Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    04. Prosinac 2020. 16:52

maša25

Da ne krvarim vise. Ja sam totalno izbezumljena ali totalno ova ginekologica je hodajuce zloo.. sad cekam uputnicu da mi napise setra a doktorica mi uleti : pa jeste mozda razmisljala da vam je taj smedi iscjedak znak da ce vam danas sutra doc menstruacija !! Ja onako MOLIM?? kazem pa i danas sam radila test i bio je pozitivan kako to mislite. A ona : a neznam pa vidit cemo onda valjda

Vjerojatno ti je dr.nesto htjela reci ali nije to htjela izgovoriti..

Kad sam ja zavrsila na hitnoj,isto tako nije dr.nista vidio. Poslao me da izvadim betu,bila je nista. I eto rekao je da je vidio da dolazi menga al je htio potvrdit betom :/ 
    Kako menga dolazi tako HCG pada..

Stvarno probaj naci neku kliniku da izvadis betu.. saljem ti veliki hug i budi jaka ❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Toncica24
    04. Prosinac 2020. 17:12

Cure znate li sto znaci tocno :
    Grav hbd 6+3

1.8.2021 Curetak stigao 💗

Maša🤰🏼
    04. Prosinac 2020. 17:37

Cure znaci ovako ... ovo je moj test za trudnocu danas ...
    https://ibb.co/PTNF3ry Sa hcg pada mislim da bi se to vidilo i na testovima. Sutra idem u rijeku vadit betu , srijedu idem privatno kod ginekologa. Nakon sta sam izasla njezina medicinska sestra me zamolila da tu ginekologicu TUŽIM jer da zena nije normalna. Rekla je da sam danas ja 10-ta zena kojoj je rekla da nevidi trudnocu i da ta doktorica nija normalna . Toliko o tome. Ja nemam bolove, testovi su pozitivni i ostat cu pozitivna i ja. Da sam pogodena i uzrujana jesam, ali mislim da ce sve biti uredu. Iscjedka smedeg vise nema. Sta se desava u nasem zdravstvu to nije normalno ali nije NORMALNO!!! Javim vam sutra nazale bete i hvala vam svima na podrsci ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Lora27621
    04. Prosinac 2020. 17:44

Mašo saljem pozitivmu energiju 👶👶👶
    Ja sam bila kod gin sa 6+3 radi nalaza krvi i nije me htjela pregledati jer je rekla da se jos nista ne moze vidjeti...
    Bit ce se ok❤

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Hedwig.Z
    04. Prosinac 2020. 17:47

maša25

Cure znaci ovako … ovo je moj test za trudnocu danas …
    https://ibb.co/PTNF3rySa hcg pada mislim da bi se to vidilo i na testovima. Sutra idem u rijeku vadit betu , srijedu idem privatno kod ginekologa. Nakon sta sam izasla njezina medicinska sestra me zamolila da tu ginekologicu TUŽIM jer da zena nije normalna. Rekla je da sam danas ja 10-ta zena kojoj je rekla da nevidi trudnocu i da ta doktorica nija normalna . Toliko o tome. Ja nemam bolove, testovi su pozitivni i ostat cu pozitivna i ja. Da sam pogodena i uzrujana jesam, ali mislim da ce sve biti uredu. Iscjedka smedeg vise nema. Sta se desava u nasem zdravstvu to nije normalno ali nije NORMALNO!!! Javim vam sutra nazale bete i hvala vam svima na podrsci ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

O Bozeee, ne mogu vjerovati kakvi ljudi postoje, kakvi doktori. 
    Bravo na pozitivi, držim ti fige!! 🙏🙏❤️

• Evana
    04. Prosinac 2020. 17:55

Mašo, ja sam trenutno trudna 13 tjedana, u 5.tjednu sam imala jednodnevno krvarenje pa sam mislila da je menstruacija u pitanju (jer nisam radila test jos), kako je proslo u samo jednom danu, ja sam napravila test i ispao je pozitivan. Otisla sam na uzv i sve je bilo ok. i dalje je sve ok. tako da nastoj se ne brinuti i razmisli o tome da promjenis ginekologa. Odlazak doktoru ti treba biti što manje stresan, pogotovo u trudnoci. Procitaj recenzije ginekologa u blizini na mojdoktor.com i pitaj ga hoće li te primiti. Također, možeš prijaviti svoju doktoricu zdravstvenom. 

Lora to su gluposti, ja sam bila isto kad i ti i vidi se. Naravno da to ovisi od osobe do osobe, ali nije u redu da govori da se ne vidi kad nije ni pogledala

• Toncica24
    04. Prosinac 2020. 17:57

maša25

https://ibb.co/PTNF3rySa hcg pada mislim da bi se to vidilo i na testovima. Sutra idem u rijeku vadit betu , srijedu idem privatno kod ginekologa. Nakon sta sam izasla njezina medicinska sestra me zamolila da tu ginekologicu TUŽIM jer da zena nije normalna. Rekla je da sam danas ja 10-ta zena kojoj je rekla da nevidi trudnocu i da ta doktorica nija normalna . Toliko o tome. Ja nemam bolove, testovi su pozitivni i ostat cu pozitivna i ja. Da sam pogodena i uzrujana jesam, ali mislim da ce sve biti uredu. Iscjedka smedeg vise nema. Sta se desava u nasem zdravstvu to nije normalno ali nije NORMALNO!!! Javim vam sutra nazale bete i hvala vam svima na podrsci ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Bit ce sve u redu ! Sutra beta i u pon ujutro beta.
    I sve nam javi onda.
    😘😘😘😘😘🙏
    A s tom glupacom ces se pozabavit posli,prije svega treba bit covik .i u medicini su cuda moguca i ona na ovako ranoj trudnoci da to izjavljuje odma negativno.bas bi je pribila sad.
    Meni je zao da ti nije dala utrogestan il nesto al nema veze bit ce sve ok .

1.8.2021 Curetak stigao 💗

Sanjarka88
    04. Prosinac 2020. 17:58

maša25

Mašo samo da te 🤗🤗🤗🤗 jako!
    Zao mi je sto prolazis kroz ovaj stres!
    Ginekologica ti je grozna,hitno to mjenjaj
    Izvadi tu betu privatno i onda opet u pon i trazi novog gin.
    Za situaciju ne znam sta bi ti rekla. Ja imam lose iskustvo sa krvi i smeđarenjem no ne mora biti tako!
    U prosloj t na 5+3 sam vec imala i plod vidljiv
    U ovoj zadnjoj na 6+0 je isto plod bio tu.
    Mislim da bi se trebalo nesto vidit a koliko ona zna gledat to je druga stvar 
    Ne zelim te obeshrabrit ali ne svida mi se test, crta bi trebala biti debelo deblja od kontrolne za ove tjedne 😒
    Nadam se da nisam u pravu i da ce na kraju sve biti najboljem redu 
    Al obvezno beta cim prije. Ako je 1500/2000 onda se treba viditi trudnoca u maternici. U tom slucaju ne cekaj pon nego na hitnu
    Drzi se 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Nina27
    04. Prosinac 2020. 18:00

Maša25 ma s takvim testom mora biti sve u redu! 😉 samo pozitiva, mislim da nas sve malo baci u bed neki loši trenutak ili neka losa situacija, ali ovo sto si napisala definitvno ukazuje na to da ti je ginekologica luda i da pod hitno trebaš kod nekog drugog. Šaljem pozitivnu energiju. 🥰🥰☺️🤗

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

Tommyfame
    04. Prosinac 2020. 18:08

maša25

Jesi napravila test nakon krvarenja? - to ti je jako bitno da sad napraviš (po meni) da vidis jel beta pada

Mislim ja sam stvarno jako velik optimist no isto tako sam i realist.
    Realist u meni veli: 5+3 si,na UVZu se ništa ne vidi i ovaj test bi ti na 5+3 trebao vrištati plus.

Optimist u meni veli: odi sto prije negdje,dali privatno ili soc odi! Izvadi betu,pomoli se i nadaj se najboljem ❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.