Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chocolina
    05. Prosinac 2020. 18:13

Mirjam2

Chocolina, odlicno 👍
    Mallla, ja sam dobila na poklon dnevnik trudnoce ali nikako krenuti pisat 😬 Ne volim pisati, obožavam citati.
    Isto to osjetim kad legnem na lijevu ili desnu stranu da se kompletno prelije trbuh i sva tezina 😂
    Inace me poceo malo trbuh svrbit ispod, jos nekog? Mazem se bademovim uljem svaki dan…

Mene je u prvoj poceo svrbit trbuh dosta rano, trackala sam se svim i svacim. I na kraju popucala u 28.tjednu. Meni su govorili da se ne cesem jer to izaziva stvaranje strija 😅

05. Prosinac 2020. 18:19

Nina27

Meni se uopće ne jede meso i slatko mi nije ni blizu fino kao inače, a ja oboooozvam inače slatko. 😍
    Zato slano bome, kruh - prije uopće nisma jela, a sad samo to praktički.

Ja jedva čekam nifty! 😍 znam da skoro nijedna od vas ga neće radit, ako bih ja zato već mogla sve znati do nove godine. 🙊 mene to ful veseli! ☺️

Ja ću raditi, jesi razmišljala o drugim testovima  tj. Kako si odlučila nifty? 

mara5
    05. Prosinac 2020. 18:23

Mene svrbe ledja, tj "zmigavci" 😂 morat cu pojacati mazanje.. mada sam si rekla da je nemoguce da vec koza zeli pucati

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Laya
    05. Prosinac 2020. 18:26

Sanjarka, slažem se s tobom u svemu. Možda nisam dobro napisala... Imala sam spontani (2.mpo) i nisam dobila duphastone jer je bilo kasno i to se vidjelo na utz. Sve se očistila samo i pratili smo betu dok nije pala na nulu. Duphastone sam dobila  nakon 4.mpo postupka (uz druge lijekove) i povećana mi je terapija na 6 tableta kad sam prokrvarila zbog hematoma. Nije ni približno isto kao tvoja i mašina situacija, ali u mojoj situaciji je duphastone pomogao. Mislim da Maša nije ni dobila duphastone što mislim da je ok, ali ne sjećam se više što je pisalo. Doktori dijele terapiju kapom i šapom i tu se slažem, ali samo hoću reći da sam bila u situaciji gdje sam trebala dobiti terapiju, ali zbog štednje ili nemara nisam iako je zbog moje dijagnoze bilo očito da mi je ta terapija potrebna. 

Ivo& Ivana💙♥️
    05. Prosinac 2020. 18:36

Mi smo danas napunili punih 10 tt i ušli u 11tt ali ja ne osjećam ništa takvo kao cure koje ste u 11 tt😔😔.
    Ja sam inače sitne građe 157 cm i 49-50 kg. i možda mi se ponekad učini da mi je stomak malo se ispupčio ali prije mislim da je to do probave. Sad ni na pregled nemogu zbog korone. Jer se moram testirati u pon. A trebala sam imati pregled. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

05. Prosinac 2020. 18:57

Clio jesi nazvala i odgodila pregled? Mozda ti moze ponuditi neki raniji termin posto si u toj situaciji. Mozda uopće nemas coronu. Ja sam neki dan imala 37°C kad sam mislila da je visa i cesto mi se desi da gorim i osjetim malo da je povisena ali ne mjerim vise ko ispocetka

matea1989
    05. Prosinac 2020. 18:58

Clio35

Mi smo danas napunili punih 10 tt i ušli u 11tt ali ja ne osjećam ništa takvo kao cure koje ste u 11 tt😔😔.
    Ja sam inače sitne građe 157 cm i 49-50 kg. i možda mi se ponekad učini da mi je stomak malo se ispupčio ali prije mislim da je to do probave. Sad ni na pregled nemogu zbog korone. Jer se moram testirati u pon. A trebala sam imati pregled.

Clio ne živciraj se ne osjećam ni ja ništa od toga što su cure rekle i prestali su mi skoro svi simptomi, mučnine skoro više nemam, jedino ako baš pregladnem i onda mi se digne kiselina,  sise me bole jedino kad ih baš jače stisnem a bile su toliko bolne da mi je grudnjak smetao.... Ne želim se živcirati oko toga uopće, meni je pregled u utorak nakon puna 4tj i nadam se da će biti sve u redu, mršavije sam građe i nazire mi se stomačić.  Mene je isto glupa korona snašla i to baš mene koja je izbjegavala sve moguće rizične situacije, ali jedina sreća je što mi u nedjelju završava izolacija... Tako da samo hrabro, nemoj se živcirati i bit će sve u redu ❤️

05. Prosinac 2020. 19:01

chocolina

Mirjam2

Chocolina, odlicno 👍
    Mallla, ja sam dobila na poklon dnevnik trudnoce ali nikako krenuti pisat 😬 Ne volim pisati, obožavam citati.
    Isto to osjetim kad legnem na lijevu ili desnu stranu da se kompletno prelije trbuh i sva tezina 😂
    Inace me poceo malo trbuh svrbit ispod, jos nekog? Mazem se bademovim uljem svaki dan…

Mene je u prvoj poceo svrbit trbuh dosta rano, trackala sam se svim i svacim. I na kraju popucala u 28.tjednu. Meni su govorili da se ne cesem jer to izaziva stvaranje strija 😅

Mene bas iznenadilo, ja sam mislila da dođe kasnije al nema sta drugo biti nego se koza rasteze... I bas na istom mjestu stalno. 
    Cocolina, ne brini zbog probadanja, maternica radi svoje, samo pozitivno misliti 👍

Mallla
    05. Prosinac 2020. 19:08

Clio prilično je velika razlika u trudnoći za dan kamoli za tjedan dana. Osim toga cure koje su već rađale mogu ranije osjetiti. Nemaš brige! Probaj se okružiti pozitivnim mislima, pregled će brzo. Ako sumnjaš na koronu onda je napametnije ozdraviti pa ići na pregled. Naravno uz testiranje i sve sto ide uz to. Znam da ti se čekanje pregleda čini kao vječnost ali to moramo izdržati.
    Već sam bila pisala da je meni u zadnje vrijeme temp 37 do 37.2 često kroz dan. Isto sam pratila stanje da vidim hoće li rasti ali nije.
    Što se tiče bilo kakvih bolova/grceva leći na lijevi bok i odmarati ili leći na leđa a noge dignuti na povišenom da se zdjelica opusti.

url=https://lilypie.com]

chocolina
    05. Prosinac 2020. 19:09

I ja sam jucer osjetila ispod pupka neko lagano treperenje. E sad, nisam sigurna da li je beba il crijeva 🤔 U prvoj je to bilo sa 18tj., kazu u drugoj ranije da se osjeti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.