Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    05. Prosinac 2020. 10:55

Drugacija je mjerna jedinica na nalazu je mjerna jedinica L , STA TO ZNACI??? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Toncica24
    05. Prosinac 2020. 10:55

maša25

Evo nalaz, to je u intervalima za 6-ti tjedan sad neznam… u pon ponovo i sve ces znat na cemu si🙏

1.8. Curetak stigao 💗

• Toncica24
    05. Prosinac 2020. 10:57

maša25

Evo nalaz, to je u intervalima za 6-ti tjedan sad neznam… 😕
    https://ibb.co/9bPvpT2

Nije to 6 tjedan ,to je 4 tjedan .u pon ponovo bude li se duplala bit ce sve ok 

1.8. Curetak stigao 💗

Aneee
    05. Prosinac 2020. 11:01

Prvo me nema 2 dana onda mi treba 2 dana da sve pročitam...eto već 2 dana čitam i još uvijek nisam sve pročitala 😅
    Prvo da čestitam svim novim curama bas mi je drago dan nas tak puno 😊
    A curama koje su nas napustila želim da nam se brzo vrate ❤
    Cure koje imaju strasne mucnine ako mislite da to više nije dobro idite na hitnu...znaci ako se ne osjećate dobro bolje i otici jedan puta više nego nista ne napraviti...jer i ja sam imala strasne mucnine povracala sam sve i hranu i vodu znalo je biti i 15 puta na dan...tako da nemojte riskirati da dehidrirate kao ja tad 😅
    Ja sam dobro..I dalje se ne krećem puno jer onda počinju jos jače mucnine tako da još čekam kad će početi blazeno stanje 😅 ali opet sam puno bolje nego što je bilo prije koji tjedan...a sad da nastavim citati 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

amarenna
    05. Prosinac 2020. 11:03

Mašo vadi ponovo u ponedjeljak, ovo odgovara 4-om tjednu trudnoće, najbitnije je da se beta dupla (što ne mora naravno biti duplo točno u broj). Ja čekam 23.12. Da idem ponovo kod ginekologa na pregled, sve mi je jasno srčeko kuca, plod se vidi ali ne znam zašto me doktor pod obavezno uputio u 11-om tjednu na kobinirinani probir, pitala ga jesam jel nešto sumnjivo Al samo je rekao nudi vam se opcija da to učinite besplatno pa zašto ne 🙈 u prvoj trudnoći nisam radila niti su me slali sami, sad me šalju a ne želim se bespotrebno brinuti.. Ide li koja na kombinirani probir? 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Maša🤰🏼
    05. Prosinac 2020. 11:03

Zvala sam privatno gin , rekla je strogo mirovanje i dala mi je tablete 3x2 na dan i pregled u srijedu

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

chocolina
    05. Prosinac 2020. 11:04

Maša meni je beta u prvoj trudnoci bila oko 500, i radila sam je opet nakon dva dana, povecala se na 1000. Bila sam trudna niti 5tjedana tad. Tako da sad opet u pon vadi i drzim fige da se udupla 🤞🤞🤞

Maša🤰🏼
    05. Prosinac 2020. 11:04

Nije mi rekla da ponavljam betu tako da je necu radit vidit ce ona valjda vec nesto na ultrazvuku u srijedu a sad strogo mirovanje 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

chocolina
    05. Prosinac 2020. 11:05

maša25

Nije mi rekla da ponavljam betu tako da je necu radit vidit ce ona valjda vec nesto na ultrazvuku u srijedu a sad strogo mirovanje

Onda miruj, lezi i sretno u srijedu! 🤗🤗🤗

amarenna
    05. Prosinac 2020. 11:05

ana.b.

Prvo me nema 2 dana onda mi treba 2 dana da sve pročitam…eto već 2 dana čitam i još uvijek nisam sve pročitala 😅
    Prvo da čestitam svim novim curama bas mi je drago dan nas tak puno 😊
    A curama koje su nas napustila želim da nam se brzo vrate ❤
    Cure koje imaju strasne mucnine ako mislite da to više nije dobro idite na hitnu…znaci ako se ne osjećate dobro bolje i otici jedan puta više nego nista ne napraviti…jer i ja sam imala strasne mucnine povracala sam sve i hranu i vodu znalo je biti i 15 puta na dan…tako da nemojte riskirati da dehidrirate kao ja tad 😅
    Ja sam dobro..I dalje se ne krećem puno jer onda počinju jos jače mucnine tako da još čekam kad će početi blazeno stanje 😅 ali opet sam puno bolje nego što je bilo prije koji tjedan…a sad da nastavim citati 😄

Mene mučnine doslovno tjeraju u krevet, trudim se hodati što više mogu, Al ovo je užas, cijeli dan, cijelu noć mučno, jedem ko vrabac svakih pola sata po pet zalogaja samo da ne povraćam 🙈 nadam se da neću zapast u situaciju da ću morat na hitnu radi toga pa se tjeram da jedem i pijem makar otišlo van pa opet sve ispočetka 🤦‍♀️

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.