Coco dobrodošla i čestitam!
Cure jeste li gledale kineski kalendar spola….ili kalkulator…meni kaže da stiže cura (evo malo zabave)
Baš išla vidit i kaže curica, i ja imam osjećaj od prije da bi mogla biti curica, ali taj kalendar za dob majke od 31 i 32 godine kaže da će bit curica ako je vrijeme začeća u 9 od mogućih 12 mjeseci😆😆 po tome su mi šanse za dečka jako male 😂😂
https://www.covermagazin.com/djeca/?p=615
Malla, dobra ideja drzati kolica u gepeku auta! Stvarno i da dodjem s njima do stana, nemam ih di drzat u malom stancicu
Meni kinezi odredili curicu, a i ja imam tako neki osjecaj. A dvoje ljudi iz obitelji mi je reklo da osjeca da je deckic! Pa ti sad vidi. Ja sam sretna sta god da je.
Jutro cure..prvo cestitam svim novim curama🥰…drugo ni ja ne kuzim nista o jajima i as kad produ mucnine onda cu o tome razmisljat hahshshs…isla sam ujutro vadit hormone stitnjace fala Bogu sve je brzo bilo gotovo i tsh mi je sa 9 se spustio na 5 i mogu ocekivati povecanje terapije sad jel tako?…vec sam danas tri puta grlila skoljku samo kiselina ide van boli me glava za poludit popila sam tabletu i samo lezim ali neide na bolje ugl.uzas..kak ste vi?
povecavat ce ti je sve dok ti ne padne ispod 3
Kinezi kszu da bu musko,decko se isto slaze s njima hhahah.Ako je vjerovst bapskim pricama da je ako je musko lice puno cistije i jede ti se slano onda su kinezi pogodili hhhahah..neznsm jel se moze na kombiniranom saznst spol ili ce bit prerano s 13+0?
Bome i meni je tako... Jede mi se slano, kinezi kažu da je muško.. Dakle, pogodile babe i Kinezi... A meni svejedno 💞💞
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Meni kaže da je curica, jede mi se slatko, lice mi je ko u pubertetu.. Možda je stvarno istina! 😂 Vidjeti ćemo uskoro! Sasvim mi je svejedno, samo nikako da nađemo neko ime ako bude dečko. 😅
Meni kazu kinezi cura...a ja samo po slanom udaram, lice nikad cisce i imam neki osjecaj da je decko 🤷♀️
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Uhh, meni isto kao da kineski pričate o tim kolicima i sjedalicama..
Već sam mislila 3u1, a sad opet nista ne znam.. I na 100 čuda sam
Coco dobrodoša🥰🥰
Da, i meni se vaše priče o sjedalica i kolicima čine kao kvantna fizika🤦♀️, ali se nadam da ću uz doviljno gradiva savladati neke osnove. Osobno bih htjela da je lagano, višenamjenski i da nije ogromno.
Kinezi kažu da je cura, lice mi je baš koma, a slatko-slano, trenutno više slano. Meni je baš svejedno i nemam baš nikakav predosjećaj.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Cure od kud ste? Ima koja iz Pule? osim mene
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ja također tučem po slatkom, lice ko u pubertetu (nije ni čudo🤣), muz me uvjerava da je curica i prica s trbuhom u zenskom rodu 🤣 uz sve to kinezi potvrdili! Dakle, mama sorry 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji