Netko je pitao za kombinirani probir.. Meni su u petak dosli nalazi, i onda zadnja stavka na nalazu (mislim da je to prosjek cijelog testa) mi je 1:7189, a granicni rizik je na 1:250 tako da sam odustala od daljnjeg NIPT testa, buduci da je ovo uredan, niskorizicni rez.
Netko je pitao za kombinirani probir.. Meni su u petak dosli nalazi, i onda zadnja stavka na nalazu (mislim da je to prosjek cijelog testa) mi je 1:7189, a granicni rizik je na 1:250 tako da sam odustala od daljnjeg NIPT testa, buduci da je ovo uredan, niskorizicni rez.
Ovo je super. Tako sam i ja mislila ukoliko bude dobar da ne radim niti jedan vise 👍
Cocolina, mozda prestane u drugom tromjesečju... Ja sam sada ok s mucninama, neki dan mi je bilo bas muka i nisam nista mogla jest, vec drugi dan sam bila ko nova 🙃
Cure pozdrav,
Čitam vas od samog početka, ali nikako da se registriram. Uglavnom u 11tt smo! Termin je 20.06. i jako se veselimo bebici jer smo je dugo htjeli i trudnoću smo ostvarili uz mpo.
Nadam se da neće nitko zamjeriti, ali neke savjete koje dajete su dosta opasni i nisu utemeljeni na istraživanjima koje priznaje suvremena medicina.
Što se tiče duphastone jako je riskantno sugerirati nekome da on zadržava on što je priroda odbacila. Nema lijeka koji može to zaustaviti. Duphastone je čuvar trudnoće, hormon progesteron koji nam treba do 12tt kad posteljica preuzima proizvodnju progesterona. Mi smo imali jedan spontani za koji je kriv nedostatak progesterona i to što ga doktori nisu na vrijeme propisali. Sad pijem 6 komada na dan jer sam u 6tt završila na hitnu zbog velikog izljeva krvi - dijagnoza hematom koji se drži za gestacijsku i samo što je nije povukao sa sobom. Znate li što uzrokuje hematome? Manjak progesterona... Eto duphastone spašava našu trudnoću i zaista nije ok komentirati terapije koje propišu liječnici.
Mašo, jako mi je žao, ali tvoja beta je premala i mislim da se radi o biokemijskoj. Dobro je kod biokemijske što ciklus - dva nakon nje često dođe do nove trudnoće. Recimo to tako da ona znači da se nešto pokrenulo, da se stanice mogu spojiti i to je super znak.
Mašina ginekologinja moguću menstruaciju ili ranu trudnoću vidi na isti način - zadebljani endometrij. Moj ginekolog koji je izvrstan doktor i specijalist za humanu oplodnju nije vidio razliku radi li se o trudnoći ili menstruaciji. Svako od nas je stručnjak u svoj struci, ali nemojmo se petljati u tuđe dijagnoze sugerirajući nešto što je potencijalno opasno.
a što se tiče začepljenog nosa, ja sam koristila sprej na bazi morske vode, a za grlo sam koristila propolis bez alkohola i neke biljne pastile i pila hektolitre čaja
a što se tiče začepljenog nosa, ja sam koristila sprej na bazi morske vode, a za grlo sam koristila propolis bez alkohola i neke biljne pastile i pila hektolitre čaja
Joj draga spasila si me sa savjetima. Eto moja je još uvijek postojana na 37. Poslala sam muza u ljekarnu da uzme sprej za nos i lekadol su mu dali.
Hvala ti puno
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Mene bas jutros zvali da su stigli rezultati kombiniranog i da je sve u redu. Nisam vidila statistiku, papir ce mi sigurno dat prilikom iduceg pregleda. Sad sam jos mirnija 😌
Laya dobrodošla! Neka nam druženje potraje 😁
Cocolina razumijem taj đir kad povjeruješ u babske priče iz bespomoćnost. I ja bi rado pojela nešto ukusno, mirisno i što mi neće na kraju ostavit bljak okus u ustima.
E da, mislim da sam osjetila prvo micanje. Gotovo sam sigurna da je to bilo to. U 1T sam osjetila u 15tt i bilo je kao leptirići, a sad je bilo kao da riba mlati repom. Pojela sam klementinu koja je bila malo kiselo i legla na leđa i u jednoj strani stomaka osjetim ribu...nisam iza toga nikako opet osjetila ali dok spavam imam dojam da se sve prelije na jednu stranu (spavam na boku najčešće) pa kad se okrenem osjetim kako se sve pomakne. Inače dosta mi je već trbuh ispupčen i počela sam vodit dnevnik trudnoće to mi je skroz super. Imate li vi neke trudničke gušte?
url=https://lilypie.com]
Meni se uopće ne jede meso i slatko mi nije ni blizu fino kao inače, a ja oboooozvam inače slatko. 😍
Zato slano bome, kruh - prije uopće nisma jela, a sad samo to praktički.
Ja jedva čekam nifty! 😍 znam da skoro nijedna od vas ga neće radit, ako bih ja zato već mogla sve znati do nove godine. 🙊 mene to ful veseli! ☺️
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Chocolina, odlicno 👍
Mallla, ja sam dobila na poklon dnevnik trudnoce ali nikako krenuti pisat 😬 Ne volim pisati, obožavam citati.
Isto to osjetim kad legnem na lijevu ili desnu stranu da se kompletno prelije trbuh i sva tezina 😂
Inace me poceo malo trbuh svrbit ispod, jos nekog? Mazem se bademovim uljem svaki dan...
a što se tiče začepljenog nosa, ja sam koristila sprej na bazi morske vode, a za grlo sam koristila propolis bez alkohola i neke biljne pastile i pila hektolitre čajaa što se tiče začepljenog nosa, ja sam koristila sprej na bazi morske vode, a za grlo sam koristila propolis bez alkohola i neke biljne pastile i pila hektolitre čaja
Joj draga spasila si me sa savjetima. Eto moja je još uvijek postojana na 37. Poslala sam muza u ljekarnu da uzme sprej za nos i lekadol su mu dali.
Hvala ti puno
nema na čemu. na svim lijekovima ti piše je li sigurno za trudnice, a i uvijek možeš pitati u ljekarni :)) nadam se da će brzo proći simptomi
Laya
Tko je rekao da duphaston moze zadržati ono sto nije dobro? On ne moze zadržati nista ako nije za zadržati ali Pokusava zadržati i produzava agoniju i cesto dovodi do kiretaze.
Progesteron zaustavlja krvarenje, sta to zapravo znaci za lošu trudnocu? Nista dobro.
Situacija u kojoj si ti dobila terapiju se ne moze usporediti sa Mašinom.
Ti imas gestacijsku koja odg tjednima, imas plod koji ima otkucaje i odg tjednima, imas Hematom koji ugrozava zapravo urednu trudnocu, naravno da si za terapiju.
Maša nema niste od navedenog i ima betu koja ukazuje na biokemijsku trudnocu. Maša na sve to krece krvarit a dr joj daje progesteron, jel samo meni tu nesto cudno?
Ili moja situacija. Gestacijska za 2tt manja a krvarenje krenulo, sto bi to tocno progesteron napravio u mojoj situaciji? Zaustavio krvarenje a mene odveo vrlo moguce na kiretazu.
Generalno. Ide mi na neku stvar sta dr. te tablete dijele ko bombone.
Valjda bi trebao znati kada treba pomoc trudnoci a kada to ne treba.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji