Ana, nase trakice za odbrojavanje su identične, meni ispada 18.6 🤔 Imam 2 aplikacije za trudnocu koje isto kazu i ginicka izracunala 18.6…. Bas me zanima dal ce se poklopiti 😄
A kod mene je O bila malo kasnije…a sad bas pokušavam ovu trakicu ispraviti ali očito moram i menstruaciju pomjeriti da bi mi točno odbrojavalo 😅 prvo sam htjela čekati kad budem znala spol pa promijeniti trakicu ali očito cu se nacekati hahaha
Ahhaaa, sve jasno 😄 Ma ja sam nekak nesigurna po pitanju datuma, nekak vjerujem da ce ili uranit ili zakasniti, al ajde da imam neku bazu za odbrojavanje 😄
I ja mislim da će prije uraniti ali dobro hahha...nama godišnjica braka 15.6. I stalno pričamo kako bi bas bilo fora kad bi beba stigla bas na taj datum 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Kinezi kazu cura, ako cemo gledat po teoriju da s curama nema povracanja..onda je cura 😂 lice je normalno...jede mi se i slano i slatko... Buduci da ja imam starijeg brata, bas sam htjela da i ja rodim prvog deckics pa onda curku..
To govorim kada bi se moglo birati, a ovako mi je prva i jedina zelja samo nek je zivo i zdravo ❤🥰
🙅♀️30, 🙋♂️29
Cure, imam pitanje. Planirala sam se farbati taman prije nego sam skuzila da sam trudna pa sam otkazala. Farbam se mozda jednom, dvaput godišnje pa reko nije hitno, radije ću pričekati. Ima li mozda neki frizeraj da ima neke prirodne boje?
Malo glupo pitanje ali zbunjuje me to sve hahah ugl.usla sam danas u 12 tjedan znaci 12+0 je danas sad ne znam jel se to racuna ko jos treci mjesec pa od sljedece srijede sam u 4.mjesecu ili je sad vec ovo 4 mjesec🤨
Usla si u 4.mj 😊 ti si onda kao i ja…jel i tebi termin 23.6. Znam da nas dosta ima na tak datum 😄
Jeje 23.6 predobro hahah..ti imas one jake mucnine nazalost ili sam pobrkala?
Da da...dobro sad se to malo uz čepiće smirilo 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Vidim da u dm knjizici s popustima koje trusnice dobiju ima i popust kupon na kupnju kolica i autosjedalice. Ne kuzim se pa ne znam je li to neka koju bi inace odabrali ili ne, ali eto, dobro je znati gdje naci popust! :)
Embarasada, ako ti nije hitno jer se i inace ne farbas cesto, radije pricekaj dok prođe prvo tromjescjecje. To se savjetuje svim trudnicama. Ne postoji ti dovoljno prirodna farba, osim prave kane, koja nema nikakve kemikalije potencijalno stetne za bebu. Ja sam odlucila cekati prva 3 mjeseca iako imam sijedi izrast...ali bas me briga, beba je najbitnija.
Inace imas dosta dobre prirodnije boje u DM-u, zovu se Respect. Alternativa ti je staviti pramenove, jer ne doticu kozu i kemija ne ulazi u krvotok. :)
Kiflice, kako se podigne u dm taj paketic za trudnice? Samo s karticom na blagajni ili?
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Raven, dijelim stranicu DM- a na kojoj sve pise sto se dobije i kako i ima knjizica u pdf-u: https://www.dm.hr/services/usluge-u-dm-prodavaonici/za-najljepsi-pocetak
Koliko sam ja shvatila, samo dodjes u dm sa svojom dm karticom i dobijes poklone i knjizice. Nisam jos isla, bas sam se oajecala preumorno i mucno ovih dana. :)
rijetko koja beba se rodi na točan termin, najčešće se bebice rađaju vikendom u večernjim i jutarnjim satima, tako kažu istraživanja
Sortiraj odgovore
Najstariji