudna, da mi ne bi davali anesteziju, ali su mi rekli da može i anestezija. Ja je nisam uzela jer uvijek popravljam zube bez nje
Vjerovatno zavisi kakva anestezija
Trudnice mogu uzet anesteziju.
Evo mene sa pregleda, sve je super! 😊 Vidjela sam bebicu, dobila slikicu, beba je zivahna i mahala rukicama i nogicama. Sad sam mirnija. Sutra još idem vaditi krv u bolnicu za nalaz kombiniranoj testa. Za tjedan dana je gotov. Također mi je uzela briseve rodnice. Potvrdila mi je trudnoću 11+4 i termin 24.06.2021. 🥰🥰🥰
Evo mene sa pregleda, sve je super! 😊 Vidjela sam bebicu, dobila slikicu, beba je zivahna i mahala rukicama i nogicama. Sad sam mirnija. Sutra još idem vaditi krv u bolnicu za nalaz kombiniranoj testa. Za tjedan dana je gotov. Također mi je uzela briseve rodnice. Potvrdila mi je trudnoću 11+4 i termin 24.06.2021. 🥰🥰🥰
Super, divna vijest.
Ja idući četvrtak idem na pregled i vađenje krvi za kombinirani i isto ću biti 11+4 i jedva čekam
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Netko je spomenuo ducane.. Pa evo ja nisam stedila u nicem sa prvom bebom. Robice sam dosta dobila, a najvise sam bodije i tetrice narucivala sa ethereal-a. Onda je bio i sajam trudnica pa sam na njihovom standu uzela rucnik od bambusa, minky dekicu i pletenu dekicu. Nisu jeftini al sve im valja. Krevet i kolica sam uzela iz Cutie Cloud-a. Ima u Zg ducan a mi smo onda uhvatili onda sajamski popust u Splitu. U Pepca mi je bilo mekanih i povoljnih pidjamica, a dosta sada citam i da Sinsay ima super stvari za online naruciti, i dosta su jeftini. I da, obavezno valja pratit Lidl, uhvati se tu super stvari ne samo za bebace vec i za nas trudnice.
https://danibeba.com/38-dani-beb-djece-i-trudnica/info/
Evo uskoro pocima online sajam pa bi valjalo pratiti sta se nudi 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji