Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    09. Prosinac 2020. 13:43

Coco čestitke i dobro došla 🥰🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

matea1989
    09. Prosinac 2020. 13:48

Coco čestitam 💞

09. Prosinac 2020. 14:06

coco

Drage buduce mame,
    I ja se pridruzujem u temu :)
    Nakon dugih 2.5 godine napokon smo docekali plusic 20.11. Cekala sam prvi pregled da vam se pridruzim…
    Krajem 7. mjeseca ocekujemo blizance😇😇💗💗

Čestitke od ❤️❤️! Dobrodošla!! 🤗

Kiflica
    09. Prosinac 2020. 14:19

Cestitke novim curama, dobrodosle! 
    Haha, kao da mi na kineskom pricate kad spominjete kolica i autosjecalice i nekakve AS-eve... nista mi nije jasno  Vidi se da mi je ovo prva beba i da nemam bas rodbine i frendica s bebama, nista ne znam, moji svi jos vise kasne nego ja!  Zivim usred grada, u zgradi bez lifta na dosta visokom katu... bas ne znam koja kolica bi mi bila ok, sve mi se cini strasno tesko. Imate kakav savjet za takvu situaciju? 

Hedwig.Z
    09. Prosinac 2020. 14:31

coco

Drage buduce mame,
    I ja se pridruzujem u temu :)
    Nakon dugih 2.5 godine napokon smo docekali plusic 20.11. Cekala sam prvi pregled da vam se pridruzim…
    Krajem 7. mjeseca ocekujemo blizance😇😇💗💗

Čestitke!!! ⭐⭐

Mallla
    09. Prosinac 2020. 14:45

Kiflica

Cestitke novim curama, dobrodosle!
    Haha, kao da mi na kineskom pricate kad spominjete kolica i autosjecalice i nekakve AS-eve… nista mi nije jasnoVidi se da mi je ovo prva beba i da nemam bas rodbine i frendica s bebama, nista ne znam, moji svi jos vise kasne nego ja!Zivim usred grada, u zgradi bez lifta na dosta visokom katu… bas ne znam koja kolica bi mi bila ok, sve mi se cini strasno tesko. Imate kakav savjet za takvu situaciju?

Možeš držati kolica u gepeku od auta, prtljažniku ili pucat kao ja na što lakša kolica... kaošaru ionako nosiš u kuću a okvir ostaviš u autu npr.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    09. Prosinac 2020. 14:47

Coco dobrodošla i čestitam!
    Cure jeste li gledale kineski kalendar spola....ili kalkulator...meni kaže da stiže cura (evo malo zabave)

url=https://lilypie.com]

• Dreamer97
    09. Prosinac 2020. 14:51

Ja prvi put cujem za to i ukucam kaze da ce biti decak 😂 a i ja imam neki osecaj da je decak 💙

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

mara5
    09. Prosinac 2020. 14:53

Coco dobro dosla i duple cwstitke 🥰🥰🥰
    Ajde da vidimo sta kinezi kazu 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

09. Prosinac 2020. 14:56

Sta ce mi kineski kad moja mama razbija case po stanu i govori da je musko 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.