cocolina aaaaa kak je velika, ajme 😍😍😍😍 predivna. Joj bas mi je to fora vidjeti jer moja je još tak mala, sićušna. ❤️
Sve cure koje su ispred nas s tjednima moraju malo pocet komentirat kak je otkad su ušle u 2. Tromjesečje, jel stvarno ljepše i lakše, bez bolova, krvarenja i živciranja. 😁😅
Da ne kazem prerano pa me sustigne 🙈 ali zadnjih par dana mucnine su mi skroz nestale. Sise me ne bole, doduse prije su mi bile samo jako napete nisu mi bile toliko bolne. Osjecam se da imam malo vise energije nisam da se zaljepim odmah za kauc.
Mašo stvarno ti zelim od ❤️ da sve bude ok.
Ej Kiflice
Sad mi je prestalo izlaziti krv samo kad obrisem papir bude skorz svjetlo jedva vidljivo i sad prije 1h sam pogledala test koji sam radila oko 13h koji je dat pokazivao jasan- sad se na njemu Vidi + ne znam sta mislit sutra ponovno radim test pa vi vidjet 😘❤️
👩23
👨24
Cocolina divno 😍😍
Emmi, test je pouzdan samo ako se očitava u vremenu koje je navedeno u uputama. To što se kasnije pojavio plus nije pouzdano za utvrditi da si trudna. Ponovi test za dva dana s prvim jutarnjim urinom.
Hvalaa…kaj se tice simptoma ja i dalje imam mucnine i povracam tak ali jos nisam u drugom tromjesjecju nadam se da ce tada proci ahhshs..jel zna neko dali je potrebno narucivanje za vadenje krvne grupe ili samo dodem?
u Petrovoj se samo dode, ne trebas se narucivat :)
I da pise na uzv onak kad je mjerio od glave do trtice da je po velicini 12+7 a trebalo.bi biti 11+2 ali kaze da vjv nije tolika razlika nego se bebac bas skroz rastezao pa se eto nadam da je zato..a ako nije citala sma da moze bit tak razlika tjedan do dva i da to nije tolko strasno?
nije nista strasno, ne brini
Naš pregled danas prošao super, bebica se smjestila u maternici, srčeko kuca🙏❤️👣👣
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Čestitam svima na odličnim pregledima.
Mašo jesi radila test?
Cure koje ste trudne i imate koronu, kolika vam je temp. I dali uzimate sto za snizenje temp.?
Ja sam prije 5 dana bila u kontaktu sa curom kojoj je danas dosao pozitivan nalaz. A mene od jucer glava boli, nos mi je zacepljen i sad sam mjerila, imam 37 temp
Najgore je to sto ako i ja imam necu moci u ponedjeljak na pregled i onda do sljedeceg ce bas puno vremena proci.
Danas mi je trebao biti, ali je gin. prebacila za ponedjeljak jer je na bolovanju. Neznam što da radim ni sama. Već sam luda od brige jer nisam bila 4 tjedna na pregledu i neznam što se događa 😔
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji