Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Emmi
    04. Prosinac 2020. 14:59

Kiflica

Maso, drzi se, nadam se da ce sve biti u redu! :*
    Sassy, i ja nemam apetita vec tjednima, silim se da jedem, a mucnina mi je od svega.
    Antonela, nista te ne kosta nazvati gin. i opisati bol, pa ce on znati procijeniti trebas li ranije na pregled ili ne.
    Emmi, moze biti implantacijsko krvarenje, trebas pokusati napraviti test sutra s jutarnjim prvim urinom i to samo s testom za ranije otkrivanje…

Hvala na odgovoru draga moja 

Jutro kad sam radila bio je za 6dana prije otkrivanje, ali je bio negarivan i posle kao da se vidi crtica, ali je treba bas dosta trazit kada se slika ne vidi se uopste, a sad mi je pocelo malo kao rozo i smedje zajedno Al skorz malo, a stomak me uopste ne boli vise samo danas malo i to je to.❤️❤️❤️

👩23
    👨24

Kiflica
    04. Prosinac 2020. 15:06

Emmi, ja sam imala implantacijsko krvarenje 2 ili 3 dana prije nego sto sam trebala dobiti M. Bas sam bila tuzna, mislila sam da mi stize ranije M, kad ono nakon malo svjeze i smedkaste krvi pola dana nista, drugi dan opet nista. Onda sam skuzila da to nije M, nikad mi tako nije bilo. Napravila sam taj test za rano otkrivanje 1 dan prije ocekivane M ujutro i bila je crtica. :) I lagana crtica je crtica- bitno samo da se pokaze unutar vremena koji pise na uputama. Imas jos sanse, vidi sutra kako ti tijelo funkcionira, pa pokusaj ponovno :* 

• Emmi
    04. Prosinac 2020. 15:10

Kiflica

Emmi, ja sam imala implantacijsko krvarenje 2 ili 3 dana prije nego sto sam trebala dobiti M. Bas sam bila tuzna, mislila sam da mi stize ranije M, kad ono nakon malo svjeze i smedkaste krvi pola dana nista, drugi dan opet nista. Onda sam skuzila da to nije M, nikad mi tako nije bilo. Napravila sam taj test za rano otkrivanje 1 dan prije ocekivane M ujutro i bila je crtica. :) I lagana crtica je crtica- bitno samo da se pokaze unutar vremena koji pise na uputama. Imas jos sanse, vidi sutra kako ti tijelo funkcionira, pa pokusaj ponovno :*

Aha nadam se da ce i kod mene biti tako kao kod tebe ☺️☺️

A da kod mene ponekad kad obrisem papir bude rozo i malo skorz a ponekad bude malo tamnije sutra ujutro cu raditi ponovno test Pa cemo vidjeti ako ne dobijem do sutra 😔

👩23
    👨24

• Emmi
    04. Prosinac 2020. 15:12

Kiflice koliko dugo ti je trajalo to krvarenje ?  Meni je vec cjeli dan 

👩23
    👨24

Kiflica
    04. Prosinac 2020. 15:23

Meni je bilo samo trag svjeze krvi na papiru nakon piskenja, u noci s 3 na 2 dan prije ocekivane M, i pola dana 2.dan prije ocek.M, samo par kapi na gacicama smedje krvi i na papiru nakon piskenja. Do popodne,  veceri je prestalo. Tu noc i sljedece jutro su mi bile ciste gacice bez traga i napravila sam testic. Nadam se da ce i tebi biti tako! Nije kod svih jednakog intenziteta ni implantacijsko krvarenje, kao sto nije ni menstruacija, ja inace jako malo krvarim. Ako mozes izdrzati, pokusaj se strpiti do dana ocekivanene M za siguran rezultat na testicu, ako ti do tada ne dodje M. Drzim ti fige da ugledas plusic! :* 

04. Prosinac 2020. 15:27

Drage cure, još uvijek se trudim doći k vama. :) ❤️
    Htjela sam vas pitati - je li imala koja iskustva s mučninom 6-7-8 DPO? Zaista je ovakav osjećaj netipičan za mene, radimo na bebi, potajno se nadam da je ovaj osjećaj od skoka progesterona uslijed implementacije. Što mislite? Je li se kojoj događalo ovako nešto ovako rano? 

• Tonka55
    04. Prosinac 2020. 15:35

Mašo jedva čekam da javiš, stvarno se nadam da nije nešto jako strašno!!! ❤️
    Toncica ja sam vadila urinokulturu, imam e coli i pije antibiotik. Šogorice, kuma i frendice su također imale i pile neke čak po 2 antibiotika i sve je bilo ok.
    Moja socijalna gin je isto mrak, budem svaki put po pola sata. Sestra mi mjeri tlak, pišam na trakice, važu.. Pa onda odmah na stol, pričamo i gledamo 😍😍
    Držite se sve 🤰❤️

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

• Emmi
    04. Prosinac 2020. 15:37

Kiflica

Meni je bilo samo trag svjeze krvi na papiru nakon piskenja, u noci s 3 na 2 dan prije ocekivane M, i pola dana 2.dan prije ocek.M, samo par kapi na gacicama smedje krvi i na papiru nakon piskenja. Do popodne, veceri je prestalo. Tu noc i sljedece jutro su mi bile ciste gacice bez traga i napravila sam testic. Nadam se da ce i tebi biti tako! Nije kod svih jednakog intenziteta ni implantacijsko krvarenje, kao sto nije ni menstruacija, ja inace jako malo krvarim. Ako mozes izdrzati, pokusaj se strpiti do dana ocekivanene M za siguran rezultat na testicu, ako ti do tada ne dodje M. Drzim ti fige da ugledas plusic! :*

Aha okej Hvala puno ❤️😘😘

Kod mene kad piškim ide smedje i na ulosku bude po tackice smedje i ponekad kad se obrisem sa papirom bude nekad smedje nekad rozo sad prije 10min kad sam bila na wc bilo je rozo kad sam se obrisala (i kod mene nikako izlazila svjeza krv) Al samo kad idem na wc posle pisanja izadje smedje ili rozo ovako nista, a moram se strpit za 2 dana sam trebala dobit Tako da cu sacekad do sutra da vidim sta ce se desavat🤷🏼‍♀️

👩23
    👨24

04. Prosinac 2020. 15:50

Maso drzim fige da je sve ok!! 🙏🙏

Mallla
    04. Prosinac 2020. 15:51

Maša25 mislimo na tebe i da sve bude u redu! 🧡 javi nam se čim  mogneš.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.