Fastazija pa iskreno sam googlala i uspoređivala ova tri najpoznatija: nifty, harmony i panorama. Dvoumila sam se između nifty i panorame jer imam osjećaj da harmony najmanje poremećaja može kontrolirati. A o panorami kao ima na jednoj stranici (seqentia) gdje tvrdr da je najbolji. Panorama ti provjeravaju u SAD-u, a nifty u Aziji. Na kraju, kad sam malo detaljnije pogledala, sam shvatila da se na našim prostorima najčešće koristi nifty jer je navodno najpouzdaniji jer onih 99 % točnost ti vrijedi za Down, pautasov i edwardsow sindrom, a za ostale malformacije je nešto sitniji postotak točnosti (a mislim da je nifty očito generalno točniji po tim parametrima od ostalih) plus nifty ima taj najskuplji paket koji pokriva sve dodatne malformacije, koji ću ja raditi. Meni je jednostavno bitno da imam izvjesnost. :) ali si još malo pogledaj i progooglaj. ;)
Hvala ti, ja sam istog mišljenje. Vidjela sam da ima još nekih, a sada Nifity ima laboratorij u Zagrebu.
Nisam nista ocistila, muz bas ne vodi racuna o nikoli 😂
Ja se mazem uljem na vlaznu kozu, tako da se odmah protrljam poslije tusiranja.🤰
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ma nisam ni ja nist ocistila, vec znam da necu nista dobiti 😁 Nego sam mislila naše mame koje vec imaju djecu, da stavljaju cizme ko obitelj svi zajedno pa mi to bude slatko... 🥾👢👟
Ja sam maloprije dobila od sveki veeeliku kesu cokoladnih bombona 🤭 Inace mi ona svake godine tako nesto okaci na vrata, al veceras mi je donila osobno jer sutra zovu veliko jugo pa da slatkisi ne odlete 😄
Cure, mene je u prošloj trudnoći svrbio trbuh i to dosta rano ali nisam nikad dobila strije pa eto, ima nade da nece ni ovaj put :)
Radila sam i Nifty, mogla sam kod svog ginekologa, tj poslali su me sa kutijom za testiranje u lab koji je min udaljen i tamo su mi izvadili krv pa sam sve to vratila svom gin, i njima su došli nalazi nakon nekoliko dana. Planiram raditi opet.
U prošloj trudnoći mi je gin vec sa 11 tjedana rekao da je curica i nifty je potvrdio 😊
Jutro drage moje ❤️
Evo ja bas bas prokrvarila, krenula menga 😕
Mislim da nema smisla ni neki odlazak na hitno a ni pijenje tih tableta za odrzavanje trudnoce koje mi je dala ...
Evo tuzni jesmo , ali stavila sam si u glavu da cemo sad opet brzo bit trudni i da je definitvno bolje da se desilo sada nego kasnije u trudnoci 😕
Mislim da me dosta sjebalo to sta ja znam za trudnocu vec dosta dugo tj 4 dana prije ocekivane menge pa sam se vec malo i vezala. Ali sve u svemu prezivit cemo mi to i idemo dalje u nove pobjede 🤞🤞🤞
Hvala svim curama na neizmjernoj podršci ❤️❤️❤️ Oprostite sto sam opet malo povukla tuzne teme ali nastavite dalje samo pozitivnim tonom ❤️ Brzo cu ja opet u grupu ili jesenske bebe ❤️❤️❤️❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro trudnice 🤰🥰
Mašo bas sam dosla provjetiti jesi prestala krvariti, jako mi je zao 😐
Ali upravu si i jaki ste, budite ciste glave odtuguj i nastavi u nove pobjede ❤❤❤
🙅♀️30, 🙋♂️29
Nego zaboravila sam napisat, cure jel pala kakva siba u cizmicu? 😛
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutro drage moje ❤️
Mislim da nema smisla ni neki odlazak na hitno a ni pijenje tih tableta za odrzavanje trudnoce koje mi je dala …
Evo tuzni jesmo , ali stavila sam si u glavu da cemo sad opet brzo bit trudni i da je definitvno bolje da se desilo sada nego kasnije u trudnoci 😕
Mislim da me dosta sjebalo to sta ja znam za trudnocu vec dosta dugo tj 4 dana prije ocekivane menge pa sam se vec malo i vezala. Ali sve u svemu prezivit cemo mi to i idemo dalje u nove pobjede 🤞🤞🤞
Hvala svim curama na neizmjernoj podršci ❤️❤️❤️ Oprostite sto sam opet malo povukla tuzne teme ali nastavite dalje samo pozitivnim tonom ❤️ Brzo cu ja opet u grupu ili jesenske bebe ❤️❤️❤️❤️
Mašo drži se ☹️ Toliko si draga i pozitivna osoba i sigurna sam da će te dočekati tvoja mala srećica... ❤️
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Jutro drage moje ❤️
Mislim da nema smisla ni neki odlazak na hitno a ni pijenje tih tableta za odrzavanje trudnoce koje mi je dala …
Zao mi je Maso ❤️ Ali akk je bilo sudjeno da je izgubis, bolje ranije nego kasnije. Cuvajte se i cujemo se uskoro ovdje
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sortiraj odgovore
Najstariji