Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Embarasada
    09. Prosinac 2020. 21:35

antonela98

Javit cu sta bude

Antonela držim fige da bude sve ok 👍

Mallla
    09. Prosinac 2020. 21:35

Antonela drži se. Ako si kao mnoge od nas neredovitih ciklusa onda nema šanse da se nešto vidi tako rano. Držimo fige da sve bude dobro.
    Računam tjedne po ultrazvuku tj. Po prvom ultrazvuku, kasnije će se to mjenjati. Danas sam napunila 12tt znači sutra sam u 13om tjednu... puni tjedan sam u minusu u odnosu na ZM.

url=https://lilypie.com]

• Isa522
    09. Prosinac 2020. 21:39

Cure, ja sam 6+1.. bila na pregledu sve je u redu ali imam gljivice i ginek. Mi ne zeli dat nikakve vaginalete ni nista slicno jer se to nesmije prva 3mj. Dali ima koja iskustva s time. Meni je ovo prva trudnoca, i neznam dali to moze naskoditi rastu ploda. Narucila sam se privatno da vidim drugo misljenje.

1.12 +
    https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png

coco
    09. Prosinac 2020. 21:43

Antonela98, drzim fige i vjerujem da ce biti sve u redu, to je jos jako rana trudnoca i mijenja se iz dana u dan. Strpi se jos tjedan-dva i odi nekome drugome ako ti kod tvog ginekologa nije ugodno.  Drzim vam fige ❤ 

ana0310
    09. Prosinac 2020. 21:52

ana.b.

antonela98

https://ibb.co/dMJPMpB

Meni je na 5+3 isto bilo…nez zašto te odmah plasi…pa rano je da se ista vise vidi

Meni isto na 5+5 je bila samo vrecica :) 

2021. M 💗

• Embarasada
    09. Prosinac 2020. 21:53

isa522

Cure, ja sam 6+1.. bila na pregledu sve je u redu ali imam gljivice i ginek. Mi ne zeli dat nikakve vaginalete ni nista slicno jer se to nesmije prva 3mj. Dali ima koja iskustva s time. Meni je ovo prva trudnoca, i neznam dali to moze naskoditi rastu ploda. Narucila sam se privatno da vidim drugo misljenje.

Prvi glas da se ne smije uzimati vaginalete, ja sam ih sigurno uzimala a i pila antibiotike par puta u trudnoći zbog upala. Inače gljivice i općenito upale su JAKO ceste kod trudnica. Ne moze nastetiti samo sto te vjer malo smeta. Gljivice je cak učinkovitije riješiti prehranom jer se onda nece vracati a krema bi ih samo suzbila ali ako ih ne iskorijenis nisi riješio problem. Bit je da izbacis secere jer se gljivice time hrane, a pod secer spadaju i ugljikohidrati (peciva kruh tijesta, sve sa kvascem). Pomaže kefir, kiseli kupus, cesnjak, jogurt, kiselo... ono sto jos mozes je izbaciti sapun i gelove za intimno područje, izbacit omekšivače, isključivo pamučne gaće, ne nositi tijesnu odjeću ni najlonke, jer gljivicama pogoduje vlazno za rast. Postoje i oralni probiotici npr lactogyn, njih svakako mogu i trudnice ali pitaj ginekologa slobodno. 

• Isa522
    09. Prosinac 2020. 22:38

Embarasada

isa522

Prvi glas da se ne smije uzimati vaginalete, ja sam ih sigurno uzimala a i pila antibiotike par puta u trudnoći zbog upala. Inače gljivice i općenito upale su JAKO ceste kod trudnica. Ne moze nastetiti samo sto te vjer malo smeta. Gljivice je cak učinkovitije riješiti prehranom jer se onda nece vracati a krema bi ih samo suzbila ali ako ih ne iskorijenis nisi riješio problem. Bit je da izbacis secere jer se gljivice time hrane, a pod secer spadaju i ugljikohidrati (peciva kruh tijesta, sve sa kvascem). Pomaže kefir, kiseli kupus, cesnjak, jogurt, kiselo… ono sto jos mozes je izbaciti sapun i gelove za intimno područje, izbacit omekšivače, isključivo pamučne gaće, ne nositi tijesnu odjeću ni najlonke, jer gljivicama pogoduje vlazno za rast. Postoje i oralni probiotici npr lactogyn, njih svakako mogu i trudnice ali pitaj ginekologa slobodno.

Hvala puno!! Pomoglo mi je ovo sad mi je malo lakse, inace nemam bas povjerenja u svoju ginek. Inace idem privatno al posto je trudnoca u pitanju "kao" morala sam tamo.. 
    drugi tjedan idem privatno tako da cu se svakako jos posavjetovati sa njom, pitam iz razloga jer je dugo do tamo pa da sam na miru 😌

1.12 +
    https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png

mara5
    10. Prosinac 2020. 07:30

Jutro 🤰
    Imam pitanjce, jeli neka od vas isla kod zubara?
    Konkretno me zanima jel trudnice mogu uzet anesteziju 🤷‍♀️

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

lucijaa117
    10. Prosinac 2020. 07:43

Cure, koje ste imale te gljivice,kako su se one prezentirale? Bol,svrab ili sta?
    Mara-ja sam trebala vadit umnjak ali su mi rekli nista sad kad sam trudna, tako da moguce da ima veze s anestezijom 

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

ana0310
    10. Prosinac 2020. 08:04

lucijaa117

Cure, koje ste imale te gljivice,kako su se one prezentirale? Bol,svrab ili sta?
    Mara-ja sam trebala vadit umnjak ali su mi rekli nista sad kad sam trudna, tako da moguce da ima veze s anestezijom

Svrab i iscjedak, ja ih rješavam sa biocult candeom i aromara gynopro uljem 😊 ne odu preko noci, al odu kroz par dana

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.