Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lullaby
    06. Prosinac 2020. 09:58

Cure ja sam se malo zabrinula jer nisam još bila na pregledu, pa sam odlučila privatno vaditi betu. Je li dovoljno 2x? Dan za dan ili da napravim pauzu od dana između?

mara5
    06. Prosinac 2020. 10:23

Lullaby

Cure ja sam se malo zabrinula jer nisam još bila na pregledu, pa sam odlučila privatno vaditi betu. Je li dovoljno 2x? Dan za dan ili da napravim pauzu od dana između?

2 puta sa danom pauze, da vidis jel se uduplava
    Iz kojeg razloga si zabrinuta?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

06. Prosinac 2020. 10:41

maša25

Jutro drage moje ❤️
    Evo ja bas bas prokrvarila, krenula menga 😕
    Mislim da nema smisla ni neki odlazak na hitno a ni pijenje tih tableta za odrzavanje trudnoce koje mi je dala …
    Evo tuzni jesmo , ali stavila sam si u glavu da cemo sad opet brzo bit trudni i da je definitvno bolje da se desilo sada nego kasnije u trudnoci 😕
    Mislim da me dosta sjebalo to sta ja znam za trudnocu vec dosta dugo tj 4 dana prije ocekivane menge pa sam se vec malo i vezala. Ali sve u svemu prezivit cemo mi to i idemo dalje u nove pobjede 🤞🤞🤞

Hvala svim curama na neizmjernoj podršci ❤️❤️❤️ Oprostite sto sam opet malo povukla tuzne teme ali nastavite dalje samo pozitivnim tonom ❤️ Brzo cu ja opet u grupu ili jesenske bebe ❤️❤️❤️❤️

Žao mi je Mašo 😔 želim ti svu sreću da se što prije vratiš❤️🙏 budi jaka 💪

06. Prosinac 2020. 10:52

Maša, jako mi je zao 😔 Ali sviđa mi se sto si pozitivna bila i ostala, i ne sumnjam da ces brzo opet biti trudna 🙏🍀🤞 Sretno! 

• Evana
    06. Prosinac 2020. 10:53

Mašo, iskreno mi je žao, nadam se da ćeš nam se brzo vratiti 

lucijaa117
    06. Prosinac 2020. 10:53

Jedno pitanje za cure koje imaju hematom ili su ga imale u prethodnoj trudnoci. Znaci meni je moj ginekolog rekao da je hematom mali i da se ne brinem oko toga, mirovanje nije strogo nego u smislu da ne obavljam nikakve teske fizicke poslove. jucer nakon tjedan dana sam opet dobila obilniji smedi iscjedak i par kapljica krvi  (sad ih vise  nema). Na pregledu sam bila u cetvrtak di je receno da je sve super,slj tek za kojih mj dana. Znaci ja sad prakticki svakih par dana strepim kad mi se pojavi ta sukrvica i pitanje dokle ce jos to trajat jer mi nije objasnjeno na koji nacin se taj hematom povlaci, krvarenjem ili kako? 

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

06. Prosinac 2020. 10:55

mara5

Nego zaboravila sam napisat, cure jel pala kakva siba u cizmicu? 😛

Nista 🙈 Ali nastavljam s tradicijom stavljanja cizmice na prozore vec iduce godine kad cemo imati bebu. Daj zamisli ti, ovo nam je zadnji Sv.Nikola i zadnji Bozic udvoje 🙈🥰

sassy
    06. Prosinac 2020. 11:06

Lullaby

Sta je razlog tvoje zabrinutosti? Ja sam pomjerila ranije svoj prvi pregled radi bolova koje sam imala u stomaku (i jos imam) i terapije koji uzimam, pa makar morala ponovit pregled kroz sedmicu dana jer ne vjerujem da ce otkucaje srca cuti tako rano. Isto tako da se posavjetujem s dr oko svega. Nazalost slobodna je tek u srijedu s prvim terminom al mirovat cu do tad.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Norrah
    06. Prosinac 2020. 11:07

lucijaa117

Jedno pitanje za cure koje imaju hematom ili su ga imale u prethodnoj trudnoci. Znaci meni je moj ginekolog rekao da je hematom mali i da se ne brinem oko toga, mirovanje nije strogo nego u smislu da ne obavljam nikakve teske fizicke poslove. jucer nakon tjedan dana sam opet dobila obilniji smedi iscjedak i par kapljica krvi (sad ih vise nema). Na pregledu sam bila u cetvrtak di je receno da je sve super,slj tek za kojih mj dana. Znaci ja sad prakticki svakih par dana strepim kad mi se pojavi ta sukrvica i pitanje dokle ce jos to trajat jer mi nije objasnjeno na koji nacin se taj hematom povlaci, krvarenjem ili kako?

Ja imam hematom. Maleni isto, 8mm. Rekao je da ga ne smatramo opasnim jer je ispod bebe i da bi trebalo sve biti oke. Isto mirovanje, 15min hodanje u komadu i onda odmor malo. I naravno ako osjetiš da ti je previše, odmori. Rekao je da oko 15. tj se obično povlače, e sad može samo nestati da se nekako unutra razgradi, a moze se i jednostavno izliti kako sam ja shvatila, ali da se u slučaju sukrvice ili krvarenja javim u ordinaciju. Pijem Duphaston od kad je otkriven i za sada je kod mene hvala Bogu sve u redu. Nadam se da sam ti malo pomogla barem... Drzim fige da sve bude oke 🤞

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

lucijaa117
    06. Prosinac 2020. 11:50

Norrah

lucijaa117

Jedno pitanje za cure koje imaju hematom ili su ga imale u prethodnoj trudnoci. Znaci meni je moj ginekolog rekao da je hematom mali i da se ne brinem oko toga, mirovanje nije strogo nego u smislu da ne obavljam nikakve teske fizicke poslove. jucer nakon tjedan dana sam opet dobila obilniji smedi iscjedak i par kapljica krvi (sad ih vise nema). Na pregledu sam bila u cetvrtak di je receno da je sve super,slj tek za kojih mj dana. Znaci ja sad prakticki svakih par dana strepim kad mi se pojavi ta sukrvica i pitanje dokle ce jos to trajat jer mi nije objasnjeno na koji nacin se taj hematom povlaci, krvarenjem ili kako?

Ja imam hematom. Maleni isto, 8mm. Rekao je da ga ne smatramo opasnim jer je ispod bebe i da bi trebalo sve biti oke. Isto mirovanje, 15min hodanje u komadu i onda odmor malo. I naravno ako osjetiš da ti je previše, odmori. Rekao je da oko 15. tj se obično povlače, e sad može samo nestati da se nekako unutra razgradi, a moze se i jednostavno izliti kako sam ja shvatila, ali da se u slučaju sukrvice ili krvarenja javim u ordinaciju. Pijem Duphaston od kad je otkriven i za sada je kod mene hvala Bogu sve u redu. Nadam se da sam ti malo pomogla barem… Drzim fige da sve bude oke 🤞

Ja pijem utrogestan i reko mi je da je krvarenje kao normalno u ranoj trudnoci, ali nije mi svejedno kad svakih par dana primjetim ili  iscjedak ili tu nekakvu sukrvicu. Ne znam ko je izmislio da je ovo blazeno stanje 🤣

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.