Cure 😢 primjetila sam malu kolicinu smedeg iscjedka , sta mi preporucate? 😢😢 jako me strahh
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Cure 😢 primjetila sam malu kolicinu smedeg iscjedka , sta mi preporucate? 😢😢 jako me strahh
I ja sam imala u 5-6 tjednu i odmah išla kod gin. Pijem Duphaston od tada. Ali od tada je sve u redu. Trajalo mi je 3 dana. Moja preporuka da zoveš gin i ideš na pregled.
Moze biti samo da je stara krv, ali nazovi za svaki slučaj ginekologa. Recimo ja sam 2 dana imala i na pregledu nije vidjela nikakvu upalu ni hematom
maša25 nemoj ništa brinut ni paničariti, i ja sam imala. I to kad sam saznala, bila tek 4 + 5. Svakako nazovi ginekologicu, ja otišla idući dan kod nje i fkt sve okej, niti je bilo dodatno neke krvi, ni hematom - ništa. Samo sto ti doktori onda u pravilo propisuju progesteron - ja sam dobila utrogestan 3x2, a sad mi je već smanjena doza na 2x2. I moraš vjerojatno vise mirovati i paziti se do 12.tjedna. (Zabrana spolnih odnosa do 12.tjedna 😬) Bez brige, sve je sigurno u redu. 🤗
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Ej cao cure
Ovako trebam odgovor ako neko zna 🙂
Radimo na bebi vec 2 mj posle spontanog i za 2 dana trebam dobit, jucer mi se predvec pojavio Smedji iscjedak i jutros je bio vise roze vec 1h je posto malo tamni Al skorz malo i u malim kolicinama od simptoma tek me danas poceo malo boljeti stomak ostalo nista grudi me uopste ne bole (a svaki put prije M na 10-7 dana pocne boliti i stomak i grudi) jutros sam radila digitalni test bio je negativan posle podne Jos jedan obicni i bio je negativan sad ne znam sta da mislim dali ce glupa M doci ili je u pitaju trudnoca i Jos nesto stomak me sasvim malo boli, a inace prvi dan M me uzasno boli bude ne izdrzljivo. Molim odg mi izludit cu od razmisljanja 🥺 Ako mi moze neko od vas ovdje pomoci koje ste vec trudne
👩23
👨24
Evo cure meni pocela i krv , picimo ja i sestra kod ginekologa 😢 neka ki netko kaze da to neznaci ono najgore 😢😢😢
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Maša25, drzi se, nadam se da ce sve biti u redu🙏🏽 Javi kako je proslo
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Mašo, drži se, nadam se da je u pitanju neki hematom 🙏🙏🙏
Ja dobila svoj prvi termin 17.12., treba ga dočekati 😮
Maso, drzi se, nadam se da ce sve biti u redu! :*
Sassy, i ja nemam apetita vec tjednima, silim se da jedem, a mucnina mi je od svega.
Antonela, nista te ne kosta nazvati gin. i opisati bol, pa ce on znati procijeniti trebas li ranije na pregled ili ne.
Emmi, moze biti implantacijsko krvarenje, trebas pokusati napraviti test sutra s jutarnjim prvim urinom i to samo s testom za ranije otkrivanje...
Masa, ajde cekamo da nam javis rezultate, nadamo se da je sve u redu sa mrvicom..
Antonela, ne boli ni mene nista na desnu stranu,kao da nije moja, a na levoj cesto prodje neki tup bol.. bila sam kod doktora, sve je u redu, tako da mislim da nema potrebe da se brines..
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji