Ana, haha, moze samo par deka sisa ds popunim grudnjak ne bih vise od toga, ipak je lakse s malim siskama.
Ee te babske price znamo da ne drze vodu i da nemaju veze s istinom, ali fora je citati i pogađati. Kazu da ako ti se ten proljepsa i nemas mucnine da je decko, a ako dobijes pristice i mucnine da je curica... da curica oduzima ljepotu majci... hehe ma znam da znanstveno dokazano da nista od toga nema veze :))

Naravno 😂 ali fora je 🤭
Moj muz je izrazio zelju da ne znamo spol dok se ne rodi, ali ja necu izdrzati moram se pripremiti 🤩

🙅♀️30, 🙋♂️29
Cure vecer nadam se da ste sve super.
Evo ovako al sad molim vas za paznju
Ja san danas po aplikaciji 7 +1 al ljudi moji ja nemam nikako nikakve simptome.na pocetku jos prije plusa i vadenja bete bila sam malo umorna i pospana al to sve prepisujen utrogestanima.
Ja jednostavno nemam mucnice i nista mi se ne gadi.
Mislim sise me malo bole kad ih stisnem al ono neznan jel to dovolina bol.mislim stvarno cak prijateljica me pita pa jel vise piskis nego prije ,jel ti se spava.al ono dignem se 1 po noci piskit i to je to priko dana sve normalno mozda ja to nekontan
Imala san bolove ima 2 tjedna i jajnicima to mislim da se bebica ugnjezdivala u maternicu.
Ja neznan jesan li ja luda al ono ima li iko da uopce ne osjeca da je trudan
Bila sam 2.12 na prvom pregledu
Doktor je napisao u uteresu pravilna GV SA ŽV i grav hbd 6+3
Reka je ka da je sve u redu i cestitao
Nije mi spominjao srce da kuca pa sad ni neznan jel kucalo samo ovo gore stoji u nalazu.
Iza toga vadila krv i urin.krv uredna i urin san morala danas odnit na urinokulturu ponovo jer nalaz valjda nije bia ok.
Jednostavno moje pitanje ima li koja da nema simptoma i kad ce oni pocet i znaci li to sta da nemam simptome
😊😊😊😊😊🙈
Hej ja sam bez simptoma i bas sam prije par dana pisala o tome ovdje, da bar bilo sta osjecam 😂
Moji simptomi su: izostanak menge, bijeli gusti iscjedak, svakodnevna temp 37-37.2, cesto zaboravljanje i plus na testicu 😂
Sa grudima se apsolutno nista nije dogodilo niti su vece, niti bole niti su osjetljive.
Nisam umorna, ne spavam vise, ne idem na wc cesce niti sam se i jednu noc ustala, nemam nikakvih mucnina ni zelja za hranom. Nisam vadila betu, cekam strpljivo svoj prvi pregled sljedeci tjedan 🙂 i sad dok ovo pisem htjela sam jos nesto napisati ali zaboravila sam u roku odmah 😂 sve si moram zapisivati
Ja sam gladnaaa! Evo sad sam jurila kupit bar stapice dok ne dodje vrijeme za pravu pauzu 🤤

🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja sam gladnaaa! Evo sad sam jurila kupit bar stapice dok ne dodje vrijeme za pravu pauzu 🤤
Jutro!! Ja sam prvo obavila bljuvanje i onda jela žitarice hahahahhaha.. Al nekako mi nije to to.

👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Jutro!! Ja sam prvo obavila bljuvanje i onda jela žitarice hahahahhaha.. Al nekako mi nije to to.
Bas je glupo kad nesto pojedes a uopce nisi zadovoljan 🤦♀️

🙅♀️30, 🙋♂️29
Joj cure bez mucnine samo budite zahvalne ker ovo je prestrasno.Meso nisam pojela valjda vec 2 mjeseca a niti ukucani jer meni to sve smrdi.Frizider nesmijem niti otvorit jer mi se odmah digne zeludac.Evo sad se probudim i uzas svako jutro prvih sat vremena sam iznad skoljke.Tako da ako nemate mucnine nemojte ih niti trazit hahaha
Nadam se da ce ti brzo proci 🙏

🙅♀️30, 🙋♂️29
Chocolina od sinoc samo razmisljam o tvom pomesu iz Mc 🤤
A strogi sam protivnik Mc. 😂🤦♀️ morat cu se pocastit

🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja bi rade bljuvala po cijele dane nego gledala taj glupi smedi iscjedak u tragovima i strepila iz dana u dan jel je sve okej 😔
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Ihh, dosta sam se ja falila da nemam mucnine.. evo je jutros cim sam otvorila ociiiiiiii 🙈😂

👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji