Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    04. Prosinac 2020. 13:43

Cure 😢 primjetila sam malu kolicinu smedeg iscjedka , sta mi preporucate? 😢😢 jako me strahh 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Hedwig.Z
    04. Prosinac 2020. 13:48

maša25

Cure 😢 primjetila sam malu kolicinu smedeg iscjedka , sta mi preporucate? 😢😢 jako me strahh

I ja sam imala u 5-6 tjednu i odmah išla kod gin. Pijem Duphaston od tada. Ali od tada je sve u redu. Trajalo mi je 3 dana. Moja preporuka da zoveš gin i ideš na pregled. 

04. Prosinac 2020. 13:50

maša25

Moze biti samo da je stara krv, ali nazovi za svaki slučaj ginekologa. Recimo ja sam 2 dana imala i na pregledu nije vidjela nikakvu upalu ni hematom

Nina27
    04. Prosinac 2020. 14:07

maša25 nemoj ništa brinut ni paničariti, i ja sam imala. I to kad sam saznala, bila tek 4 + 5. Svakako nazovi ginekologicu, ja otišla idući dan kod nje i fkt sve okej, niti je bilo dodatno neke krvi, ni hematom - ništa. Samo sto ti doktori onda u pravilo propisuju progesteron - ja sam dobila utrogestan 3x2, a sad mi je već smanjena doza na 2x2. I moraš vjerojatno vise mirovati i paziti se do 12.tjedna. (Zabrana spolnih odnosa do 12.tjedna 😬) Bez brige, sve je sigurno u redu. 🤗

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

• Emmi
    04. Prosinac 2020. 14:19

Ej cao cure 
    Ovako trebam odgovor ako neko zna 🙂
    Radimo na bebi vec 2 mj posle spontanog i za 2 dana trebam dobit, jucer mi se predvec pojavio Smedji iscjedak i jutros je bio vise roze vec 1h je posto malo tamni Al skorz malo i u malim kolicinama od simptoma tek me danas poceo malo boljeti stomak ostalo nista grudi me uopste ne bole (a svaki put prije M na 10-7 dana pocne boliti i stomak i grudi) jutros sam radila digitalni test bio je negativan posle podne Jos jedan obicni i bio je negativan sad ne znam sta da mislim dali ce glupa M doci ili je u pitaju trudnoca i Jos nesto stomak me sasvim malo boli, a inace prvi dan M me uzasno boli bude ne izdrzljivo. Molim odg mi izludit cu od razmisljanja 🥺 Ako mi moze neko od vas ovdje pomoci koje ste vec trudne 

👩23
    👨24

Maša🤰🏼
    04. Prosinac 2020. 14:22

Evo cure meni pocela i krv , picimo ja i sestra kod ginekologa 😢 neka ki netko kaze da to neznaci ono najgore 😢😢😢

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Raven7
    04. Prosinac 2020. 14:29

Maša25, drzi se, nadam se da ce sve biti u redu🙏🏽 Javi kako je proslo

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

04. Prosinac 2020. 14:45

Mašo, drži se, nadam se da je u pitanju neki hematom 🙏🙏🙏

Ja dobila svoj prvi termin 17.12., treba ga dočekati 😮

Kiflica
    04. Prosinac 2020. 14:55

Maso, drzi se, nadam se da ce sve biti u redu! :* 
    Sassy, i ja nemam apetita vec tjednima, silim se da jedem, a mucnina mi je od svega.
    Antonela, nista te ne kosta nazvati gin. i opisati bol, pa ce on znati procijeniti trebas li ranije na pregled ili ne.
    Emmi, moze biti implantacijsko krvarenje, trebas pokusati napraviti test sutra s jutarnjim prvim urinom i to samo s testom za ranije otkrivanje... 

• Dreamer97
    04. Prosinac 2020. 14:57

Masa, ajde cekamo da nam javis rezultate, nadamo se da je sve u redu sa mrvicom..
    Antonela, ne boli ni mene nista na desnu stranu,kao da nije moja, a na levoj cesto prodje neki tup bol.. bila sam kod doktora, sve je u redu, tako da mislim da nema potrebe da se brines..

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.