Pardon ovulacija hahah sva sam zbunjena
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Maso, je li ti ovo prvi pregled od kako si ugledala +?
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Pardon. Ovulacija 11.11. Implantacija 21.11.
Ne kuzim zasto te odmah nisu slali da vidiš betu? Jel imaš di u blizini za izvadit privatno? To obicno laboratoriji imaju..
Vjerujem da sama znam sto je ovo no ja se nekako nadam pozitivnom ishodu 🤞❤
Jel jos krvaris?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Prvo Maso pokusaj da se umiris i ne brines previse dok ne saznas betu, svaki stres negativno utice i na tebe i bebu ( i sebi to stalno ponavljam) ❤️. Svakako probaj naci privatno gdje da odradis betu cisto da ti budes mirna i ponovit opet u pon. Drzim fige da je sve OK 🤞
Je li stalo krvarenje?
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Pardon. Ovulacija 11.11. Implantacija 21.11.
Pise po int da se GV vidi u 4-5 tjednu ,ja virujen da ce bit sve ok.
Ja bi za svoje zivce sad nazvale sve zive jel mos igdi sutra izvadit betu da u pon vec mos imat rezultate jel se dupla
Znaci oduzmi 2 tjedna sta ti pise po aplikacijama i toliko si trudna u pravilu ja mislim da ce bit sve u redu.napravi betu,i onda ces sve znat.i nek ti onda lipo da utrice da cuvaju trudnocu
1.8. Curetak stigao 💗
Da ne krvarim vise. Ja sam totalno izbezumljena ali totalno ova ginekologica je hodajuce zloo.. sad cekam uputnicu da mi napise setra a doktorica mi uleti : pa jeste mozda razmisljala da vam je taj smedi iscjedak znak da ce vam danas sutra doc menstruacija !! Ja onako MOLIM?? kazem pa i danas sam radila test i bio je pozitivan kako to mislite. A ona : a neznam pa vidit cemo onda valjda
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Lazes,boze zlicee
Bezobrsznica.
Ma koja uputnica,ajde sama izvadit betu bokte koce ti prizivit cili vikend.beznan di zivis al sigurno neki privatnik radi sutra ujutro
Nama u splitu radi sub ujutro
1.8. Curetak stigao 💗
Ja sam bila 5+5 kad se vidjela samo gv, al mi je gin rekao da su bile jaaako velike sanse da se nista ne vidi.
2021. M 💗
Isuse, koja koza od ginekologice, kako može biti tako bezosjećajna...ako ikako uspiješ napravi betu sutra privatno da se smiriš, jer ti sada ne treba stres
Masice, draga, samo mirno, pokusaj misliti pozitovno i mirovati ovaj vikend. Malo krvarenja u 5.tt ne mora biti nista opasno. Nemoj se uzrujavati i trvati po doktorima sutra, pricekaj ponedjeljak, vadi tada betu, neka te opet pregleda, mozda se nesto pokaze. U svakom slucaju, zao mi je sto si u stresu i sto ti je doktorica tako gruba. Kada sam ja imala prije pola godine praznu g.v., doktorica me svaki tjedan jedanput, jedno 3 ili 4 tjedna zaredom ponovno pregledavala u nadi da se se nesto jos pokazati. Prerano ti je da iz prve gubis nadu jer je rano i moze se na sljedecem pregledu vidjeti. Mozes otici drugi tjedan privatno kod drugog lijecnika. Cak i da se desi najgori scenarij, znaj da si sada najplodnija i da vec sljedevi mjesec mozes opet biti trudna. Ali vjerujem da ce se sljedeci tjedan nesto pokazati! Drzim fige. Miruj i budi pozitivna :*
Sortiraj odgovore
Najstariji