Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    05. Prosinac 2020. 19:11

Laya dobrodosla! :) 
    Sanjarka, Laya, zao mi je sto ste sve to morale proci :( I ja sam nazalost imala jednu izgubljenu trudnocu, prazna gestacijska vrecica. Iz tjedna u tjedan novi pregledi i nova nadanja da ce se neszo razviti, ali nije. U 10tt, odnosno s punih 9 tjedana i nesto dana je vec bilo evidentno da se i gv povlaci. Nisam morala na kiretazu, do 10 tt, a moguce i vise se moze samo popiti tableta za prekid trudnoce i sve samo izidje. To sto se Mase tice, ne treba se odmah bojati kiretaze i zuriti cim prije otkriti ako nema trudnoce, ona je tek 5 tt, ima jos jako puno vremena da nedaj boze ne bude bebe. Nemojte ju plasiti i s kiretazama vec, nepotrebno je... Sve ce se saznati, a do tada saljem pozitivnu energiju da sve bude dobro i kako treba biti! Bitno je da smo si tu podrska u dobru i zlu, da se veselimo zajedno. :) 

Kiflica
    05. Prosinac 2020. 19:14

Hihi drago mi je sto osjecate te pokretice bebe! Ja sam bila uvjerena prije tjedan dana da ih osjecam, ma 100 posto, a bili su samo vjetrovi  Meni je jos prerano, ali vama nije. Jedva cekam da i ja osjetim prave pokrete! 

Orhideja1
    05. Prosinac 2020. 19:16

Clio i ja sam u 11tt i baš sam mužu rekla kako sam zadnjih par dana bez mučnine koja ni nije bila nešto strašna... i onda mi navečer oko 21 sat dođe takva muka da sam požalila što sam išta rekla. Što se grudi tiče, ni one nisu bolne kao na početku, ali me zato povremeno baš jako žigne oko bradavice.
    Moj pregled je u srijedu i svaki dan odbrojavam do tada.
    Meni je trbuh malo veći navečer, ali isto mislim da je i dalje nadutost nego baš trudnički trbuh. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Kiflica
    05. Prosinac 2020. 19:29

Oo, Lucky, jel se mazes s cime? Ja jos nisam pocela, kao rano mi je, ne vidi se buscic jos... 

05. Prosinac 2020. 19:40

Luckyy42

Boze cure ja sam vec strije primjetila…😫

A ja mislila da je za svrab rano 😩 Jel te svrbilo prije? Sad sam isla pod najvećim svjetlom trazit al jos nista od strija..

Nina27
    05. Prosinac 2020. 19:45

Fastazija pa iskreno sam googlala i uspoređivala ova tri najpoznatija: nifty, harmony i panorama. Dvoumila sam se između nifty i panorame jer imam osjećaj da harmony najmanje poremećaja može kontrolirati. A o panorami kao ima na jednoj stranici (seqentia) gdje tvrdr da je najbolji. Panorama ti provjeravaju u SAD-u, a nifty u Aziji. Na kraju, kad sam malo detaljnije pogledala, sam shvatila da se na našim prostorima najčešće koristi nifty jer je navodno najpouzdaniji jer onih 99 % točnost ti vrijedi za Down, pautasov i edwardsow sindrom, a za ostale malformacije je nešto sitniji postotak točnosti (a mislim da je nifty očito generalno točniji po tim parametrima od ostalih) plus nifty ima taj najskuplji paket koji pokriva sve dodatne malformacije, koji ću ja raditi. Meni je jednostavno bitno da imam izvjesnost. :) ali si još malo pogledaj i progooglaj. ;)

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

Kiflica
    05. Prosinac 2020. 19:45

E da, moguce da svrbi jer se rasteze koza, samo ti jos nije popucala, a mozda ni nece. Ja sam bas sklona strijama, bedra su mi sva tigrasta, dobila ih u teen danima kada sam naglo dobila bokove i dupe. Od cackalice do J.Lo u jednom ljetu u 6.razredu Os  
    Tako da, evo pocinjem se mazati od veceras! 

Kiflica
    05. Prosinac 2020. 19:50

Nina, hvala sto si podijelila razlike, bas me zanimalo koji nipt test je najbolji. I mene vuce taj nifty iako nosam jos odlucila. :)

mara5
    05. Prosinac 2020. 20:22

Ja sam sklona isto, kao i kiflica odjednom sam postala j.lo 😂
    Zato se od plusa vec mazem ali morat cu pojacati 😛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

05. Prosinac 2020. 20:25

Ja se mazem samo navecer nakon tusiranja... Pred tv i onak fino mazat i mazit busic sat vremena 🥰
    Jeste ocistile cizmice drage moje? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.