Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    05. Prosinac 2020. 07:50

antonela98

Ne znam sta da radim. Imam istu situaciju kao i masa. Jucer sam prokrvarila crveno i otisla na hitnu. Od tada krvarim samo smedjkasto, i to ostane na papiru
    Na hitnoj mi je rekao da on ne vidi nista osim zadebljanja maternice i pozitivne bete i da je to prerana trusnoca da vi se mogla utvrdit ultrazvukom i da mi nece prepisati nista
    Strah me je

Kolika je beta? Koliko si trudna?

Mašo sretno ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Maša🤰🏼
    05. Prosinac 2020. 08:18

Antonela , jako mi je zao neznam sta bi ti rekla :/ 
    Kolika ti je beta? Kad imas pregled kod svoje gin? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Orhideja1
    05. Prosinac 2020. 08:45

Clio35

Evana

ne znam kako napisat srca preko laptopa pa zamisljaj da su ovo srca

normalno je da si tužna i zabrinuta, daj sebi vremena da budeš dobro. I NEMOJ SEBE KRIVITI!
    meni je jako trebala osoba kojoj bi se jadala, ali istovremeno sam mislila da me nitko ne može razumjeti i nisam htjela druge zamarati. ako ti treba osoba kojoj ćeš se jadat a nemaš kome uživo, tu smo sve za tebe, za to i služi forum.
    obavještavaj nas o daljnjim vijestima i probajte se opustiti sad za blagdane

Draga zao mi je sto si i ti to prošla. Reci mi molim te pošto sam u velikom strahu jer nisam bila na pregledu već 4 tjedna, a imam osjećaj da sam izgubila simptome trudnoće i strah me ponovnog spontanog, da li si ti imala simptome kad si saznala za spontani i da li si prokrvarila?
    Meni su trenutno samo grudi narasle i više ne bole nego su samo ostale napuhnute. Do jučer sam osječala glad a danas ništa. Još neznam da li imam koronu.

Clio i ja bih ti preporučila da se ne uzrujavaš zbog simptoma,znam da je lakše reći nego provesti u djelo, ali zato smo tu jedna za drugu da se podupiremo.
    Ja sam isto imala spontani u 13tt i nakon pobačaja sam još barem dva tjedna imala simptome kao da sam još uvijek trudna, a da vam ne govorim o mlijeku koje mi je krenulo, a nemam ga kome dati 😔jer sam imala inducirani pobačaj i tjelo se je ponašalo kao da je rodilo.
    Isto tako nisam vam htjela ništa pisati jer ako vas umiruje raditi test na trudnoću i to vam daje neku sigurnost, napravite ga. Meni je doktor kad sam izlazila iz bolnice rekao da 6 tjedana ne radim test na trudnoću, ja sam ga prvo čudno pogledala jer mi nije bilo jasno zašto bih ga uopće radila, ali uglavnom beta je još neko vrijeme prisutna bez obzira što trudnoće nema. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    05. Prosinac 2020. 08:46

Mašo, tvoja trudnoća je još mala i nadam se da ćeš nas za tjedan dana razveselit sa lijepim vijestima 🥰🥰

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

lucijaa117
    05. Prosinac 2020. 08:49

antonela98

23.12.mi je zakazao tek..
    Sad se krvarenje smanjilo, ali pretpostavila sam da ce mi dati duphaston, ka dono nista
    Ne znam evo

Malo cudno sta ti nije dao nista, meni je moj odma prepisao utrogestan 3x1. Ako ti se nastavi krvarenje samo otidi na hitnu i oni ce ti tamo prepisat onda. Inace meni je moj gin rekao da je krvarenje u ranoj trudnoci normalno ali kad procitamo sve te stvari o krvarenju i da je to popratni simptom spontanog,normalno da smo u panici jer ne znamo jel to sad normalno ili nenormalno 🤷 Nadam se da ce sve bit okej 🤞

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

• Toncica24
    05. Prosinac 2020. 09:53

Jutro cure,svima koji su rano trudne.nemojte bzv trosit lovu na te testove,napravite lipo betu i ponovite za 2 dana.tada ce te bit sigurne da je sve u redu ako se dupla.nema smisla sebe mucit svaki dan sa testovima.i nakon toga prije 6-7 tjedna nemojte u ginica na pregled.svaki je organizam drugaciji nekome ide brze nekome sporije.
    Sve smo mi u strahu i neizvjesnosti nadan se da cemo sve dobiti svoje lavice i da ce sve biti u redu😊

1.8. Curetak stigao 💗

Maša🤰🏼
    05. Prosinac 2020. 09:57

Bok cure, evo cekam nalaz bete ...
    Meni gin nije rekla da ga trebam ponavljat neznam...
    Ugl ja sam napunila pun ulozak smedg iscjedka bas ga ima puno 😢 neznam sta da radim dal da idem na hitnu ili da cekam srijedu pregled privatno? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

• Evana
    05. Prosinac 2020. 09:59

Clio35

Ja prošli put nisam prokrvarila jer je bila razlika između pregleda 2 tjedna kad se ustanovilo da srce ne kuca i poslana sam odmah na kiretažu. Sad je već prošlo 4 tjedna i neznam što se događa, mislim da sam uhvatila koronu jer mi je nos zacepljen, glava me boli, sad me i grlo pocelo boliti i temp. je 37.Sigurno neću na pregled još narednih 10ak dana.
    Da li znas mogu li otići negdje na pregled da vidim dali je sve ok. Jer će me ovo čekanje ubit. Znam da nije dobro za bebu ali jednostavno to je jače od mene. Inaće sam paničar po prirodi i jako se bojim

mslim da je najbolje da nazoves hitnu ili onaj covid broj i objasnis situciju. ja sam isla u Petrovu bolnicu na hitan pregled, ali tad nisam imala nikakve simptome.
    sorry, nisam pohvatala, jesi li isla na testiranje? 

Orhideja1
    05. Prosinac 2020. 10:07

maša25

Bok cure, evo cekam nalaz bete …
    Meni gin nije rekla da ga trebam ponavljat neznam…
    Ugl ja sam napunila pun ulozak smedg iscjedka bas ga ima puno 😢 neznam sta da radim dal da idem na hitnu ili da cekam srijedu pregled privatno?

Držim 🤞🤞da sve bude ok. 
    Meni je moja ginekologica jednom prilikom rekla, ako vidiš svježu crvenu krv idi odmah na hitnu. Ti sad najbolje sama procijeni koliko ti se smirilo, imaš li kakve bolove u trbuhu ili leđima?? 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Maša🤰🏼
    05. Prosinac 2020. 10:09

Nemam bolove i nije svijeza krv bas je onako skuro smedi iscjedak... neznam dal bi mi na hitni opet radili ultrazvuk( sta neznam dal je pametno posto sam ga radila jucer i radit cu ga srijedu) ili bi mi samo dali tablete za odrzavanje trudnoce? 😕 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.