Maša nemoj se previse živcirati, znam da je to nemoguce kad vidis takav iscjedak ili krv,ali probaj. Ja sam prvi put primjetila smedi iscjedak na 4+5,par dana ga nije bilo pa se opet pojavio i na dan pregleda sam prokrvarila,tada sam bila 6+3 i vidla se je gestracijska, žumanjčana i jedva plod,tjedan dana razlike u tako ranoj trudnoci je puno jer se iz sata u sata nesto mjenja tako da je moguce da tvoja gin danas nije vidla nista,sto ne znaci da se vec za par dana nece vidjet 🤗 Dva dana nakon sam otisla na hitnu jer sam prakticki napunila jedan veci dnevni ulozak i tamo je vec srceko kucalo, ali su pronasli hematom. Nadam se da ce i kod tebe biti okej i da ces za par dana vec vidjet mrvicu 🥰
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Čestitam svima na odličnim pregledima.
Mašo jesi radila test?
Cure koje ste trudne i imate koronu, kolika vam je temp. I dali uzimate sto za snizenje temp.?
Ja sam prije 5 dana bila u kontaktu sa curom kojoj je danas dosao pozitivan nalaz. A mene od jucer glava boli, nos mi je zacepljen i sad sam mjerila, imam 37 temp
Najgore je to sto ako i ja imam necu moci u ponedjeljak na pregled i onda do sljedeceg ce bas puno vremena proci.
Danas mi je trebao biti, ali je gin. prebacila za ponedjeljak jer je na bolovanju. Neznam što da radim ni sama. Već sam luda od brige jer nisam bila 4 tjedna na pregledu i neznam što se događa 😔
Ja sam imala do 38 temp.. i nisam htjela nista za snizavanje uzimati
Zbog korone ni je 1. pregled odgođen za 20 dana!!
Bila sam strpljiva, nisam imala nikakvih tegoba pa je bilo ok..
Mašo jesi radila test?
Cure koje ste trudne i imate koronu, kolika vam je temp. I dali uzimate sto za snizenje temp.?
Ja sam prije 5 dana bila u kontaktu sa curom kojoj je danas dosao pozitivan nalaz. A mene od jucer glava boli, nos mi je zacepljen i sad sam mjerila, imam 37 temp
Najgore je to sto ako i ja imam necu moci u ponedjeljak na pregled i onda do sljedeceg ce bas puno vremena proci.
Danas mi je trebao biti, ali je gin. prebacila za ponedjeljak jer je na bolovanju. Neznam što da radim ni sama. Već sam luda od brige jer nisam bila 4 tjedna na pregledu i neznam što se događa 😔
Joj ja sam maloprije mjerila i stoji na 37. Pijem čaj od đumbira pa se nadam da ce pomoći. Koje si druge simptome imala?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Mašo jesi radila test?
Ja sam imala do 37.5 za temperaturu nisam ništa pila, al me toliko luđački glava bolila danima da sam danas popila jedan Lupocet od 500 samo da malo popusti. Meni je ovo 8.dan od pojave simptoma, u ponedjeljak izlazim iz izolacije
Naš pregled danas prošao super, bebica se smjestila u maternici, srčeko kuca🙏❤️👣👣
Super vijesti 🥰🥰
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Mašo jesi radila test?
Joj ja sam maloprije mjerila i stoji na 37. Pijem čaj od đumbira pa se nadam da ce pomoći. Koje si druge simptome imala?
Clio jesi li izgubila cula? Mislim da je zavepljen nos i malo povisena temp normalno za trudnocu (ranu) tako da mozda i nije corona. Najsigurnije je testirati se. Jedi voca, pij vode i odmaraj. Drzim fige da nije C
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Cure, ja nikako ne mogu dobiti ginekologicu, 3 dana zovem 🙄 Idući tjedan ću joj kucati na vrata.
Ja nisam shvatila kakva mora biti trakica? Moja mi izgleda isto kao Mašina. Ova svjetlija je od ponedjeljka popodne, a tamnija od jučer predvečer. Meni djeluje ok poštom je potamnilo? M mi je trebala doći u ponedjeljak, al sam + dobila par dana ranije već.
https://ibb.co/QKkB0X9
Mašo drži see, nadam se da će sve biti ok ❤️
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Maša drzim fige da sve bude u redu! Bas sam se preplasila citajuci, mislim na tebe 🤗 A o toj doktorici nemam rijeci, dno dna.
Ja kad sam radila testove u prvoj trudnoci, pogotovo dok sam imala ove kineske, bas mi se intezitet boja crtica razlikovao. Isto sam tako piskila par dana da se uvjerim jel trudnoca jos tu. U ovoj sam nekako bas opustena, mozda i preopustena, ne razmisljam negativno, cak i kad sam smedjarila tjedan dana. Prodje mi kroz glavu al nedam se 💪
Hej cure, čestitam na uspješnim pregledima i sličica je predivna.
Što se tiče temperature kod mene je od kad sam trudna od 37 do 37.2 obično se povišenom temperaturom smatra 37.5 pa na više al naravno kako kome. Mislim da je bitnije kako se osjećamo, loše ili ne.
Mašo želim ti sreću. Razumijem da si išla kod ginekologa zbog krvarenja ali dosta je rano za vidjet bilo što. Ja sam u ‐1 tjedan i 2 dana znači da sam došla odmah nakon testa ništa se ne bi vidio. Odmaraj, napravi betu i najbolje ćeš znati. Sretno i javi!
url=https://lilypie.com]
https://ibb.co/qFcZgFR
Evo i moje bebice. Skroz zaboravila stavit slikicu 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji