Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    01. Prosinac 2020. 13:58

Samo da mahnem svim trudnicama, otisle ste od nas ali zato cemo mi doci kod vas 🤪

Lora27621
    01. Prosinac 2020. 14:04

maša25

Loraa jesi plakala? Meni je sis odmah skuzila cim sam rekla da bi joj nesto kazala a da nesmije nikom rec 😂😂😂 i nisam ni rekla vec sam pocela plakat 😂😂😂❤️

Jao bilo je svega..i suza i smijeha..nisu bili svi na vrpi, a mi nestrpljivi pa kako je tko dolazio dali kutijicu. Brat mi je bio najjaci kad je otvorio kao sta je ovo sta ce mi to, kaze mu mama postat ces ujak, a on prvo meni onak seresss, jel musko😅😅😅😅

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Prosinac 2020. 14:27

Pozdrav svima, nisam pisala neko vrijeme jer se moja trudnoća zakomplicirala. Sad sam tu samo da vas pozdravim, poželim vam sve najbolje i kažem da vas napuštam. Ovih dana će se moja trudnoća završiti. Držte mi fige da završim na jesenskim bebama 2021. 

💔💔💔

01. Prosinac 2020. 14:28

točkicaa

Hvala svima na dobrodoslici! 💕
    Znaci ima nas par cura koje se pratimo, bas lijepoo 🙈
    Jeste zvale gin za prvi pregled i kad planirate ici?

Ja ću zvati u petak, pa ću vidjeti kad će me naručiti, tada ću ući u 6 tjedan 🙂

Maša🤰🏼
    01. Prosinac 2020. 14:38

Lindsay dobrodoslaaaaa ❤️❤️❤️ Da vidimo plusicc?? 😍😍
    Cure ja jos uvijek svako toliko radim testove hahaha ostatak sta imam 😂 to me nekako umiruje da je sve uredu :) 
    Lora ajme kako lijepo bas mi je drago 😍😍👶🏼
    MTB zao mi je 😢
    Kaca ides privatno ili? Ako ne ja bi ti preporocila da zoves cim prije jer se dugo ceka termin :/ ja sam slicajno dobila termin sa 6+2 jer sam vec 2 mjeseca prije toga bila na taj termin narucena za papa test ali ako ne pitanje kad bi bila dobila termin :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

01. Prosinac 2020. 14:39

MTB

Pozdrav svima, nisam pisala neko vrijeme jer se moja trudnoća zakomplicirala. Sad sam tu samo da vas pozdravim, poželim vam sve najbolje i kažem da vas napuštam. Ovih dana će se moja trudnoća završiti. Držte mi fige da završim na jesenskim bebama 2021.

😔 Sretno! 🙏

Lindsay
    01. Prosinac 2020. 14:45

maša25

Cure ja jos uvijek svako toliko radim testove hahaha ostatak sta imam 😂 to me nekako umiruje da je sve uredu :)
    Loraajme kako lijepo bas mi je drago 😍😍👶🏼
    MTB zao mi je 😢
    Kaca ides privatno ili? Ako ne ja bi ti preporocila da zoves cim prije jer se dugo ceka termin :/ ja sam slicajno dobila termin sa 6+2 jer sam vec 2 mjeseca prije toga bila na taj termin narucena za papa test ali ako ne pitanje kad bi bila dobila termin :)

Ma kaki plusic , nema ga na vidiku samo najavljujem da dolazim kad-tad 
    Na ovaj ili onaj nacin

01. Prosinac 2020. 14:51

maša25

MTB zao mi je 😢

Zvala sam već gin, nestrpljivo odmah čim sam test napravila 🤣 pa mi je rekla da ju nazovem 4.12. pa ćemo se dogovoriti za termin, pa se nadam da neću dugo čekat 🙂

lucijaa117
    01. Prosinac 2020. 14:53

lindsay

maša25

MTB zao mi je 😢

Ma kaki plusic , nema ga na vidiku samo najavljujem da dolazim kad-tad
    Na ovaj ili onaj nacin

🤣🤣🤣 To je toooo 💪💪💪 
    Samo ti dodi k nama 🤞

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

01. Prosinac 2020. 14:55

Vidjela sam par stranica prije kako sve pišete da vas cice bole i rastu. Ima li koja kao ja, da je potpuno bez simptoma. Sve se nadam da će cice malo porasti, al ništa se ne događa🤣🤣

Ja imam samo laganu temp od 37 ujutro do eventualno 37.3 preko dana, drugo ništa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.