Nemam bolove i nije svijeza krv bas je onako skuro smedi iscjedak… neznam dal bi mi na hitni opet radili ultrazvuk( sta neznam dal je pametno posto sam ga radila jucer i radit cu ga srijedu) ili bi mi samo dali tablete za odrzavanje trudnoce? 😕
Ako nisi dobila do sad nikakvu terapiju, možda da ipak odeš da ti daju neku terapiju, nekada daju i normabel da se maternica smiri, a i ti. Ako će te i pregledavat neka pregledaju kad je takva situacija.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
meni je receno isto sto i orhideji, da idem na hitnu ukoliko vidim svježu krv jer je to alarm, a sukrvica i smečkast iscjedak su normalni.
Normalno je da ste prestrašene, nikome nije svejedno u toj situaciji pa ako vas je stvarno toliko strah odite na hitan prijem
Bok cure, evo cekam nalaz bete …
Meni gin nije rekla da ga trebam ponavljat neznam…
Ugl ja sam napunila pun ulozak smedg iscjedka bas ga ima puno 😢 neznam sta da radim dal da idem na hitnu ili da cekam srijedu pregled privatno?
Javi kakva je beta i nadam se da ce sve biti okej 🍀🍀
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Bok cure, evo cekam nalaz bete …
Meni gin nije rekla da ga trebam ponavljat neznam…
Ugl ja sam napunila pun ulozak smedg iscjedka bas ga ima puno 😢 neznam sta da radim dal da idem na hitnu ili da cekam srijedu pregled privatno?
Maso trebas ponovit ako ti se dupla znaci da ti trebaju dat tablete za cuvanje trudnoce,ako se ne dupla nazalost znas sta znaci
1.8. Curetak stigao 💗
Ja nisam vadila betu nit su me slali pa ne znam vise
puno cura ne ide na vadenje bete, bez brige. znam da je tesko, ali samo se moras strpit do prvog uzv, držim fige da sve bude ok :)
Mene niko nije sla vadit betu nego sam sama vadila radi svoje psihe.umisto testova radila san 2 puta betu privatno i bila mirna kad je beta bila kako triba.
1.8. Curetak stigao 💗
Bok cure ovako jucer sam pisala
Sutra trebam dobit M
A jucer mi je pocelo u jutro da izlazi roze Pa posle Bajgi smedje i navecer nije bilo nista niti sad ujutro, jutros sam ponovo radila test ali ne za rano otkrivanje i bio je negativan sad malo prije opet sam bila u WC i vidjela sam da je opet pocelo izlazit Ali nesto izmedju roze i smedje i sad me zanima ako je u pitanji implatacija Moze li biti da tako jucer bude i da nestane na i da opet dode ovako i Moze li se to pojacavat malo i smnjivat kolicina ili?
Molim na odgovor 🤯🤲🏻🤯
👩23
👨24
Evo nalaz, to je u intervalima za 6-ti tjedan sad neznam... 😕
https://ibb.co/9bPvpT2
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Samoja, draga, meni je trudnoca uspjela iz prvog pokusaja nakon prethodne neuspjesne trudnoce. Dr.mi je rekla da pricekam 2 menstruacije i onda da slobodno pokusam. Ja nisam bila emocionalno spremna, nego sam cekala 3 menstruacije dok sam se oporavila psihicki. Fizicki sam vjerojatno mogla odmah pokusati. Nakon ta 3 mjeseca pauze, prvi pokusaj je uspio i opet sam trudna. :)
Nadam se da ce ti to biti utjeha, kao i cinjenica da smo prvih pola godine nakon spontanog plodnije i sanse su vece za zacece nego inace. Radili su neko istrazivanje na tu temu. :) Isplaci se, napravi sve sto ne smijes u trudnoci, sjeti se uzivati i oporavi se i onda hrabro u nove pobjede. Rijetko kada se spontani ponavljaju (oko 1 % zena ima ponavljajuce), a velika vecina ih dozivi samo jednom, cak 30% zena. Statistika je sada na tvojoj strani!
Sortiraj odgovore
Najstariji