💕💞 Hvala vam svima! Točno znate što trebate reći!
Umirila sam se, takav trenutak je bio... Nažalost, vjv će ih biti još. Možda sam nekako prebrzo i pokušala to ostaviti iza sebe, kao ja to mogu... Ali se uhvatim 150 puta dnevno kako o tome razmišljam! Proći će, sve prolazi... Hvala vam što ste uz mene kad mi je teško, nadam se da ćemo se opet skupa veseliti... 💖
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Nije mi rekla da ponavljam betu tako da je necu radit vidit ce ona valjda vec nesto na ultrazvuku u srijedu a sad strogo mirovanje
Onda miruj Mašo bit će sve ok 🤞💞
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Nije mi rekla da ponavljam betu tako da je necu radit vidit ce ona valjda vec nesto na ultrazvuku u srijedu a sad strogo mirovanje
A mislim nije ti rekla.jel to ona ista sta ti je rekla da ni nisi trudna ?! Isad ti daje tablete ,sta ti nije odma dala tablete da te cuvaju..sta reci.tvoja odluka za betu,al ja nerazumin onda ni zasto si je vadila danas al kako hoces.sretno 💓
1.8. Curetak stigao 💗
Maša koje tablete ti je dala?
Mislim ovo je losa beta 😬 https://bebo.club/uploads/2019/10/screen-shot-2019-10-11-at-70741-pm.png
https://www.babycenter.com.au/thread/1087523/hcg-levels-at-5-weeks-4-day
Na tvom mjestu ja bi ju definitivno ponovila..
Drzi mi se ❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ovo je beta po tom nalazu u granicama normale...
onaj duphaston ili tako nesto
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Maso, nema poente radit betu jednom u tvojoj situaciji.. ne znam da li me razumes, ali mislim da bi je trebala ponovit..
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Ovo je beta po tom nalazu u granicama normale…
onaj duphaston ili tako nesto
Aaa nije bas :/ pročitaj ovaj link sto sam ti stavila (5+4 beta je cca 1000) no evo nadam se da ce biti sve ok 🤞
Dup.ce zaustaviti krvarenje no svakako ponovi betu..
E bas ti je blesava ta gin.
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
U par dana susret sa vrlo ne logicnim ginekolozima.
Mašo sve cure ti zele najbolje i drzimo ti fige❤🤞,
ali beta se radi vise puta bas iz razloga da se utvrdi trudnoc
ili u onom gorem slucaju se takodjer ponavlja kako bi se utvrdilo da je sve otislo.
Zato ne razumijem zasto ti nisu rekli da ponoviš 🤷♀️
🙅♀️30, 🙋♂️29
Malo po ovom svemu mislim da si 4 + tjedan trudnoće a ne 5+. Očito ovulacija i implatacija kasnije. Odmaraj, pazi se i bit će dobro. S obzirom na tjedan koji si lako je pripisati krv implataciji ili nekoj žilici što je pukla jer je dole sada sve osjetljivije. Nekada je rano spoznavanje T velika prepreka našem miru. Pazi se i čekamo dobre vijesti!
Ostale cure kako ste? Kako provodite dane?
Ja sam jedva dočekala vikend, a ovaj put moram malo sporije po kući radit da opet ne budem ukočena. Danas smo curica i ja čistili prozore i zaljepit ćemo Božićne naljepnice jer večeras se čizmica čisti i stavlja na prozor....uživam gledati njeno uzbuđenje! Kod nas danima pada kiša i Rijeka pored kuće se skroz izlila iz korita pa skoro imamo more 😄
Inače curica mi stalno viče da ću joj rodit sestru i ne odustaje, a i tata bi curicu...nekako se nadam da bi za 2tj možda mogli vidjeti ako se sve poklopi!
url=https://lilypie.com]
Mašo dobro su ti ostale cure rekle, nema smisla vadit betu samo jednom, ovo ti ništa ne znači ako ju ne izvadiš za dva dana ponovno. Bez obzira jesu li ti rekli ili ne.
I dalje držim 🤞🤞
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji