Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Norrah
    10. Prosinac 2020. 08:18

mara5

Jutro 🤰
    Imam pitanjce, jeli neka od vas isla kod zubara?
    Konkretno me zanima jel trudnice mogu uzet anesteziju 🤷‍♀️

Ja nisam, ali znam cure koje jesu. U pravilu ista stvar kao za bilo koji lijek. Ako te ne boli, ne trpiš, neće ti ništa raditi, ali ukoliko te boli (a svi znamo taj osjećaj) bolje je i primiti anesteziju nego trpiti bolove i biti pod tolikim stresom. To zubar odlučuje kolika je prednost rješavanja u odnosu na problem. 

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

Bojana2017
    10. Prosinac 2020. 08:20

mara5

Jutro 🤰

Ja sam u prvoj trudnoći išla kod zubara i napomenula da sam trudna, da mi ne bi davali anesteziju, ali su mi rekli da može i anestezija. Ja je nisam uzela jer uvijek popravljam zube bez nje 
    Vjerovatno zavisi kakva anestezija

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• jela21
    10. Prosinac 2020. 08:55

mara5

Jutro 🤰

Ja sam bila prosli tjedan i rekla mi je stomatologica da mogu bez problema i da nije stetno i da se ne brinem, takodjer ce mi i umnjak vadit ovaj mjesec.
    Ne smijes samo ici slikat zbog zracenja, no ja sam to obavila prije 4 mj.
    I da idem kod privatnog stomatologa 

mara5
    10. Prosinac 2020. 09:05

Hvala puno cure, idem i ja privatno svakako cu se posavjetovati... ali sam mislola da skroz otkazem 😂

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Mare87
    10. Prosinac 2020. 09:39

Postoji anestezija s manje adrenalina za trudnice.
    Ja sam sve zube ispopravljala u 1. tromjesečju
    Bitno je jos bolju higijenu odrzavati u trudnoci, jer su desni osjetljiviji.. Zubni konac obavezno

• Embarasada
    10. Prosinac 2020. 10:27

Bojana2017

mara5

Jutro 🤰

Ja sam u prvoj trudnoći išla kod zubara i napomenula da sam trudna, da mi ne bi davali anesteziju, ali su mi rekli da može i anestezija. Ja je nisam uzela jer uvijek popravljam zube bez nje
    Vjerovatno zavisi kakva anestezija

Trudnice mogu uzet anesteziju.

Hedwig.Z
    10. Prosinac 2020. 11:23

Evo mene sa pregleda, sve je super! 😊 Vidjela sam bebicu, dobila slikicu, beba je zivahna i mahala rukicama i nogicama. Sad sam mirnija. Sutra još idem vaditi krv u bolnicu za nalaz kombiniranoj testa. Za tjedan dana je gotov. Također mi je uzela briseve rodnice. Potvrdila mi je trudnoću 11+4 i termin 24.06.2021. 🥰🥰🥰

Bojana2017
    10. Prosinac 2020. 11:40

Lulu.Lu

Evo mene sa pregleda, sve je super! 😊 Vidjela sam bebicu, dobila slikicu, beba je zivahna i mahala rukicama i nogicama. Sad sam mirnija. Sutra još idem vaditi krv u bolnicu za nalaz kombiniranoj testa. Za tjedan dana je gotov. Također mi je uzela briseve rodnice. Potvrdila mi je trudnoću 11+4 i termin 24.06.2021. 🥰🥰🥰

Super, divna vijest. 
    Ja idući četvrtak idem na pregled i vađenje krvi za kombinirani i isto ću biti 11+4  i jedva čekam

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

chocolina
    10. Prosinac 2020. 12:23

Netko je spomenuo ducane.. Pa evo ja nisam stedila u nicem sa prvom bebom. Robice sam dosta dobila, a najvise sam bodije i tetrice narucivala sa ethereal-a. Onda je bio i sajam trudnica pa sam na njihovom standu uzela rucnik od bambusa, minky dekicu i pletenu dekicu. Nisu jeftini al sve im valja. Krevet i kolica sam uzela iz Cutie Cloud-a. Ima u Zg ducan a mi smo onda uhvatili onda sajamski popust u Splitu. U Pepca mi je bilo mekanih i povoljnih pidjamica, a dosta sada citam i da Sinsay ima super stvari za online naruciti, i dosta su jeftini. I da, obavezno valja pratit Lidl, uhvati se tu super stvari ne samo za bebace vec i za nas trudnice.

chocolina
    10. Prosinac 2020. 12:27

https://danibeba.com/38-dani-beb-djece-i-trudnica/info/
    Evo uskoro pocima online sajam pa bi valjalo pratiti sta se nudi 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.