Coco čestitke i dobro došla 🥰🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Drage buduce mame,
I ja se pridruzujem u temu :)
Nakon dugih 2.5 godine napokon smo docekali plusic 20.11. Cekala sam prvi pregled da vam se pridruzim…
Krajem 7. mjeseca ocekujemo blizance😇😇💗💗
Čestitke od ❤️❤️! Dobrodošla!! 🤗
Cestitke novim curama, dobrodosle!
Haha, kao da mi na kineskom pricate kad spominjete kolica i autosjecalice i nekakve AS-eve... nista mi nije jasno Vidi se da mi je ovo prva beba i da nemam bas rodbine i frendica s bebama, nista ne znam, moji svi jos vise kasne nego ja!
Zivim usred grada, u zgradi bez lifta na dosta visokom katu... bas ne znam koja kolica bi mi bila ok, sve mi se cini strasno tesko. Imate kakav savjet za takvu situaciju?
Drage buduce mame,
I ja se pridruzujem u temu :)
Nakon dugih 2.5 godine napokon smo docekali plusic 20.11. Cekala sam prvi pregled da vam se pridruzim…
Krajem 7. mjeseca ocekujemo blizance😇😇💗💗
Čestitke!!! ⭐⭐
Cestitke novim curama, dobrodosle!
Haha, kao da mi na kineskom pricate kad spominjete kolica i autosjecalice i nekakve AS-eve… nista mi nije jasnoVidi se da mi je ovo prva beba i da nemam bas rodbine i frendica s bebama, nista ne znam, moji svi jos vise kasne nego ja!
Zivim usred grada, u zgradi bez lifta na dosta visokom katu… bas ne znam koja kolica bi mi bila ok, sve mi se cini strasno tesko. Imate kakav savjet za takvu situaciju?
Možeš držati kolica u gepeku od auta, prtljažniku ili pucat kao ja na što lakša kolica... kaošaru ionako nosiš u kuću a okvir ostaviš u autu npr.
url=https://lilypie.com]
Coco dobrodošla i čestitam!
Cure jeste li gledale kineski kalendar spola....ili kalkulator...meni kaže da stiže cura (evo malo zabave)
url=https://lilypie.com]
Ja prvi put cujem za to i ukucam kaze da ce biti decak 😂 a i ja imam neki osecaj da je decak 💙
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Coco dobro dosla i duple cwstitke 🥰🥰🥰
Ajde da vidimo sta kinezi kazu
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sta ce mi kineski kad moja mama razbija case po stanu i govori da je musko 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji