Ja sam na početku da se umirim radila betu na 4t3d i bila je 2052, a ponovljeni nalaz na 4t5d bio je 4880... Mislim sve smo različite ali meni se laički ipak na žalost čini to dosta nisko Mašo, ja bi na tvom mjestu obavezno ponovila to u ponedjeljak.
Ja prošli put nisam prokrvarila jer je bila razlika između pregleda 2 tjedna kad se ustanovilo da srce ne kuca i poslana sam odmah na kiretažu. Sad je već prošlo 4 tjedna i neznam što se događa, mislim da sam uhvatila koronu jer mi je nos zacepljen, glava me boli, sad me i grlo pocelo boliti i temp. je 37.Sigurno neću na pregled još narednih 10ak dana.
Da li znas mogu li otići negdje na pregled da vidim dali je sve ok. Jer će me ovo čekanje ubit. Znam da nije dobro za bebu ali jednostavno to je jače od mene. Inaće sam paničar po prirodi i jako se bojim
mslim da je najbolje da nazoves hitnu ili onaj covid broj i objasnis situciju. ja sam isla u Petrovu bolnicu na hitan pregled, ali tad nisam imala nikakve simptome.
sorry, nisam pohvatala, jesi li isla na testiranje?
Nisam se testirala još, jer sam tek jucer saznala da sam bila u kontaktu sa zarazenom osobom. Ali od naseg kontakta je proslo 5 dana i meni je tek od jucer zacepljen nos tj. sinusi. I imam temp. 37 cijelo vrijeme. Neznam sto da radim zbog pregleda koji mi je u ponedjeljak.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Mašo, forum je na tvojoj strani. Vadi betu i drugi put! 🙏 Sretno!
Mallla, ja pecem keksice, danas sam vec napravila crinklese 🙃 Imam jos marcipana i napravila bi nesto s njim al nemam nikakav provjereni recept pa ak netko nest ima nek podijeli 😁
Inace za rucak bi trebala jesti sarmu (5.dan za redom) ali protestiram jer mi na usi izlazi. Danas cu tjesteninu u crvenom sosu 🥰
Joj cure, ne razumijrm zasto Masu tjerate da ide vaditi opet betu, kada joj je propisano strogo mirovanje. Znaci mora samo lezati da se trudnoca odrzi. To joj je sansa da zadrzi bebu, a ne da hopsa po doktorima i izgubi bebu jer nije lezala. Ako bebe nema, to ce ionako saznati sljedeci tjedan na pregledu, nema potrebe da sad rafi toga da sto prije sazna da nema bebe (po beta nalazima) riskira da izgubi bebu ako bebe ima! Ne znam ako me razumijete. Maso, slusaj tu privatnu lijecnicu koju si zvala, a ne savjete sa foruma. Miruj, ako je beba tu, zadrzat ce se, a ako je nema, saznat ces kad tad. :*
Malo po ovom svemu mislim da si 4 + tjedan trudnoće a ne 5+. Očito ovulacija i implatacija kasnije. Odmaraj, pazi se i bit će dobro. S obzirom na tjedan koji si lako je pripisati krv implataciji ili nekoj žilici što je pukla jer je dole sada sve osjetljivije. Nekada je rano spoznavanje T velika prepreka našem miru. Pazi se i čekamo dobre vijesti!
Ostale cure kako ste? Kako provodite dane?
Ja sam jedva dočekala vikend, a ovaj put moram malo sporije po kući radit da opet ne budem ukočena. Danas smo curica i ja čistili prozore i zaljepit ćemo Božićne naljepnice jer večeras se čizmica čisti i stavlja na prozor….uživam gledati njeno uzbuđenje! Kod nas danima pada kiša i Rijeka pored kuće se skroz izlila iz korita pa skoro imamo more 😄
Inače curica mi stalno viče da ću joj rodit sestru i ne odustaje, a i tata bi curicu…nekako se nadam da bi za 2tj možda mogli vidjeti ako se sve poklopi!
Mallla, upravo to što si rekla, rano saznanje za T nas stvarno može više uznemirit, nego umiriti, jer nam mozak radi 1000 na sat i sve se nešto preispitujemo da li je sve oke. Pratim što se Mašom događa i od srca joj želim da bude sve u redu, a istovremeno se meni povećava strah jel kod mene sve oke, nas dvije smo razlika u dan po ZM. Pregled mi je za dva tjedna, u jednu ruku super jer bi se trebalo sve vidjet jer ću bit 7+ tad, a drugu ruku dosta dugo mi je za čekat 😅 nadam se da ću uskoro bar neke simptome izraženije dobit pa da se bar osjećam trudnom😂
Joj cure, ne razumijrm zasto Masu tjerate da ide vaditi opet betu, kada joj je propisano strogo mirovanje. Znaci mora samo lezati da se trudnoca odrzi. To joj je sansa da zadrzi bebu, a ne da hopsa po doktorima i izgubi bebu jer nije lezala. Ako bebe nema, to ce ionako saznati sljedeci tjedan na pregledu, nema potrebe da sad rafi toga da sto prije sazna da nema bebe (po beta nalazima) riskira da izgubi bebu ako bebe ima! Ne znam ako me razumijete. Maso, slusaj tu privatnu lijecnicu koju si zvala, a ne savjete sa foruma. Miruj, ako je beba tu, zadrzat ce se, a ako je nema, saznat ces kad tad. :*
Kiflice, ja prva nisam razmišljala na taj način kada sam u najboljoj namjeri jučer rekla Maši da ne čeka pon nego da betu vadi već danas ako može. Ali stvarno si apsolutno u pravu, nema smisla da bude nestrpljiva i trči po pretragama kad mora strogo mirovati. Kažemo mi tu na forumu svašta u najboljim namjerama, al sad na početku očito trebamo imati smo strpljenje da tijelo i hormoni naprave svoje. To govorim i Maši, a i sama sebi 😊
Mašo zao mi je sto te ovo snaslo 😪
Ja nisam doktor Ali ne mogu se cudom nacudit kakvi doktori sve rade i kako dijele te duphastone, doslovno 100 puta zahebu tijelo koje radi savrseno i odbacuje nesto sta nije ok.
Ovo nije dobra beta, ti znas kad si ovulirala jer si pratila lh trakicama a test ti je bio pozitivan vec 11dpo
Ucinit ces sve sta mozes naravno, miruj.
Ali budi spremna na sve ishode. Znas na kojoj temi nas mozes pronac za utjehu 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja prošli put nisam prokrvarila jer je bila razlika između pregleda 2 tjedna kad se ustanovilo da srce ne kuca i poslana sam odmah na kiretažu. Sad je već prošlo 4 tjedna i neznam što se događa, mislim da sam uhvatila koronu jer mi je nos zacepljen, glava me boli, sad me i grlo pocelo boliti i temp. je 37.Sigurno neću na pregled još narednih 10ak dana.
Da li znas mogu li otići negdje na pregled da vidim dali je sve ok. Jer će me ovo čekanje ubit. Znam da nije dobro za bebu ali jednostavno to je jače od mene. Inaće sam paničar po prirodi i jako se bojim
mslim da je najbolje da nazoves hitnu ili onaj covid broj i objasnis situciju. ja sam isla u Petrovu bolnicu na hitan pregled, ali tad nisam imala nikakve simptome.
sorry, nisam pohvatala, jesi li isla na testiranje?
Nisam se testirala još, jer sam tek jucer saznala da sam bila u kontaktu sa zarazenom osobom. Ali od naseg kontakta je proslo 5 dana i meni je tek od jucer zacepljen nos tj. sinusi. I imam temp. 37 cijelo vrijeme. Neznam sto da radim zbog pregleda koji mi je u ponedjeljak.
neces moci na pregled, moras nazvat svoju doktoricu i otici se testirati i ginekologici se javit da bi odgodila pregled. Znam da ti je žao što nećeš na pregled, ali najbolje za tebe i bebu trenutno je da odmaraš i ozdraviš što brže. sve će biti u redu <3 ne mora ni značit da je korona u pitanju, ali zbog sveukupne situacije nije dobro da ideš trenutno na pregled jer imaš simptome
Pa nakon pregleda da mi sestra koja radi s tom ginekologinjom koja ocito ne voli svoj posao kaze da ju tuzim jer je luda ne da ju ne bi vise poslusala nego ni nazvala. Strasno je da nemas izbora kad je jedina u krugu 100km.
Sortiraj odgovore
Najstariji