Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    05. Prosinac 2020. 14:05

Cure, u mom slučaju je duphaston samo odgodio pobačaj... Možda neke nisu pročitale, ja sam prokrvarila, otišla na pregled gdje je doktor vidio da srce kuca i da je sve u redu... Nije vidio da je zapravo pobačaj u tijeku i dao mi duphastone... Nažalost, taj isti dan je srce prestalo kucati, a on mi je zaustavio krvarenje... I upravo zbog toga se to oteglo, jer da je vidio da je to već krenulo, nebi ga popila i pila 3 dana... Dotad bi se već bila očistila... Meni je samo produžilo tu agoniju, jer sam bila uvjerena da je sve u redu (mada sam duboko u sebi znala da nije, jer krvarenje u trudnoći nije dobro!). Čim sam prestala piti duphaston odmah sam prokrvarila, ali sam svejedno morala ići u bolnicu jer je od toga tada već bilo prošlo 6 dana! Čim sam došla u bolnicu rekla sam im da mi je žao što mi je dao da to pijem!! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Sanjarka88
    05. Prosinac 2020. 14:17

Ja jako cijenim svog ginekologa sto mi nije zelio dati terapiju. Doslovno mi je rekao da necemo spasavati nesto sto je tijelo pocelo odbacivati.... Ruzno za cuti ali jedino realno zapravo.
    Ne moze biti dobra beta 220 na 5+4, nikako nazalost to je beta za 15dpo taman 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Evana
    05. Prosinac 2020. 14:25

Clio35

Evana

Clio35

Evana

Clio35

Ja prošli put nisam prokrvarila jer je bila razlika između pregleda 2 tjedna kad se ustanovilo da srce ne kuca i poslana sam odmah na kiretažu. Sad je već prošlo 4 tjedna i neznam što se događa, mislim da sam uhvatila koronu jer mi je nos zacepljen, glava me boli, sad me i grlo pocelo boliti i temp. je 37.Sigurno neću na pregled još narednih 10ak dana.
    Da li znas mogu li otići negdje na pregled da vidim dali je sve ok. Jer će me ovo čekanje ubit. Znam da nije dobro za bebu ali jednostavno to je jače od mene. Inaće sam paničar po prirodi i jako se bojim

mslim da je najbolje da nazoves hitnu ili onaj covid broj i objasnis situciju. ja sam isla u Petrovu bolnicu na hitan pregled, ali tad nisam imala nikakve simptome.
    sorry, nisam pohvatala, jesi li isla na testiranje?

Nisam se testirala još, jer sam tek jucer saznala da sam bila u kontaktu sa zarazenom osobom. Ali od naseg kontakta je proslo 5 dana i meni je tek od jucer zacepljen nos tj. sinusi. I imam temp. 37 cijelo vrijeme. Neznam sto da radim zbog pregleda koji mi je u ponedjeljak.

neces moci na pregled, moras nazvat svoju doktoricu i otici se testirati i ginekologici se javit da bi odgodila pregled. Znam da ti je žao što nećeš na pregled, ali najbolje za tebe i bebu trenutno je da odmaraš i ozdraviš što brže. sve će biti u redu <3 ne mora ni značit da je korona u pitanju, ali zbog sveukupne situacije nije dobro da ideš trenutno na pregled jer imaš simptome

To si u pravu, evo lezim cijeli dan. Svako malo mjerim temp. i dalje je 37. Samo neznam dali će puno vremena proći do sljedećeg pregleda onda? Bila sam tocno prije mjesec dana na pregledu i to je zadnje što znam,srce je kucalo i to je to.ići ću na testiranje pa ću biti pametnija.
    I hvala ti puno na savjetima

Ako ćeš osjećati blage bolove u cijelom tijelu ili imati visoku temperaturu, nemoj se prepast ja sam ih osjecala iako sam imala temperaturu od 37,8 maksimalno, i to samo 2 dana, samo popij obican paracetamol. siguran je za trudnice, ne moraš brinuti. 
    ma mislim da to nema veze, pregled bi trebali biti svakih 4 tjedna, ali izvanredno je stanje. bitno da nemaš bolova i da ne krvariš. samo im se javi da se dogovorite što i kako, pitaj ju što smiješ pit od lijekova u slučaju da si pozitivna i doktoricu i ginekologicu  vidite se za desetak dana kad sve bude ok :

• Evana
    05. Prosinac 2020. 14:26

a što se tiče začepljenog nosa, ja sam koristila sprej na bazi morske vode, a za grlo sam koristila propolis bez alkohola i neke biljne pastile i pila hektolitre čaja 

• Emmi
    05. Prosinac 2020. 14:30

Emmi

Bok cure ovako jucer sam pisala
    Sutra trebam dobit M
    A jucer mi je pocelo u jutro da izlazi roze Pa posle Bajgi smedje i navecer nije bilo nista niti sad ujutro, jutros sam ponovo radila test ali ne za rano otkrivanje i bio je negativan sad malo prije opet sam bila u WC i vidjela sam da je opet pocelo izlazit Ali nesto izmedju roze i smedje i sad me zanima ako je u pitanji implatacija Moze li biti da tako jucer bude i da nestane na i da opet dode ovako i Moze li se to pojacavat malo i smnjivat kolicina ili?
    Molim na odgovor 🤯🤲🏻🤯

??

👩23
    👨24

mara5
    05. Prosinac 2020. 14:40

Nina27

lucijaa117 meni je ginekologica rekla da je utrogestan puno prirodniji. Zato mi ga je propisala, a ne duphaston. Što se tiče svega ostalog - maša25 želim da sve najbolje prođe, ali meni je beta s 4 + 6 bila preko 5.000, sve smo individualne i ništa ne mora značiti, ali kako cure kažu: budu za sve spremna, a za slučaj da bude dobar ishod veseli se. :) jako si mlada i imaš još puno vremena. Mi smo čekali vise od godinu i pol da uopće dočekamo plus.
    A sad pozitivne teme :) ovo treba biti forum odnosno konkretno tema pozitive. Mislim da nema smisla da svaku put upadnemo u strahove i depresiju kad čitamo tuđe postove. 😉

Slazem se u potpunosti 😊
    Ovo je tema  da budemo pozitivni.
    I jedva cekam da nekko svi prodjemo ovaj pocetak i da pocnemo djeliti misljrnja s bocicama kolicima pripremama  o mahanju rukica i nogica o rastu o kilazi i svemu sto donosi ovo blazeno stanje. 🥰🤰

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    05. Prosinac 2020. 14:42

Emmi

Emmi

Sutra trebam dobit M
    A jucer mi je pocelo u jutro da izlazi roze Pa posle Bajgi smedje i navecer nije bilo nista niti sad ujutro, jutros sam ponovo radila test ali ne za rano otkrivanje i bio je negativan sad malo prije opet sam bila u WC i vidjela sam da je opet pocelo izlazit Ali nesto izmedju roze i smedje i sad me zanima ako je u pitanji implatacija Moze li biti da tako jucer bude i da nestane na i da opet dode ovako i Moze li se to pojacavat malo i smnjivat kolicina ili?
    Molim na odgovor 🤯🤲🏻🤯

??

Imas temu Zelim dijete i na njoj jos dosta podtema kao sto su tko planira i lh trakice gdje cure dosta pricaju o ocekivanoj M i O i svemu..mozda ce tamo biti vise cura koje ce se prepoznati u tvom pitanju.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Aneee
    05. Prosinac 2020. 14:43

Mašo drži se ❤ znaci ginekologica ti je strava...I da je vidjela da ćeš dobiti mengu i da od trudnoće nema nista mogla je na fin način...a ne tako bezdušno...a što se tiče bete tko zna možda je imala stvarno kasnu ovulaciju  ili duplu ovulaciju  pa je beta niska...ne mora značiti da je stvarno u 5tt...tako da nada umire zadnja...u svakom slučaju tu smo za tebe ❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Evana
    05. Prosinac 2020. 14:43

Emmi

Emmi

Sutra trebam dobit M
    Molim na odgovor 🤯🤲🏻🤯

??

jesi napravila test? osjećaš li se kao da ćeš dobiti m? 
    ne želim ti davat lažnu nadu zato mislim da je najbolje da pričekaš sutra ujutro i napraviš test, ako već nisi. 
    teško je razlikovati krvarenja, to je stvarno individualno, zato je najbolje uzeti test i napraviti ga. držim fige da bude željeni rezultat 

chocolina
    05. Prosinac 2020. 15:11

Evo bas sam usla u svoje biljeske iz 2019 godine. Znaci meni je beta bila 546 na dan prije ocekivane M. A dva dana poslije 1006. Maso ucini kako mislis da je ispravno, svakako duboko u sebi nadam se da je bebica tu 🙏🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.